2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Suyun gelince 5 saat evde nasıl bekledin
Işık hızıyla giderdim ben olsam

arkadaşlar soğuk algınlığına bağlı enfeksiyon anne karnındaki bebeğe geçer mi? yani allah korusun iyileşemeden doğum yaparsam bebeğim enfeksiyonlu mı doğar

feci öksürüyorum burnum tıkalı hapşuruk tam bir soğuk algınlığı ateş yok covid değilim ama sağlıklı şekilde doğuma gideyim.
şu anda allahım nolur iyi olayım ondan sonra bebek gelsin diyorum

Suyun gelince 5 saat evde nasıl bekledin
Işık hızıyla giderdim ben olsam
Evet bende bilmiyorum şu an gelse bir duş alır giderim en fazla, internetten baktım o anda 5 saat kadar sorun olmaz yazıyordu su için harelet edin bende öyle yaptım somra hastaneye gittim ebe dedi bu nasıl bi cesaret 5. Çocuğu sanki

Selam kizzlar evlatlarimla evdeyim hamdolsuun sutum hala yok mama veriyoruz biberon ile ama mamadan once 2 gogsumude 20 ser dk emziriyorum bos emzik gibi emiyor ve epey doldu sanki gogusler bugun yarin sutum gelir gibi. Bu arada soylemeyi unuttum ameliyathanede tam uyutulmadan evvel ilk duam saglikla 2 evladima da kavusmakti 2. Si ise tum topik saglikla dogursun die dusunmek oldu 1.duam hamdolsun olduu sira 2. De haydi bakalim ya allahhhh bre pehlivanlar sut savaslariniz baslasinnnnn

Elhamdülillah canım çok sevindim bir arada sağlıklı olmanıza

Çok çok sevindim canım bol sütlü gazsız uyku dolu günleriniz olsun mis kokusu sarmıştır şimdi bütün evi gelişmeleri aktar bize yine, bizi neler bekliyor bilelim

Ben yarın 38+2 oluyorum kontrolüm var doktor artık doğmasında problem yok derse hareketlere bende başlıcam
Kiz bende cok agladim hazirlik sirasinda vs butun doktorlar hemsireler haftasi cok guzel hic korkma dediler hep ki 37+4 tu. Seninkinin haftasi cok cok guzel yani

Lohusalikta ensemden sirtima kadar siril siklam terliyordum. Gece mutlaka atlet degisitiroydum hatta simdi de hastane cantata bol bol emzirme atleti koydum. Normalde ben de cok usuyen biriyimdir bu arada

Yikatsaydin kiz nolcak, mayonla otururdun onune Ben bayilirim hamama gitmeye de. Ah benimki dese bi de guzel keseletirdim soyle kopuk kopuk ohh mis. Tesbih de atabilirdi yani benim icin sakincasi yok
Neyse iyi ki sen beni yikican diye tutturmamis daha da sinir olurdun

Hic meme buyukluguyle alakasi yok sakin kafana takma. Benimkiler kucuck kalmisti doguma gidrrken, cok kilo almamistim. Hamileligimde de asla goguslerimden sut sivi vs hicbisi gelmedi. Dogumdan sonra valla hemen de geldi sutum, hemsireler de gelip baktiginda sutunuz olacak demislerdi. Hatta daha once de soylemistim eve gelip dus aldim aynada gozlerime inanamamistim resmen silikon taktirmisim gibi sismislerdi. bu arada ben sezeryanla dogum yaptim. Sanirim ben sutum gelirmi gelmezmi diye kafaya takmadim. O rahatlikla da geldi. Sonrasinda ben milleti dinleyip emzirme isini beceremedigim icin 5. Ayda sut isi tamamen bitti o ayri..
Bu kez de kismet neyse o olur diyorum kafaya takmiyorum.

Doguruken uyumak mi ay ne alemsin maasallah aci esigin yuksek demek ki. Ama yorgunluklan ici de gecer insanin yaa ah analik ahh ☺

Hanımlar çarpıntı midede sıkışma falan yaşayan var mı özellikle akşamları
Benim sabahlari nefes darligi oluyor o zamanlar bir carpinti hissi de geliyo. Burnum tikanir gibi cam pencere aciyorum buz gibi havada, derin nefes alma istegi geliyo ama yetmiyo fln. Bu aralar en buyuk sikintim o. Bir de dusuk tansiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…