2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kaynanalara salladım da ben eski tip ananemin kaynanası gibi kaynanalardan bahsediyorum
benim kaynanam düşünceli kadınmış. Bugün aradı ne zaman gelelim Doğuma diye. 40 ı çıkınca mı Doğumda mı gelelim diye sordu.
Canınız ne zaman isterse o zaman gelin dedim. Karışmaz gelse de. Yardımcı olmaya çalışır.

Ay sen yapma o zaman daha vaktin var Haftan yaklaşınca yaparsın.
Kavuşmak isteyenler durmasın hemen başlasın ,,yorumlar acayip sabah kalmaz dogurursunuz 38 .haftanın üstündekiler .36 da yapmış biri 4 gün sonra doğurmuş .hepside acaip gizli dogurmuslar

A Afra00 evet bu canım.
Hadi bakalım kızlar herkes doğuruyor sabaha
Kızım hamur işi istedi kalktım fırın çalışmışken ne istediyse yaptım pertim çıktı bu gece doğurmasam iyi olacak karnım kasım kasım kasılıyor ama yarın denim ben şansımı

Kavuşmak isteyenler durmasın hemen başlasın ,,yorumlar acayip sabah kalmaz dogurursunuz 38 .haftanın üstündekiler .36 da yapmış biri 4 gün sonra doğurmuş .hepside acaip gizli dogurmuslar
Ben o yüzden cesaret edemiyorum zaten daha 39 dolunca yapıcam bence siz de bekleyin biraz.

Benim kaynanam tam da sizin bahsettiğiniz o anneannenizin kaynananlarindan.Ben kaynanamın yaptıklarını anlatsam hem Güler hem şaşırirsiniz .Saçma sapan davrandı .Mesela 40 im çıkınca tutturdu seni ben yikayacagim adet böyle diye .Kafamda taş cevirecekmis .Kırk defa su dökecek mis.Tesbih almış suya atacakmis .Sanki kötü yoldaydim da beni gelini olarak aldı o kırk şu onlara dokulmuyor muydu?Ben de istemedim ama.adet böyle dedi yüzü düştü.Daha neler saçma sapan.

Selam kizzcelerrrr bebisim 2.5 tan beri yanimda hamdolsun. Sutum hala yok ama bos memeyi emzirtiyoruz hormonlari tetikleyecek sut gelecek dio hemsire ve bos emsin bende bebegimde aksam 7.5 ta bu hastanedende taburcuyuz hamdolsun
Çok şükür canımçok geçmiş olsun dinlen emin ol hemen gelecek sütün irmik helvasını unutma(çok süt yapıyor)

Azizinsan bu canım

Sağlıkla gelsin inşallah .Benim doktorum da il dışından gelmeden dogurmamis olursam ben de 3 Ocak isteyecegim .,
Bakalım son noktayı bebeler mi koyacak doktorlar mı

Suya oturma enfeksiyon oluşturabilir mi? Sağlıklı gelmiyor bana.
Gerçi tarihlerimiz yakın ama Haftaya da seni bekliyoruz o zaman
Hiç o açıdan düşünmedim evet olabilir sorup yapmak lazım.
Daha 10 gün var, göreceğiz bakalım

Hadi simdiden gozun aydin insallah saglicakla kavusursunuz minikle. Haber verirsin bize
Amin inş hepimiz sağlıcakla kavuşalım. Şimdi zaman hiç geçmez bana

ay kıymetini bil
ee yıkattın mı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…