2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim tarihler aynıymış canım . Biz iyice ayın sonuna kalicas sanki bir problem olmadıkça yeterki şubata kaymayalim

yok cnm benim zaten sezeryan olcak mecburi o yüzden 39da direk almayı düşünüyo. Valla kimin kimden önce doğuracağı belli değil elini çabuk tut sağlıkla gelsinler inşallah hepsi

bence gayet makul bir fiyat hayırlı olsun canım
En azından isme karar vermeden doğurmiyim diyorum
ah ya eşinin burcu ne niye bu kadar inat ediyor ha aslan olmuş ha kartal kabul etse nolur yani
yok cnm benim zaten sezeryan olcak mecburi o yüzden 39da direk almayı düşünüyo. Valla kimin kimden önce doğuracağı belli değil elini çabuk tut sağlıkla gelsinler inşallah hepsi
bu mesaj squat pozisyonunda yazılmıştır

Agirmayan başımı ağrıtmakta üstüme yok gerçekten havayı güzel buldum temizlik yapayım dedim kitlendim yine her yerim ağrıyor

Karnınız burnunuzda eğilip kalkmayın ya
Normal değiliz artık enerjinizi Doğuma saklayın.
Spor yap çok hareket etmek istiyorsan bak squat yapıyormuş millet, senden önce doğuracaklar

Karnınız burnunuzda eğilip kalkmayın ya
Normal değiliz artık enerjinizi Doğuma saklayın.
Spor yap çok hareket etmek istiyorsan bak squat yapıyormuş millet, senden önce doğuracaklar
Bende evi süpürüp silerken squat yaptım resmen ama benimki biraz panda usulü oldu salon ve antre kaldı eşim yapacak şimdi benden bu kadar dedim attım kendimi koltuğa artık temizlik yapmak çok zor valla Allah yardımcımız olsun

İyi yapmışsın canım devam et sezaryen planlarken normal doğurmuş olursun

Evet kizlar dogurdum sezeryan 38+0 3.200gram o 3500 kilo dedikleri yalan boyu tek dogru kafasida ayrica buyuk dediler oda yalan cikti kafasi minnacik down dediler oyle biseyde yok sukur ayaga kalktim eve geldim 1 gun yattm hastanede süt yok mama verdm o hastaneye mama goturmeyin diyenler ordan mama falan vermiyorlar goturun allahtan alip koymusum sezeryan cikisi cok usudum battaniye sart bebegin durumu gayet iyi aksama dus alunca sütün gelir dediler onu bekliyorum saaap sariii sacli bir oglum oldu he bu arada kaynanam bugun telefonda sert bir dille senin sutunu daha almaz mama vrrdiysen ben gelcem dedi bende dedimki sen gelince sutmu fiskircak esimde annesune kizdi oyle ortam gergin

yaa gözün aydın canım kilonun bu kdr yanılması çok normal ama kafası büyük diye diye canını sıkmışlardı sevindim her şeyin yolunda olmasına allah analı babalı büyütsün
duş almak sezeryandan sonra çok iyi geliyo insanın resmen tüm kan dolaşımı sanki yeniden başlıyo gibi gelir elbet sütün merak etme

Bisey dicem dus alirken sezrryan yerine bant onermedi doktor ama hrrkes yapistir diyor kararsiz kaldm varmi boyle farkedermi

Allah razi olsun bu arada

Gözünaydın rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

Elhamdülillah... Çok sevindim canım sen nasıl oldun?

Bisey dicem dus alirken sezrryan yerine bant onermedi doktor ama hrrkes yapistir diyor kararsiz kaldm varmi boyle farkedermi
büyük ihtimal ona göre ıslanmayacak bişeyler yapıştırmışlardır ondan önermemiştir heralde. Bilemedim ben de ekstra bant taktığımı hatırlamıyorum zaten taktıkları bi bant vardı onunla duş alıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…