Evet kizlar dogurdum sezeryan 38+0 3.200gram o 3500 kilo dedikleri yalan boyu tek dogru kafasida ayrica buyuk dediler oda yalan cikti kafasi minnacik down dediler oyle biseyde yok sukur ayaga kalktim eve geldim 1 gun yattm hastanede süt yok mama verdm o hastaneye mama goturmeyin diyenler ordan mama falan vermiyorlar goturun allahtan alip koymusum sezeryan cikisi cok usudum battaniye sart bebegin durumu gayet iyi aksama dus alunca sütün gelir dediler onu bekliyorum saaap sariii sacli bir oglum olduhe bu arada kaynanam bugun telefonda sert bir dille senin sutunu daha almaz mama vrrdiysen ben gelcem dedi bende dedimki sen gelince sutmu fiskircak esimde annesune kizdi oyle ortam gergin
Link atsana canım ben ne kadar yaşayacaklarımdan korksamda bian önce doğsun istiyorum hayırlısıyla bi denim bakimHatta 1-2 saat sonra suyu gelenler olmuş
Yok 39 dolsun öyle başlicam şimdilik yürüyüş, merdiven in-çık yeter bana
Gözün aydın Ah bu kaynanalar iyi demişsin hiç takma kafana miniğine odaklan bol ten teması yap gelir Allahın izniyle. Çok sevindim bebeğinin iyi olmasınaEvet kizlar dogurdum sezeryan 38+0 3.200gram o 3500 kilo dedikleri yalan boyu tek dogru kafasida ayrica buyuk dediler oda yalan cikti kafasi minnacik down dediler oyle biseyde yok sukur ayaga kalktim eve geldim 1 gun yattm hastanede süt yok mama verdm o hastaneye mama goturmeyin diyenler ordan mama falan vermiyorlar goturun allahtan alip koymusum sezeryan cikisi cok usudum battaniye sart bebegin durumu gayet iyi aksama dus alunca sütün gelir dediler onu bekliyorum saaap sariii sacli bir oglum olduhe bu arada kaynanam bugun telefonda sert bir dille senin sutunu daha almaz mama vrrdiysen ben gelcem dedi bende dedimki sen gelince sutmu fiskircak esimde annesune kizdi oyle ortam gergin
Onu cikardilar cikarken sprey sıktılar doktor gerek yok dedi sordumdabüyük ihtimal ona göre ıslanmayacak bişeyler yapıştırmışlardır ondan önermemiştir heralde. Bilemedim ben de ekstra bant taktığımı hatırlamıyorum zaten taktıkları bi bant vardı onunla duş alıyodum
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bıran once toparlanıp huzurla yavrunla alısırsınız birbirinize. Kulaklarımızı kapatacaz mıllet agzını kapatmadııkca demekkı. Ben 10 gun kızıma kasıkla mama vermek zorunda kaldım sut damla damlaydı sut dugumlrnmesı oldu sonra bır hırs yaptım emzırecem diye ama sutum yeterli degıldı 2 ay mama ve anne sutu aldı sonra 2 yasına kadar emzırdım. Allah herkesin nasibi neyse onun verır ınsallah sana da ve tum dogum yapanlara bol saglıklı sut nasıp etsın.Amiiin Allah razi olsun hepinize nasip etsin rabbim .
