2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Belime giren ani bir bıçak saplanması 5-6 saniye sürüp geçiyor. O sırada karnım da sert oluyor.
Regli olunca belim ağrımazdı. Hafif gaz sancım olur ateşim çıkar terlerdim. Ağrı bilmiyorum hiç
Başlıyo olabilir bakalım geçmezse şiddeti artar, arası kısalırsa başlıyo gibi.

Evet bikaç kez daha yazmıştım burda kasılmalar vardı ama sancı hiç hissetmedim. Hatta hastanede suni sancı taktılar ben squat falan yapıyorum rahat rahat takılıyordum eşime dedim ki acı eşiğim yüksek sanırım hiç bişey hissetmiyorum 100-120lere çıkıyordu sancılar ben böyle 10 tane doğururum filan geyik yapıyoruz ebe duymuş hııı dedi ben suyunu patlatayım birazdan görürüm seni dedi suyu patlattılar yarım saat sonra filan çok şiddetli hissetmeye başlamıştım

Benim de aynen akşamları başlıyor 2 haftadır her akşam kasılmalar vardı gündüz 1 veya 2 kez yada hiç olmuyordu.

Ay maşallah ne güzel, benim bi arkadaşım da sancıları hissetmeden doğurmuştu iki çocuğunu da.
Ben 2cmlik açıklıkta bile dayanılmaz ağrılar yaşamıştım suyum falan gelmediği halde, ama Allahtan hızlı ilerlemişti açılmam acı eşiğim düşük.

Ben de suyum önce geldi sonra 5 saat evde hareketler yaptım hala samcı falan hissetmiyodum gittim 4 cm açıklık var dedi. Sancılarım sıklaşmış ama bende hiç tık yoktu son 30 dakika kadar biraz zorladı bide doğum anındaki 15 dakika. Umarım bu daha kolay olur

Doğum yapmış olmama rağmen unutmuşum. Ben ilkinde bu kadar kasılmalar yaşadığımı hatırlamıyorum. Saat 8 den beri karnım sertleşip gevşiyor. Sizinde kasılma dediğiniz bu değil mi?

Benim başta böyle güzeldi ama açılma çok geç oldu rahim çok geç yumuşadı kızım hep yukarı kaçtı saatlerce ıkınmak zorunda kalmıştım yorgunluktan ayakta uyuyakalıyordum annem eşim ayakta bekliyordu arkamda her an uyuyup düşerim diye korkuyorlardı bu kez kendi sancımla olsun istiyorum nasip olursa bakalım

Benim başta böyle güzeldi ama açılma çok geç oldu rahim çok geç yumuşadı kızım hep yukarı kaçtı saatlerce ıkınmak zorunda kalmıştım yorgunluktan ayakta uyuyakalıyordum annem eşim ayakta bekliyordu arkamda her an uyuyup düşerim diye korkuyorlardı bu kez kendi sancımla olsun istiyorum nasip olursa bakalım

MaşaAllah ya yine kolay olur inşaAllah. Ben 2cm açıklıkla 2 hafta gezmiştim yok anam açılma filan olmamıştı çok zorlamıştı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…