Yani benim doktorum da çok önemsemiyor zaten birebir tutmaz doğacağı kiloyla. Ben hiç olmazsa 3 kilo bari olsun istiyorum ele gelsin biraz çok küçük olunca tutmaya giydirmeye falan korkuyorum ben
Benim de hedefim 3 kilo olmasıydı .Kızım da 3.400 demişlerdi.3.100 doğdu idealdi .Boyu uzundu.Bunda 3 kilo 150 gram dedi .2 kilo 800 falan doğar diye bekliyorum .
HAstaneye Bi kadın getirdiler kadın doğum yapmış ambulansta kendi de değil nasıl yorguun gözünü açamıyor 5.buçuk kilo doğmuş bebek bide normal doğmuş sancısı tutmuş köyünde ambulansta doğurmuş kadın 24 saat anestezi almış gibi yattı
kendimi gordum sende
ben hasta bezi bagladim covidken
Valla esimden Allah razı olsun
İyi bakti bana
En son ise baslarken ela ela le le umbrwlalajssjaika diye gitti sanki
kendimi gordum sende
ben hasta bezi bagladim covidken
Valla esimden Allah razı olsun
İyi bakti bana
En son ise baslarken ela ela le le umbrwlalajssjaika diye gitti sanki
Benimki hala devam ediyor geçmedi öksürük hasta bezi bağlasam tamamen ona salardım kim kalkacak iyice südüklü gülben olurdum benimki de hastalanınca kim kime baktı belli değil
Benimki hala devam ediyor geçmedi öksürük hasta bezi bağlasam tamamen ona salardım kim kalkacak iyice südüklü gülben olurdum benimki de hastalanınca kim kime baktı belli değil
Valla asiri öksürük covid enfeksiyon olunca
Kacinilmaz oldu
Sukur toparladım
Benimki hasta olmadi Allahtan
Psikolojik arada benimde basim agriyo galiba falan fıstık diyodu da
Yemektir,bulaşıktır topuklayarak ise gitti
Kızlar ben bugün açıklık kontrolü yaptırmadım ya o yüzden biraz aklım kaldı sanki
Hani 1-2 cm açıklık varsa ve haberim yoksa bu tehlikeli bir durum mudur? Yani açıklıkta hastanede falan mı olmak gerekir?
Kızlar ben bugün açıklık kontrolü yaptırmadım ya o yüzden biraz aklım kaldı sanki
Hani 1-2 cm açıklık varsa ve haberim yoksa bu tehlikeli bir durum mudur? Yani açıklıkta hastanede falan mı olmak gerekir?
HAstaneye Bi kadın getirdiler kadın doğum yapmış ambulansta kendi de değil nasıl yorguun gözünü açamıyor 5.buçuk kilo doğmuş bebek bide normal doğmuş sancısı tutmuş köyünde ambulansta doğurmuş kadın 24 saat anestezi almış gibi yattı