2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de öyle diyorum .Kayınvalidem burada .Kızıma o bakar .Eşim yanımda kalır .Annemler de ben eve çıkana kadar yetişir .Sağlıkla büyütün inşallah .Sağlıkla gelsin bebisler

Temizliğe hiç bulaşma derim dün yaptım ağrılar sızılar geçmiyor. Regl olmuş gibiyim belim çekiliyor. Kendime gelemiyorum resmen.
Ayy canım evin hali fenaaa..Kaç gündür yerimden kalkamiyorum .Dedim son kez bir toparlayayim ,süpürüp sileyim .Sonra zaten ellemem bir dahaGeçmiş olsun sana canım

Kızlar aklıma su takıldı, bebegin kontrolleri oluyormus ya belirli araiklarda. Onu nasil yapmayi düşünüyorsunuz? Ozel muayenehane ya da ozel hastane düşünürsek hangisi daha avantajli olur?
Cocuk doktoru araştırması yapmak lazım canım bunun icin benim doğum yapacagim hastanenin cocuk doktoru iyi değil ilk gün muayenesi mecbur orada olacak 1 hafta sonra ilk cocugumda gittiğim doktora gideceğim ilk 3 ay her ay gidiyorduk galiba kontrole ozel muayenehane ama zaten gideceğimiz ozel hastanelerde aynı fiyat olacak aşağı yukarı

Kontrolden geldim kızlar, bebeğin hala gelesi yok, nstde hafif sancılar çıktı ama doktor doğum sancısı değil bunlar dedi. Kafası falan iyi yerleşmiş aslında, alttan bakarsam tetikleyebilirim dedi bana sordu yeniyılda mı istersin bu yıl mı diye ben de ocakta olursa daha iyi olur dedim, alttan bakmadı o yüzden, salı tekrar çağırdı o zaman bakalım madem dedi.
Yürüyüşe devam dedi, ne kadar yürüyüş olursa doğum o kadar hızlı olur dedi.
Bebeğin kilosu geçen haftadan da az çıktı bu arada 3020 gr görünüyor ben inanmıyorum zaten bu ölçümlere.

Kızlar aklıma su takıldı, bebegin kontrolleri oluyormus ya belirli araiklarda. Onu nasil yapmayi düşünüyorsunuz? Ozel muayenehane ya da ozel hastane düşünürsek hangisi daha avantajli olur?
Doktor önemli bence .Titiz,ayrıntıci bir doktor lazım.Ben ilk kizim da çok doktor değiştirdim.

İlk hafta işitme testiyle tüm batın ultrasona gitmiştik sonrada düzenli gitmedik sanırım. Hatta bende ilk anne tecrübesizliği ile doktora ben ne sıklıklıkla getircrm demiştim, hasta olmazsa sorun olmazsa getirmiceksin daha dedi neye getiriyosun çouğu
Yerimden kalkamıyorum ki tetikliyim şu doğumu sanki 75 kiloluk bir patates çuvalıyım.

Ben de öyle yapacağım .İlk gün kontrolü dediğin gibi mecbur .Benim hastanedeki doktor da iyi değil .Kızımın doktoru başka hastanede .İlk hafta hemen ona başlayacağım .

Yarın benimde kontrolüm var. Artık netleştircem doğumun nasıl olacağını. Ona göre gün belirleyeceğim sezaryen olursa. Çünkü ilçedeyim. Hastane ilde. Kasıklarıma arada gaz sansıcı gibi sancı giriyor. Kalkarken falan bu kasık batmalarından birden doğrulamıyorum. Yılbaşına 2 hafta var sanıyodum. Meğer bir hafta kalmış. Böyle ağırlaşmam normal diyorum kendi kendime

Canim sancin kaclarda çıktı ?Kaç olunca doğum sancısı oluyormuş ?Benim ilk Nst de kırıklarda çıkmıştı .Doktor onemsemedi çok .Haftada iki kere mi gidiyorsun ?Sağlıkla gelsin inşallah .Genelde 300 gram daha zayıf doguyorlar .

Anladim kizlar teşekkür ederim. Bu ozel muayenehane doktorlarına gidince tetkikler icin kendileri mi kan alip hastaneye gönderiyor yoksa hastaneye mi yönlendiriyorlar? Tahliller icin de ayri ucret alıyorlar mi? Ben gebelik takiplerime de hep hastaneye gittim o yuzden muayenehanelerde işleyiş nasıl hic bilmiyorum

İlk 6 ay her ay götürülüyor bebekler kontrole .Daha sonra 3 ayda bir .Sonra hasta olmadıkça her sene bir defa.Bizim kilo problemimiz olduğu için sık sık ziyaret ediyoruz .
Ben ilk ay götürdüm işte dr dedi getirme daha, eğer aylık alması gereken kiloyu almışsa ve hareketlerini iyi görüyorsan gerekmez dedi. Özel hastanede doçentti yani. İlk ay zaten sürekli tetikte olacağız sarılık gaz kilo, inşallah hiç birini yaşamayız diyorum da az gidelim bu omicron ortamında hastaneler hep mikrop.

15 günlükken tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırırsanız hastanede 10 muayene + tahlil tetkik için para ödemezsiniz sadece 15₺ sgk pyı mı ödenir kızımıza 2 yıldır yaptırıyoruz çok memnunuz çünkü tahliller çok tutuyor (ankara medicalpark) şimdi yeni doğacak oğlumuza da 15 günlükken tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıracağız
benim oğlanda zayıflamış göründü bu hafta anası yedikçe yiyor halbuki ölçümler doğru değil ya. bana da 3 günde bir gel dedi yarın gideceğim kesin açıklık da bakacak
İlk 6 ay her ay götürülüyor bebekler kontrole .Daha sonra 3 ayda bir .Sonra hasta olmadıkça her sene bir defa.Bizim kilo problemimiz olduğu için sık sık ziyaret ediyoruz .
canım kilo probleminiz nedir özel değilse benim kızımda çok zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…