Surekli tak o kalkanlari cnm bir an bile cikartmicaksin, emzirmen biter bitmez dustan cikar cikmaz uyurken otururken hep duracak. Zaten bi sure sonra goguslerin hassasiyeti geciyor onlara da ihtiyac duymuyosun. Ben denemedim o zamanlar yoktu ama bak kizlar gumus kapaklari da ovuyorlar deneyebilirsin ama hangisi olursa olsun hic cikartma.
Canim sen hangi marka kullaniyosun. ben vicksinkini aldim cok da guzel aslinda buhar verisi, inanilmaz sessiz de ama ped koyuluyor kenarindan yani icine damlatilmiyor o yuzden mi acaba ya da odaya kucuk mu geldi bilmiyorum cok cok super rahatlatti diyemem. Colmix damlatsam icine sanki daha iyi olacak gibi ama bi yerlerini tikar mi acaba diye damltmiyorum. Belki de yataga daha yakin bir yere koymam lazim basucuma fln.
Ya ne kadar etkilidir ben denemedim ama deneyenler memnun. Duşa girmeden 10 15 dk önce soğanı ikiye bölüp sürüyolarmış iyi geliyormuş ama şuan yara ise sızlatabilir
Yok yok silkonuyla birlikte kullanacaksin. Silikon kismi gogsundne kayip dusmesini engelliyor. Onun icinden bir delikli bir de deliksiz olan cikiyordu. Deliklisini kullaniyosun anladigim kadariyla dogru olan da o evet.
Kalorifer mahfediyo beni de.. Buhar uretimi cok guzel bizdekinin de ama sanirim mentol isini cozmem lazim. Kocama caktirmadan damlatayim bari icine, o bozulur sadece pedle kullanmamiz lazim diyor:)
benimki de sundan
Ya ne kadar etkilidir ben denemedim ama deneyenler memnun. Duşa girmeden 10 15 dk önce soğanı ikiye bölüp sürüyolarmış iyi geliyormuş ama şuan yara ise sızlatabilir
Kalorifer mahfediyo beni de.. Buhar uretimi cok guzel bizdekinin de ama sanirim mentol isini cozmem lazim. Kocama caktirmadan damlatayim bari icine, o bozulur sadece pedle kullanmamiz lazim diyor:)
benimki de sundan
Benim 33. Hafta kontrolümde henüz dönmemişti , doktorum 36. Haftaya kadar bekleyelim yoksa sezeryan için gün vereceğiz dedi umarım benim bebeğim de döner
MErhaba kizlar. Eve geldik resmen zaman yetmez oldu gece 3578 kere uyaniyorum diye aglanan ben vardi dimi balayiymis resmen o gunler sakasi bi yana hamdolsun mutluyum cok darisi tum topikcigimin basina insallahhhhh
Benim ki de eğer 3 üne kadar gelmezse suni sancıyla olacak. Doktor 41 in dolmasını bekleyecekti ama ben istemedim. 40 dolunca olacak inş. Benim kardeşim doktor bu arada ona sormuştum bu suni sancı meselesini, fiziksel olarak normal sancıdan bir farkı yok aslında demişti. Normal sancıda salgılanan aynı hormonu aynı miktarda veriyorlarmış ama herhalde acıyacak diye beklendiğinden psikolojik olarak daha fazla hissediyor insan
roseanne
göğüsler için lahananın iyi geldiğini acısını aldığını duymuştum, onu bir dene istersen
Canim sen hangi marka kullaniyosun. ben vicksinkini aldim cok da guzel aslinda buhar verisi, inanilmaz sessiz de ama ped koyuluyor kenarindan yani icine damlatilmiyor o yuzden mi acaba ya da odaya kucuk mu geldi bilmiyorum cok cok super rahatlatti diyemem. Colmix damlatsam icine sanki daha iyi olacak gibi ama bi yerlerini tikar mi acaba diye damltmiyorum. Belki de yataga daha yakin bir yere koymam lazim basucuma fln.
Çok uzun yıllardır kullanıyoruz evde 2 tane var biri weewel biri deerma şuan…Nemin 40-50 arası olması gerek başına çok yakın bi yere koyma en sağlıklısı ayak ucundan odanın ortasına üfleyip odanın genel havasını yumuşatması…İçine saf okaliptüs yağı birkaç damla damlatıyorum bende bazı geceler ama çünkü yağ özellikli şeyler makinaların ömrünü kısaltıyor malum…Olmasalar biz kalorifelerden uyuyamazdık mümkün değil….
Çok uzun yıllardır kullanıyoruz evde 2 tane var biri weewel biri deerma şuan…Nemin 40-50 arası olması gerek başına çok yakın bi yere koyma en sağlıklısı ayak ucundan odanın ortasına üfleyip odanın genel havasını yumuşatması…İçine saf okaliptüs yağı birkaç damla damlatıyorum bende bazı geceler ama çünkü yağ özellikli şeyler makinaların ömrünü kısaltıyor malum…Olmasalar biz kalorifelerden uyuyamazdık mümkün değil….
Evet. Zaten ben Coldmix damlatirim, o da sonucta ucucu bisi. Su buhariyla ucar gider. Bilincli koymamistim ama ayakucu tarafinda duruyor simdilikTesekkur ettim.
MErhaba kizlar. Eve geldik resmen zaman yetmez oldu gece 3578 kere uyaniyorum diye aglanan ben vardi dimi balayiymis resmen o gunler sakasi bi yana hamdolsun mutluyum cok darisi tum topikcigimin basina insallahhhhh