batıkentte gülsün su acar
çok iyi bir dr ayda 500gr kilo alımını yeterli bulur öyle hemen mamaya başlatmaz tahili yapmadan asla antibiyotik vermez çok sakinleştiren pozitif bir dr allah razı olsun kızımda sarılıkta yatırmadan sıkı takiple atlattık hala gideriz bu bebeği yine ona götürcez
Benim oğlum 5 yaşı bitirdi 15 kilo desem Benimki çok çok hareketli binde yemeyi hiç sevmiyor bu sebeple kilo almiyor. (zaten 2 kilo doğdu.) Ama algıları kendini ifade etmesi yaşıtlarıyla aynı belki daha iyi. Önemli olan bu. Artık kiloyu takmamayi öğrendim
Benimde bugün kontrolüm vardı 3.190 gram olmuş zaten hedefim 2500 3200 arasıydı fazlasını çıkaramam diyordum herşey normal giderken bugün canımı sıkan bir şey öğrendim bebeğin kordonu 1 sıra boynunda görünüyor kan akımı normal olduğu için bir sıkıntı yok dedi doğumu halen normal bekliyoruz ama kalp atışı düşerse direkt sezeryana alabiliriz dedi normal sezeryan yeterki sağlıkla gelsin farketmez banada dua edin olurmu çarşamba günü tekrar kontrolümüz var
batıkentte gülsün su acar
çok iyi bir dr ayda 500gr kilo alımını yeterli bulur öyle hemen mamaya başlatmaz tahili yapmadan asla antibiyotik vermez çok sakinleştiren pozitif bir dr allah razı olsun kızımda sarılıkta yatırmadan sıkı takiple atlattık hala gideriz bu bebeği yine ona götürcez
Oooo baya bi eksik çıkmış sağlıklı olsun zayıf olsun ama düzgün ölçseler ona göre beslenmemize dikkat ederiz 300, 500 farkeder ama sizinki neredeyse Bi kilo fark etmiş
Oooo baya bi eksik çıkmış sağlıklı olsun zayıf olsun ama düzgün ölçseler ona göre beslenmemize dikkat ederiz 300, 500 farkeder ama sizinki neredeyse Bi kilo fark etmiş
Oyyyy bu kadar farki ilk defa duydum
Ultrasonu tost makinasina mi benziyordu
Bu yeni cihazlara bile givenilmiyor çünkü
Saglikli olsunlar kilo onemli degil de iste
İnsan az ele avuca gelsin bakimi kolay olsun istiyor
Oyyyy bu kadar farki ilk defa duydum
Ultrasonu tost makinasina mi benziyordu
Bu yeni cihazlara bile givenilmiyor çünkü
Saglikli olsunlar kilo onemli degil de iste
İnsan az ele avuca gelsin bakimi kolay olsun istiyor
Valla özel hastahane ve yeni cihazdi anlamadım bende ama ona rağmen emme refleksi güçlüydü çabuk toparlandi anne sütüyle ilk 1 ayda 1 kilo civari kilo aldı çok takılmamak lazım
Kızım 3.200 gr olmuş. Çok şükür iyi Bu akşam biri daha doğurdu İkidir dikkat ediyorum, sancı kısmını doğumhanede çekiyorlar, pilates topu falan gördüm. Ebeler duruyor başında. Sonra bi baktım doktor koşarak geldi, baba da girdi içeri 5 dk sonra bebiş ağlamaya başladı Bende nstye girdim