2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de 38 de yapsammi diye düşündüm ya da 39 damı yapmak lazım?

Benim kasılmalar 10dkda bir gelmeye başladı kızlar ama ağrı hissim yok ilk kızmdada böyleydi suyum patlatılana kadar hiç hissetmedim hareketleri yapsam doğururum heralde ben napıyorum bir telaş evi toparlıyorum yatıp dinlenmek varken

Bugün muayenem vardı, doktor baktı ultrasondan. Sonra nst ye girdim ilk kez. Ağrı cıktı nst de. Doktor ağrın cıkmıs her an gelebilir ama istersen çatı muayenesi yaparız istemezsen bekleriz dedi. 2-3 cm acılman olabilir şu an dedi ben şokkk ben iptal
Neyse ben aşırı meraklandım tabii çatı muayenesi yapalım dedim,
Yaptı. Ama aşırı acıdı ya. Dayanmam zor oldu ama dayandım.
Açılmam yokmuş. Pelvisin dar en fazla 3400 falan cıkarabilirsin dedi. Ben de az yemeye calısıyorum artkk bu da benim maceramdı

Sende dene bakalım zaman hareketleri büyümeden daha gelsin bebiş :)

Hadi bakalım açıldık artık kimse tutamaz bizi
Kaç kilo su an bebiş.

Kizlar hamileligin basindan beri memelerim de memelerim diyorm normalde kucuktur 90a cikmislardi fln smdi acaba cussem buyumeye devam etti de memelerm ayni kaldi diye midir son ay yine kucuk memeli oldm;( sutum mu olmadi acaba ya dogurunca mi dolar ne dersiniz

Canım benimde aynı zannetmiyorum ilgisi olsun ...moralimizi yüksek tutalım .sıkınca benim kolustrum geliyor .

Yaaa ne güzel .Başladı mi doğum acaba ??
Nişan yada su gelmedi henüz sadece kasılma var ilk doğumumdada 5dkda bir gelmeye başlayınca gitmiştim hastaneye takip ediyorum bakalım. Az sonra duşumu alır cesaret edersem şu hareketleri denerim bakalım.

Doğumda oksitosin salgısı artıyor o da süt oluşumunu artırıyor. Daha erken.

Hafta sonu benmde çatı muayenem var acımaz inşallah

Nişan yada su gelmedi henüz sadece kasılma var ilk doğumumdada 5dkda bir gelmeye başlayınca gitmiştim hastaneye takip ediyorum bakalım. Az sonra duşumu alır cesaret edersem şu hareketleri denerim bakalım.
İlkinde kasılmalar ağrısız mı başlamıştı, yani ağrı olmasa da kasılmayla doğum başlayabiliyor mu?
Ben ilk gebeliğimde hiç kasılma, sertleşme bilmezdim, belden başlayan ağrılardan anlamıştım doğumun başladığını
Herkeste farklı oluyor demek.

Belden ağrı var bende de . Sertleşmeler eşlik ediyor. Düzenli değil ama yaklaşıyor galiba Doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…