2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde akşam kontrolüm var, normal bekliyorum bende bir sıkıntı olmazsa

Kizim 25 aylık 10.5 kilo .Hep iştahsız .Hiç yemek talebinde bulunmaz,saatlerce aç durur ama koşup oynar açım diye ağlama,yemek istemez .Çok zorlanıyordum .O yüzden takipteyiz hep.Doktor persentilin altına dusmedikce sıkıntı yok diyor yüzde 25 perde hep.

amanınnn bu kadar sancıyla 3-4 cm açılmam vardj işk doğumda sen hissetmiyor musun bunları
normal doğumdan korkanlar benim gibi canı tatlı insan bile suni sancıya dayanmış hiççç korkmayın

Açılma yokmuş
Ağrı şeklinde hissetmiyorum. Karnım sertleşiyor, basınç oluşuyor sadece. Bunlar düzenli 3 dk da bir olursa Doğum sancısı oluyormuş. Bu Normal sancı dedi

biz de 10 kilo ancayızdır 22 aylık bizim doktorumuz çocuğun fıtratı diyor aslında yiyor ama iştahlı değil bizimki de ben düzenli olarak multivitamin (argivit) probiyotik damla (nbl) ve zinco şurup veriyorum maşallah çok hareketli bıcır bıcır bir kızım var minyon olsun sağlıklı olsun da

Açılma yokmuş
Ağrı şeklinde hissetmiyorum. Karnım sertleşiyor, basınç oluşuyor sadece. Bunlar düzenli 3 dk da bir olursa Doğum sancısı oluyormuş. Bu Normal sancı dedi
benim de sertleşiyor basınç var nefesim kesiliyor ama nst dümdüz çıkmıyor kasıklarım çok ağrıyor son 2 gündür hayırlısı bakalım hangi bebiş önce gelecek

Benim doktorum da ocakta gelsin daha iyi diyordu bakalım akşam kontrol de ne der

Kızlar çocuk doktoru konusu konuşulmuş. İstanbul Anadolu yakasında özel düşünen varsa Acıbadem Altunizade'de Dr. Şebnem Kuter var. Çok sevilen ve önerilen bir doktor. Biz de doğumdan sonra sağlık sigortası yaptıracağız. Herhalde kimlik çıktıktan sonra başvurulur.

benim de sertleşiyor basınç var nefesim kesiliyor ama nst dümdüz çıkmıyor kasıklarım çok ağrıyor son 2 gündür hayırlısı bakalım hangi bebiş önce gelecek

Erken Doğum olacak diye korkuma egzersiz yapamıyordum. Doktor yapma demişti . Şimdi kaslarımı çalıştırma zamanı geldi. Gaza geldim
Ocak’tan önce doğurmam ben isteyen öne geçebilir.

Kızlar benim oğlan 4 yaş 8 aylık 17 kilo, bebekken iyiydi büyüdükçe boyuna gitti. Çok kafama taktım sizin gibiyken ama artık bıraktım çok şükür sağlığı yerinde siz de hiç düşğnmyin bende babada zayıfız bunlar genetik
Ben sürekli o haldeyim ama bir türlü doğmuyor

Benim kızım ilk iki ay çok kilo almıştı .Biz her ay götürdük .Zaten yeni doğanlar da çok sıkıntı oluyor .En azından benim kizimda öyle oldu.Alerjisi,isiligi,gazı ,kilo alımı,bingildagi biz hep takipteydik.Yok genital bölgesinin birleşim yeri açıldı mı?Hep doktorumuz her ay soyar bakardi .Üçüncü ay kızım mesela kilo almamış benim fark etmem mümkün olmadı ,bir de kafama göre bir reçete uygulayamamki.Bana hemen beslenme programı oluşturdu ve sütüm artmisti.Ozellikle acemi anneler bence ilk altı ay her ay götürmeli.

40larda çıktı benim de, sanırım 100lerde ve düzenli olursa doğum sancısı oluyor hatta benim 100lerde çıktığında doktor düzenli değil diye onu bile önemsememişti.
Haftada bir gidiyordum ama alttan bakmak için salı çağırdı bi de son haftaya giriyorum daha sık giderim sanırım.

Ben de gebelik icin vm MedicalParka gidiyorum. Sizin cocuk doktorunuz batikentte mi keciorende mi

Ben son bir aydır aynı kilodayım yani yiyorum ama bir aydır ilginç bir şekilde kilom aynı, onun etkisi var mıdır bebeğin kilosunda bilmiyorum

Benim kızım da çok zayıf, 4 yaşında. Kilosu yüzde 5-10 persentilde, boyu yüzde 90 persentilde. Doktorumuz boyu uzadığı için ve kilosu hala normal değerler arasında olduğu için sıkıntı görmüyor.
Hatta yemek seçmez, az yer ama her şeyden yer, abur cubur sevmez, yani beslenmesi çok iyi bana göre. Her şeyden yesin vitaminini alsın varsın zayıf olsun sorun etmiyorum ben.
Bi de çok aşırı hareketli, gündüz uykusu bir yaşından beri yok, gece uyuyana kadar poposu asla yer görmüyor. Annem ondan et tutmuyor bu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…