2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gozunuz aydın Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın Ah bu kaynanalar iyi demişsin hiç takma kafana miniğine odaklan bol ten teması yap gelir Allahın izniyle. Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına

Onu cikardilar cikarken sprey sıktılar doktor gerek yok dedi sordumda

Amiiin Allah razi olsun hepinize nasip etsin rabbim .
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bıran once toparlanıp huzurla yavrunla alısırsınız birbirinize. Kulaklarımızı kapatacaz mıllet agzını kapatmadııkca demekkı. Ben 10 gun kızıma kasıkla mama vermek zorunda kaldım sut damla damlaydı sut dugumlrnmesı oldu sonra bır hırs yaptım emzırecem diye ama sutum yeterli degıldı 2 ay mama ve anne sutu aldı sonra 2 yasına kadar emzırdım. Allah herkesin nasibi neyse onun verır ınsallah sana da ve tum dogum yapanlara bol saglıklı sut nasıp etsın.

Hatta 1-2 saat sonra suyu gelenler olmuş
Yok 39 dolsun öyle başlicam şimdilik yürüyüş, merdiven in-çık yeter bana

Merdiven bana yaramıyor menisküs var. egzersizleri bu aralar yapamadığım için güçsüz düştü ağrımaya başladı. Doğurunca artık bacak kaslarını güçlendireceğim.

Esmene egzersizleri yapılabilir. Su gelmez onlarla.

Mamaya karsi degilim zaten esimde zaten direk tavrını koydu seninmi burda memelerin morardi kiz ugrasti ben gördum dedi ona o yeter ben hic bisey demeden insanlar nie boyle ya allahm sezeryanlilarin genel problemi vu eve gelince sicak dusla geliyor deniliyor doktor mama ver iki gun sonra sute geciceksin zaten diyor emzirmeyede çalışıyorum ne diyim amann duygular selale

Allah razi olsun bu arada amiiin

Canım bebisin hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın süt için bnim banyodan sonra gelmedi havlu ısıtıp goguslerime koymuştum öğün geldi dene istersen anladığım kadarı ile sıcak iyi geliyor

Ohh cok sukur gozunuz aydin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun Kaynana teroru biz gitmeden hastanelere gidio heralde. Duymazliktan gel, kocan alsin cikarsin odadan sinir tepeme gelio gercekten

Sicak suyu denim cikinca dediginide uygulayayim tesekkurler ,

Bisey dicem dus alirken sezrryan yerine bant onermedi doktor ama hrrkes yapistir diyor kararsiz kaldm varmi boyle farkedermi
Canim gozunaydin .Gule güle büyüt bebeğini
benim de ilk bebeğim de o bandı çıkarıp sprey sikmislardi.Bir şey sürme ,bant yapıştırma dedi.Sadece dusa girmeden streçle ört yıkan sakın su gelmesin dedi.Oyle yapıyordum .Bir şeyle.ortmeden de giremezsinki.

Ohh cok sukur gozunuz aydin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun Kaynana teroru biz gitmeden hastanelere gidio heralde. Duymazliktan gel, kocan alsin cikarsin odadan sinir tepeme gelio gercekten
Ben hep dedim doğumdan korkmuyorum su kaynana dirdirindan korktuğum kadar Sanki biz bebeğimizi emzirmek istemiyoruz da onların sayesinde emiyor gibi tavir takinmisti benim kaynana ile görümce de .Sürekli gozetlemeler ,kontroller falan .Benimki şimdiden başladı .Göğsünü sıktın mi süt geliyor mu diye .Ben de sıkamam sancıyi tetikliyor dedim sustu .

Gözün aydın canım, Allah bağışlasın, bol emzirmeli, huzur dolu , mis kokulu günleriniz olsun Kayınvalide için bir şey diyemedim, çok kızıyorum bu durumlara gerçekten, doğumdan çıkmış lohusa olan bir anneyle nasıl konuşacaklarini hiç bilmiyorlarEşinin desteği önemli bu durumda, o da annesine kızmış ,inşallah sorun olmaz bir daha, sen güzel anların tadını çıkar

Canim gözün aydın sağ salim eline almışsın. Doğum yapanlari okuyunca çok heyecanlanıyorum. Darısı hepimizin başına Kaynanan gelince sütünü alicakmiymis tövbe est.

Youtube'da bi video var doğumu başlatmak için hareket gösteriyor, alttaki yorumlarda birkaç gün içinde doğurduklarını yazmışlar cesaret edemiyorum o yüzden yapmaya
günde 3 set yapıyorum o videoyu activating labor dimi? ben doğuramıyom o hareketlerle nişan vs de yok inş açılmayı kolaşlaştırır ama. ilk doğum 7 de yatış 9.45te doğum bunun daha hızlı olacağına eminim
canım gözün aydın sütün gelmese de sürekli önce emzir ardına mama inşallah 3. gün dolu doku sütün gelmeye başlar sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…