2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Lohusayken ne zaman gece emzirmeye uyansam üstüm terden yıkanmış gibi ıslak oluyordu o kadar terliyodum yani.
Normalde eşim hiç üşümez, akşam yürüyüşe çıkarken o montla bereyle çıkıyor ben sadece ince bir hırka alıyorum üstüme

Yahu bana vajinal baktı .Ben de dedim tetikler mi diye onda bile tık yok

Hayırlı olsun canım gözün aydın, kaynanan ben gelicem diyince bi an emzirmek için mi gelecek ki dedim Darısı biz doğuramayanlara inşallah
Eger öyle bir yetileri olsa zaten bize fırsat vermez kendileri emzirir Kaynanalar .Benim sütüm daha çok ,daha fazla yarıyor diye

Bence buna pcr testi falan da ekleyin hem sizin hem de refakatçinin bazı şeyleri söylemiyorlar

Ben o polarli aldığım kıyafetleri hiç giyemedim.Kilometrelerce koşmuş gibi terliyordum .Hep ince giyindim .Emzirirken çok terleniyor.Yaniyordum resmen .

Eger öyle bir yetileri olsa zaten bize fırsat vermez kendileri emzirir Kaynanalar .Benim sütüm daha çok ,daha fazla yarıyor diye
Eskiden gelinler rahat rahat ev işlerini yapsın diye kaynanalar bebeklere memelerini verirmiş sussunlar diye. Öyle öyle sütleri bile gelirmiş hatta

Yumuşatır rahim ağzını iyi gelir tabi.
Dün gece ben evde yarım saat yürüdüm resmen dakika tutup volta attım Gazım vardı iyi geldi

Suya oturma enfeksiyon oluşturabilir mi? Sağlıklı gelmiyor bana.
Gerçi tarihlerimiz yakın ama Haftaya da seni bekliyoruz o zaman

Eskiden gelinler rahat rahat ev işlerini yapsın diye kaynanalar bebeklere memelerini verirmiş sussunlar diye. Öyle öyle sütleri bile gelirmiş hatta

Eski kaynanalara ne kızıyorum ya. Zaten 40 yaşında kaynana oluyor. Baş köşeye kurulup hizmet bekliyor. Genç daha azıcık iş yapsın yok. Çanağı büyütmeye başlıyorlar gelin gelince Eve.

Ayyyyy ya şu an midem kalktı ..Benim kayınvalide eski usul her şeyi devam ettiriyor bunu anladım .Ay çocuğu yalnız bırakmayın.ya tek hayali benim çocuklarıma baksın ben de ev işi yapayım .Hep onu söyler ima ederdi zaten .Hatta kardeşi ameliyat olmuş kizini buna bırakmış ben veriyordum ağzına mememi diyordu kız da vardı kız yüzünü burusturdu hatta Ayy ben kızı bir gece buna birakacagim valla aklım kalacak ya

ev işi yapmak bebek bakmaktan daha kolay değil mi
Degil
Bebene zevkle bakıyorsun
İnsani yoran bebe bakarken ev temziligini,yemegini, kaynana bidisini dusunmek
Herseye yetmeye cakismaktan oluyor ne olursa

doğurmak isteyenlere
Kizlar inanılmaz yorumları okudum hepsini değil tabi 4000 yorum var...ama 38 haftada bile yapanlar sabahina doğurmuş ...bir iki saat içinde ya suları patlamış ya Nisan gelmiş .çok enteresan ....bende yapsam mı acaba gerçi 36 daha erken ama sezeryan tarihine rağmen normal doğumu denemezsem içimde kalicakmis gibime geliyor .

Hadi simdiden gozun aydin insallah saglicakla kavusursunuz minikle. Haber verirsin bize

Ay sen yapma o zaman daha vaktin var Haftan yaklaşınca yaparsın.

Merak etme gözüyle bakıyordur
Bebek altına yapınca geline seslenilir altı değişir piş pişlemeye devam eder.
aynen kendileri kucaklar geline kıcaklama alışır der çocuğu bile anasından kıskanırlar ben kaynanaya vermedim ilk doğumda bir iki kucaklamıştır şimdide vermem alır yatak odasına giderim kimsenin yanında emzirmem ben mesafemi fazlasıya koydum kafam rahat gelir en fazla 3 gün kalabilir evde onda da bi iş yapmaz ha anca laf yapr kendi çocuklarının nasıl iyi uyuduğunu yediğini anlatır durur ha bir de meme emiyomu sütün var mı onları sorar ilkindebebek az emdi demekki sütün az dedi bir payladım bunh nege uğradığını şaşırdı. oğlunu benim için doğurmadı sonuçta ben ona öecbur değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…