Kızlar ben bugün açıklık kontrolü yaptırmadım ya o yüzden biraz aklım kaldı sanki
Hani 1-2 cm açıklık varsa ve haberim yoksa bu tehlikeli bir durum mudur? Yani açıklıkta hastanede falan mı olmak gerekir?
Hayır ben kendi sancımla doğum yaptım ama ebeler heöşireler illa o suniyi bağlamaya çalışıyorlar hızlansın diye o nedenle dikkat edin sizde reddedin kendi sancınız varsa.
Suni sancı pek çekilecek dert değil. Yanımdakiler suni almıştı çok zordalardı.
Ay yok 40 da dogsun bebem
15 tatilde doğurmalıyım
Ama subata girmemeli zamdan etkilenmemesini icin
Ben benim bebeme bi dilekce yazayim en iyisi dogması gerkeen tarihi
O is belli olmaz benim 2. Daha gec dogdu
Su gelmedikçe sorun olmaz diyor dr ama ben suyu bile 5 saat evde beklemiştim
Hayır ben kendi sancımla doğum yaptım ama ebeler heöşireler illa o suniyi bağlamaya çalışıyorlar hızlansın diye o nedenle dikkat edin sizde reddedin kendi sancınız varsa.
Suni sancı pek çekilecek dert değil. Yanımdakiler suni almıştı çok zordalardı.
Buhar makinesi çok işe yarıyor kızlar. Benim gebelikten her akşam burnum tıkanıyo. Buhar makinesi sayesinde rahat uyuyorum. İçine bide okaliptüs yağı damlatıyorum. Bebişler içinde çok faydalı olacağını düşünüyorum.
15 tatilde doğurmalıyım
15 tatilde doğurmalıyım
Magnezyumu bırakayım ,hurma alıyım , YouTube egzersizlerine başlarim 38 den gün aldikdan sonra o zaman da gelmese Şubat'ı bulur Neyse bakalım hangimiz önce dogurucaz bana sen doguracaksin gibi geliyor
Magnezyumu bırakayım ,hurma alıyım , YouTube egzersizlerine başlarim 38 den gün aldikdan sonra o zaman da gelmese Şubat'ı bulur Neyse bakalım hangimiz önce dogurucaz bana sen doguracaksin gibi geliyor
Suni sancı süreci hızlandırıyor.acikligin çabuk artmasını sağlıyor.fakat ağrın şansın artıyor normal doğum sancisina göre.ben 3 -4 cm açıklık ve kendi sancimla saat 9.30 da hastaneye gittim.10 gibi suni taktılar.11.30 da doğum yaptım.suni vermese iki saat daha çekerdim sanirim .öyle düşün