Hatta 1-2 saat sonra suyu gelenler olmuş
Yok 39 dolsun öyle başlicam şimdilik yürüyüş, merdiven in-çık yeter bana
Mamaya karsi degilim zaten esimde zaten direk tavrını koydu seninmi burda memelerin morardi kiz ugrasti ben gördum dedi ona o yeter ben hic bisey demeden insanlar nie boyle ya allahm sezeryanlilarin genel problemi vu eve gelince sicak dusla geliyor deniliyor doktor mama ver iki gun sonra sute geciceksin zaten diyor emzirmeyede çalışıyorum ne diyim amann duygular selaleCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah bıran once toparlanıp huzurla yavrunla alısırsınız birbirinize. Kulaklarımızı kapatacak mıllet agzını kapatmadııkca demekkı. Ben 10 gun kızıma kasıkla mama vermek zorunda kaldım sut damla damlaydı sut dugumlrnmesı oldu sonra bır hırs yaptım emzırecem diye ama sutum yeterli degıldı 2 ay mama ve anne sutu aldı sonra 2 yasına kadar emzırdım. Allah herkesin nasibi neyse onun verır ınsallah sana da ve tum dogum yapanlara bol saglıklı sut nasıp etsın.
Allah razi olsun bu arada amiiinCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah bıran once toparlanıp huzurla yavrunla alısırsınız birbirinize. Kulaklarımızı kapatacaz mıllet agzını kapatmadııkca demekkı. Ben 10 gun kızıma kasıkla mama vermek zorunda kaldım sut damla damlaydı sut dugumlrnmesı oldu sonra bır hırs yaptım emzırecem diye ama sutum yeterli degıldı 2 ay mama ve anne sutu aldı sonra 2 yasına kadar emzırdım. Allah herkesin nasibi neyse onun verır ınsallah sana da ve tum dogum yapanlara bol saglıklı sut nasıp etsın.
Canım bebisin hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın süt için bnim banyodan sonra gelmedi havlu ısıtıp goguslerime koymuştum öğün geldi dene istersen anladığım kadarı ile sıcak iyi geliyorMamaya karsi degilim zaten esimde zaten direk tavrını koydu seninmi burda memelerin morardi kiz ugrasti ben gördum dedi ona o yeter ben hic bisey demeden insanlar nie boyle ya allahm sezeryanlilarin genel problemi vu eve gelince sicak dusla geliyor deniliyor doktor mama ver iki gun sonra sute geciceksin zaten diyor emzirmeyede çalışıyorum ne diyim amann duygular selale
Ohh cok sukur gozunuz aydin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun Kaynana teroru biz gitmeden hastanelere gidio heralde. Duymazliktan gel, kocan alsin cikarsin odadan sinir tepeme gelio gercektenEvet kizlar dogurdum sezeryan 38+0 3.200gram o 3500 kilo dedikleri yalan boyu tek dogru kafasida ayrica buyuk dediler oda yalan cikti kafasi minnacik down dediler oyle biseyde yok sukur ayaga kalktim eve geldim 1 gun yattm hastanede süt yok mama verdm o hastaneye mama goturmeyin diyenler ordan mama falan vermiyorlar goturun allahtan alip koymusum sezeryan cikisi cok usudum battaniye sart bebegin durumu gayet iyi aksama dus alunca sütün gelir dediler onu bekliyorum saaap sariii sacli bir oglum olduhe bu arada kaynanam bugun telefonda sert bir dille senin sutunu daha almaz mama vrrdiysen ben gelcem dedi bende dedimki sen gelince sutmu fiskircak esimde annesune kizdi oyle ortam gergin
Sicak suyu denim cikinca dediginide uygulayayim tesekkurler ,Canım bebisin hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın süt için bnim banyodan sonra gelmedi havlu ısıtıp goguslerime koymuştum öğün geldi dene istersen anladığım kadarı ile sıcak iyi geliyor
Dikisimin ustunde incecik seffaf bir bant vardi benim ama ameliyattan o sekilde cikmistom, sen doktorun ne diosa onu yap benceBisey dicem dus alirken sezrryan yerine bant onermedi doktor ama hrrkes yapistir diyor kararsiz kaldm varmi boyle farkedermi
