2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de gebelik icin vm MedicalParka gidiyorum. Sizin cocuk doktorunuz batikentte mi keciorende mi
batıkentte gülsün su acar
çok iyi bir dr ayda 500gr kilo alımını yeterli bulur öyle hemen mamaya başlatmaz tahili yapmadan asla antibiyotik vermez çok sakinleştiren pozitif bir dr allah razı olsun kızımda sarılıkta yatırmadan sıkı takiple atlattık hala gideriz bu bebeği yine ona götürcez

aynen önemli olan motor gelişimi benim kızımda maşallah herkesin çocuğu gibi akıllı işte
tek sıra kordon bebeğin çıkması için yeterli sanki sık kontrole gidin kontrolü için ama sezeryan olsun sağlıklı olsun ne olacak

Çok teşekkür ederim Ben de bir bakayım

Önceki hamileliğimde 3300 dedi 40+3 haftada bebek 2450 kg doğdu inanın çok da gerçek sonuçlar vermiyor
Oooo baya bi eksik çıkmış sağlıklı olsun zayıf olsun ama düzgün ölçseler ona göre beslenmemize dikkat ederiz 300, 500 farkeder ama sizinki neredeyse Bi kilo fark etmiş

Önceki hamileliğimde 3300 dedi 40+3 haftada bebek 2450 kg doğdu inanın çok da gerçek sonuçlar vermiyor
Oyyyy bu kadar farki ilk defa duydum
Ultrasonu tost makinasina mi benziyordu
Bu yeni cihazlara bile givenilmiyor çünkü
Saglikli olsunlar kilo onemli degil de iste
İnsan az ele avuca gelsin bakimi kolay olsun istiyor

Göğüs altı kaburgaların orası uyuşması yaşayan var mı aranızda yani içi yanıyo gibi sanki

Iyi akşamlar herkese ankarada doktor arayisindym yeni hamile olduğumu öğrendim hangi hastanelerden doğum paketi alabilirim?

Oyyyy bu kadar farki ilk defa duydum
Ultrasonu tost makinasina mi benziyordu
Bu yeni cihazlara bile givenilmiyor çünkü
Saglikli olsunlar kilo onemli degil de iste
İnsan az ele avuca gelsin bakimi kolay olsun istiyor
Valla özel hastahane ve yeni cihazdi anlamadım bende ama ona rağmen emme refleksi güçlüydü çabuk toparlandi anne sütüyle ilk 1 ayda 1 kilo civari kilo aldı çok takılmamak lazım

Kızım 3.200 gr olmuş. Çok şükür iyi Bu akşam biri daha doğurdu İkidir dikkat ediyorum, sancı kısmını doğumhanede çekiyorlar, pilates topu falan gördüm. Ebeler duruyor başında. Sonra bi baktım doktor koşarak geldi, baba da girdi içeri 5 dk sonra bebiş ağlamaya başladı Bende nstye girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…