2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
burun yüz şişmesi doğumun yaklaştığına işaretmiş hurafemsi bişey

https://ty.gl/ks6fwrzggi
Nasorinse nazal yıkama seti diye satılıyor, ben de geçen sene burun ameliyati olduğumda almıştım, hayat kurtaran bir şey.

Dogumun hic bir turlusu kolay degil wala yalan yok aciyor... Ama 1 gece zor sonrasi sadece siddetli adet agrisi gibi o kadar ayaktasin yani. Kizimin cikip cikmayacagi kesin degil ogleden sonra gibi netlesecek. ama en azindan hic bir destek almadan solunumu gayet guzel olmasina seviniyorum.

burun yüz şişmesi doğumun yaklaştığına işaretmiş hurafemsi bişey
Evet ya öyle diyorlar,hamilelikte çok kilo almadım, dikkat etmeye çalıştım ama şişlik çok garip şeymiş, dudaklarım dolgu yaptırmışim gibi olduOcağı geçsin çok istiyorum ama nasip işte bakalim bizim kız ne zaman gelir

https://ty.gl/ks6fwrzggi
Nasorinse nazal yıkama seti diye satılıyor, ben de geçen sene burun ameliyati olduğumda almıştım, hayat kurtaran bir şey.
tamam canım aklımda olsun favoriledim
bekler ya ne kaldı ocağa 1 haftacık
ben de artık en azından doğarsa sürekli emzir gaz çıkar alt değiştir bir de ağlıcak gece uyutmucak diye kendimi telkin ediyorum

Kızında senin gibi güçlü annesi bugün inşallah birlikte gidersiniz evinize dualarım sizinle

Oyy oyy, çok şükür canım, mis gibi kokusunu içine çek, hiç ayrılmayın

Benim kız gece yatmaya gidiyorum kuduruyor resmen, karnımı delip çıkacak diye korkuyorum artık Son aylar yerleri daralıyordu hani doğum yaklaştıkça iyice hareketlendi şaka bir yana nasıl göresim var kızımı çok merak ediyorum Kafama taktığım doğumdan sonra ki o süreç Yatarken kalça ağrısı çekmeye devam, sağa sola dönmek iyice zorlaştı

Ara ara regl sancısı gibi bir sancı çekmem 35. Haftada normal mi arkadaşlar?
düzenli aralıklarla olmadığı sürece normal, rahim kendini doğuma hazırlıyormş
gece o tarz ağrılardan uyanıp durdum resmen, sabah da kontrolm vardı nst'ye girdim maşallah 0 sancı
Bu bebek daha durur heralde dedim doktora ama yok 4 ocak kesin tarihimiz olsn 39u doldurduktan sonra bebeğin gelişimine bi katkısı yok artık dedi. Normal doğum olcak olsa bile 39dan sonra başlatmak için bazı indükasyonlar uyguluyoruz fln dedi. Mekanyumu yapma riski artıyomıuş vs..
Bir gece ansızın suyun fln gelmediği sürece 4 ocaktır senin tarihin dedi

Ara ara regl sancısı gibi bir sancı çekmem 35. Haftada normal mi arkadaşlar?
o ağrı bende de oluyor nst de çıkmıyor artık rahmi tutan bağlar mı geriliyor bebek mi baskı yapıyor bilmiyorum ama nst de çıkmıyor
39da normal doğum için başlatck de mi ayy ne güzel ya keşke benim de böyle bir seçeneğim olsa. bu arada rahim ağzı yeterli olgunluğa yumuşamaya ulaşmışsa suni sancıyla gayet de açılıyor. inşallah suni sancıya ihtiyaç olmadan doktorunun bahsettiği doğum tetikleme teknikleriyle doğumun başlar.
eee benden önce doğurursa ya

Az kalmış senin canim. Sağlıkla sihatle gelsin bebeğin inşallah. Benimki düzenli değil. Mesela gece vardı. Bugün öğlen gibi hissettim. Günde bir iki defa hissediyorum. Ben de 38. Haftalara bir gelsem içim rahatlayacak

Sezaryenden vazgeçmezsem şimdilik Benim tarihim de belli gidip konuşsam mı

Kız doğuracam diye diye gittin doğurdun Haftaya diye kendine gün bile biçmiştin Bide sezeryan istiyordun. Allah'ım ne güzel eline aldın darısı başımıza burayı boş bırakma her bilgiyi aktar lütfen bize Elimiz kolumuz bağlı doguranlari çok merak ediyoruz biz

Çok şükür minik prenses sonunda geliyor miş kokulu çok sevindim senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…