Allah razi olsun hepinizden sagolun burda degildi gelcekmisOhh cok sukur gozunuz aydin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun Kaynana teroru biz gitmeden hastanelere gidio heralde. Duymazliktan gel, kocan alsin cikarsin odadan sinir tepeme gelio gercekten
Canim gozunaydin .Gule güle büyüt bebeğiniBisey dicem dus alirken sezrryan yerine bant onermedi doktor ama hrrkes yapistir diyor kararsiz kaldm varmi boyle farkedermi
Ben hep dedim doğumdan korkmuyorum su kaynana dirdirindan korktuğum kadarOhh cok sukur gozunuz aydin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun Kaynana teroru biz gitmeden hastanelere gidio heralde. Duymazliktan gel, kocan alsin cikarsin odadan sinir tepeme gelio gercekten
Gözün aydın canım, Allah bağışlasın, bol emzirmeli, huzur dolu , mis kokulu günleriniz olsunEvet kizlar dogurdum sezeryan 38+0 3.200gram o 3500 kilo dedikleri yalan boyu tek dogru kafasida ayrica buyuk dediler oda yalan cikti kafasi minnacik down dediler oyle biseyde yok sukur ayaga kalktim eve geldim 1 gun yattm hastanede süt yok mama verdm o hastaneye mama goturmeyin diyenler ordan mama falan vermiyorlar goturun allahtan alip koymusum sezeryan cikisi cok usudum battaniye sart bebegin durumu gayet iyi aksama dus alunca sütün gelir dediler onu bekliyorum saaap sariii sacli bir oglum olduhe bu arada kaynanam bugun telefonda sert bir dille senin sutunu daha almaz mama vrrdiysen ben gelcem dedi bende dedimki sen gelince sutmu fiskircak esimde annesune kizdi oyle ortam gergin
Canim gözün aydınEvet kizlar dogurdum sezeryan 38+0 3.200gram o 3500 kilo dedikleri yalan boyu tek dogru kafasida ayrica buyuk dediler oda yalan cikti kafasi minnacik down dediler oyle biseyde yok sukur ayaga kalktim eve geldim 1 gun yattm hastanede süt yok mama verdm o hastaneye mama goturmeyin diyenler ordan mama falan vermiyorlar goturun allahtan alip koymusum sezeryan cikisi cok usudum battaniye sart bebegin durumu gayet iyi aksama dus alunca sütün gelir dediler onu bekliyorum saaap sariii sacli bir oglum olduhe bu arada kaynanam bugun telefonda sert bir dille senin sutunu daha almaz mama vrrdiysen ben gelcem dedi bende dedimki sen gelince sutmu fiskircak esimde annesune kizdi oyle ortam gergin
günde 3 set yapıyorum o videoyu activating labor dimi? ben doğuramıyom o hareketlerle nişan vs de yok inş açılmayı kolaşlaştırır ama. ilk doğum 7 de yatış 9.45te doğum bunun daha hızlı olacağına eminimYoutube'da bi video var doğumu başlatmak için hareket gösteriyor, alttaki yorumlarda birkaç gün içinde doğurduklarını yazmışlarcesaret edemiyorum o yüzden yapmaya
canım gözün aydın sütün gelmese de sürekli önce emzir ardına mama inşallah 3. gün dolu doku sütün gelmeye başlarEvet kizlar dogurdum sezeryan 38+0 3.200gram o 3500 kilo dedikleri yalan boyu tek dogru kafasida ayrica buyuk dediler oda yalan cikti kafasi minnacik down dediler oyle biseyde yok sukur ayaga kalktim eve geldim 1 gun yattm hastanede süt yok mama verdm o hastaneye mama goturmeyin diyenler ordan mama falan vermiyorlar goturun allahtan alip koymusum sezeryan cikisi cok usudum battaniye sart bebegin durumu gayet iyi aksama dus alunca sütün gelir dediler onu bekliyorum saaap sariii sacli bir oglum olduhe bu arada kaynanam bugun telefonda sert bir dille senin sutunu daha almaz mama vrrdiysen ben gelcem dedi bende dedimki sen gelince sutmu fiskircak esimde annesune kizdi oyle ortam gergin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?