2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dikisimin ustunde incecik seffaf bir bant vardi benim ama ameliyattan o sekilde cikmistom, sen doktorun ne diosa onu yap bence
Alt açma örtüleri var ya e bebeğin markasını almıştım ben onlar su gecirmiyor, dikişi o örtü ile kapatıp tülbent ile bağlamıştım hiç su geçirmemişti bir deneyin isterseniz

Gözünüz aydınallah analı babalı büyütsün

Masallah bir civciv dogmus
Sağlıcakla büyüsün ins
Ya su kaynana olayini okurken cok guldum
Senin artik sutun gelmez mama vermissin
Ben gelicem demis ya gelip sanki kendi emzirecek
Allahim sabrımızı bol ver

Selam kizzcelerrrr bebisim 2.5 tan beri yanimda hamdolsun. Sutum hala yok ama bos memeyi emzirtiyoruz hormonlari tetikleyecek sut gelecek dio hemsire ve bos emsin bende bebegimde aksam 7.5 ta bu hastanedende taburcuyuz hamdolsun
Ohh maasallah sukur kavusturana. Allah bir daha da qyirmasin kisce geldi sut de gelir aksama sabaha

Cok konusuyolar gercekten. Azcik sussalar:) Sut oyle dogurmadan geliyo muymus heyyaallam. Bosver hakkaten

Ya ben de geçsin diye sayıyordum. Şimdi yaklaştıkça hafif korkmaya başladım. Sancılarım bile eskisi gibi sık değil doğurmayacağım kalsın karnımda
eskiden bi haber vardı kadının sancıları tutmuş ama doğmamış, sonra da öyle kalmış bebek senelerce karnında, kadın da unutmuş sonradan bebeği o geldi aklıma, nasıl unutursun ya hu çok saçma geldi şu an

Youtube'da bi video var doğumu başlatmak için hareket gösteriyor, alttaki yorumlarda birkaç gün içinde doğurduklarını yazmışlar cesaret edemiyorum o yüzden yapmaya
Hangi video, link paylaşır mısın?

Oo her gün güzel haberler alıyoruz. Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Ya bu insanları gerçekten anlamıyorum napsın aç mı kalsın çocuk Sanki onun iyiliğini annesinden daha fazla isteyebilir Neyse çok sinirlenmeyelim, sen de boşvermeye çalış, sarı civcivi bizim için de öp kokla, tez zamanda bol bol sütün gelir inş

Selam kizzcelerrrr bebisim 2.5 tan beri yanimda hamdolsun. Sutum hala yok ama bos memeyi emzirtiyoruz hormonlari tetikleyecek sut gelecek dio hemsire ve bos emsin bende bebegimde aksam 7.5 ta bu hastanedende taburcuyuz hamdolsun
yaa çok sevindim canım süt gelicek emzir sürekli ama bebeğin aç kalmasın sarılık olmasın belki azıcık şırıngayla mama takviyesi yaprsın çoook öp bebişini

Oh oh çok şükür kavuştunuz. Süt de gelir Allahın izniyle. Oğlun nasıl bu arada o gördü mü kardeşini

doğurmak isteyenlere

doğurmak isteyenlere
yalnız ben günde 3 set yapıyorum yemek yaprken ev toplarkwn falan da squata çöküyorum hep açmaya çalışıyorum pelvisimi. sonuç: gelen giden yok şaka bir yana bu hareketler doğuma ve açılmaya çok yardımcı oluyor malesef soğuktan yürüyemiyoruz malum bari bol bol evde egzersiz yapalım

Kızlar bizim de kontrolümüz vardı bugün, kızçede tık yok. Doktora ne zamana kadar bekleyeceğiz dedim 41 hafta dedi. Dedim gel sen şunu 40 yap anlaştık. Eğer o zamana kadar gelmezse doğum tarihimiz 3 ocak inş. Bir önceki gün rahim ağzınızı yumuşatıcı ilaç vereceklermiş, sonra da suni sancı bakalım nasıl olacak. Tarih belli olunca bir heyecanlandımm

Teşekkür ederim, zaten hamileliğin son zamanlarında iyice hareketsizlikten iyice kaslar hamlıyor. Sırf kasların çalışması için bile hareket iyidir

Ben geçen hafta gittiğimde doktor seni istersem şu an bile doğurtabilirim demişti , bebeğin pozisyonu uygunmuş. İlkinde de zaten vajinal müdahaleyle doğurtmuştu.
Yarın gidicem vajinal bakıcam dedi tetikleyebilir yine bende doğumu önümüzdeki hafta içi doğururum gibi geliyo bakalım nasip

Ben soğuk moğuk dinlemiyorum zaten soğuk bile işlemiyor bana daha lohusa olmadan lohusa gibiyim sıcak basıyo fena o yüzden iyi geliyo bana soğukta yürümek

Hayırlı olsun canım gözün aydın, kaynanan ben gelicem diyince bi an emzirmek için mi gelecek ki dedim Darısı biz doğuramayanlara inşallah

Ay linkini bile buldm bu haberin ama kesin yalan haber ölürsn bi kere allah korusun:)
Ben soğuk moğuk dinlemiyorum zaten soğuk bile işlemiyor bana daha lohusa olmadan lohusa gibiyim sıcak basıyo fena o yüzden iyi geliyo bana soğukta yürümek
Ya ben epey yuruyemedim istanbulda hep yagmur vardi diye ama soguk hakkaten beni de etkilemio is yerinde isiticilari kapatasm gelio eve gelen bu ev soguk diyo ben ciplak ayak oturuyorm normalde asiri usuyen bi tipim lohusa olunca daha mi kotu olcak acaba ya annem de usurum diye kalin polarli sabahlik almis bana:) hamilelign basindan beri esimle kavga ediyorz yazin da klimaya abaniodm esim yaz gunu battaniye araniyodu evde

Bana da iki seferdir vajinal bakarken esnetme de yapıyor ama hiç bir tepki yok geçen hafta yapmıştı bu hafta diyor ki sen hala hamile misin bakalım ben de şu videoyu yapayım yapabildiğim kadar ne olacak, bir de sıcak suya oturmayı duydum doğumu tetikleyen diye, var mı duyan bilen

Sağlıkla gelsin inşallah .Benim doktorum da il dışından gelmeden dogurmamis olursam ben de 3 Ocak isteyecegim .,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…