2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Herşey deniyorum, gümüş kapak almadım başka kalkan var inşallah çabuk geçer
Surekli tak o kalkanlari cnm bir an bile cikartmicaksin, emzirmen biter bitmez dustan cikar cikmaz uyurken otururken hep duracak. Zaten bi sure sonra goguslerin hassasiyeti geciyor onlara da ihtiyac duymuyosun. Ben denemedim o zamanlar yoktu ama bak kizlar gumus kapaklari da ovuyorlar deneyebilirsin ama hangisi olursa olsun hic cikartma.

Bundan benimde o kapağı sikona takıyoruz hem sözde süt topluyor yazıyor, ama benim memeler terliyor içinde kapaksızmı kullanmam lazım

Hangisini kullanıyorsun canım ?Ben de alsam mı diye düşünüyorum
Weweel aldım resmini ekleyim. Sessiz çalışıyor 3 lt kapasiteli ve suyu sabaha kdr gidiyo. Ayarı var buhar ayarını istediğin şekilde ayarlayabiliyosun. Buhar yönünüde.
Benim baş ucumda bile değil valla öyleyken bile faydasını gördüm. Bozkırın ortasında yaşadığım için ben ev ve dışarısı kupkuru

Eklentiler

• FF26E0AE-10AE-42B5-87B3-8F5132DE3167.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 46
Bundan benimde o kapağı sikona takıyoruz hem sözde süt topluyor yazıyor, ama benim memeler terliyor içinde kapaksızmı kullanmam lazım
Yok yok silkonuyla birlikte kullanacaksin. Silikon kismi gogsundne kayip dusmesini engelliyor. Onun icinden bir delikli bir de deliksiz olan cikiyordu. Deliklisini kullaniyosun anladigim kadariyla dogru olan da o evet.

Kalorifer mahfediyo beni de.. Buhar uretimi cok guzel bizdekinin de ama sanirim mentol isini cozmem lazim. Kocama caktirmadan damlatayim bari icine, o bozulur sadece pedle kullanmamiz lazim diyor:)
benimki de sundan

Senin makine de büyükmüş suyu baya gider. Benimkinde de yazmıyor yağ damlatabilirsiniz diye ama ben damlattım bişeyde olmadı. Çaktırmadan yapıver
bunu ben de duymustum ama hic denemedim
Şimdiden bizde yapabiliriz aslında önlem amaçlı. Yapanlar fayda görmüş

Bu suni sancı mutlaka veriliyor mu? Normal sancıyla Doğum yapılamaz mı?
Suni sancı epidural almadan çekilebilecek bir şey mi
Benim ki de eğer 3 üne kadar gelmezse suni sancıyla olacak. Doktor 41 in dolmasını bekleyecekti ama ben istemedim. 40 dolunca olacak inş. