2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Su gelmedikçe sorun olmaz diyor dr ama ben suyu bile 5 saat evde beklemiştim
Bu suni sancı mutlaka veriliyor mu? Normal sancıyla Doğum yapılamaz mı?
Suni sancı epidural almadan çekilebilecek bir şey mi
Hayır ben kendi sancımla doğum yaptım ama ebeler heöşireler illa o suniyi bağlamaya çalışıyorlar hızlansın diye o nedenle dikkat edin sizde reddedin kendi sancınız varsa.

Suni sancı pek çekilecek dert değil. Yanımdakiler suni almıştı çok zordalardı.

Ya hatırlatma senin yine ilk doğum değil benimki ilk çokta rahat içimde sen belki 38 den sonra firlatirsin ya ben
Ay yok 40 da dogsun bebem
15 tatilde doğurmalıyım
Ama subata girmemeli zamdan etkilenmemesini icin
Ben benim bebeme bi dilekce yazayim en iyisi dogması gerkeen tarihi
O is belli olmaz benim 2. Daha gec dogdu

Seninki ayrı bi cesaret canım
Suyun gelince enfeksiyon riskinden dolayı duş bile almamak gerekiyomuş sanırım, öyle bir şey var mı?

Bende de var buhar makinesi. Kışın peteklerden boğazım bile kuruyor

15 tatilde doğurmalıyım
Bana da 2.erkek diye daha geç doğar diyorlar, kız zaten 41+3te doğdu daha da geç olamaz herhalde değil mi

15 tatilde doğurmalıyım
Magnezyumu bırakayım ,hurma alıyım , YouTube egzersizlerine başlarim 38 den gün aldikdan sonra o zaman da gelmese Şubat'ı bulur Neyse bakalım hangimiz önce dogurucaz bana sen doguracaksin gibi geliyor

Magnezyumu bırakayım ,hurma alıyım , YouTube egzersizlerine başlarim 38 den gün aldikdan sonra o zaman da gelmese Şubat'ı bulur Neyse bakalım hangimiz önce dogurucaz bana sen doguracaksin gibi geliyor

Valla şimdiden vücudunu esnet. Yapılmıyor, o hareketler esneklik istiyor . 9 aydır yata yata hamlamışım

Bu suni sancı mutlaka veriliyor mu? Normal sancıyla Doğum yapılamaz mı?
Suni sancı epidural almadan çekilebilecek bir şey mi
Suni sancı süreci hızlandırıyor.acikligin çabuk artmasını sağlıyor.fakat ağrın şansın artıyor normal doğum sancisina göre.ben 3 -4 cm açıklık ve kendi sancimla saat 9.30 da hastaneye gittim.10 gibi suni taktılar.11.30 da doğum yaptım.suni vermese iki saat daha çekerdim sanirim .öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…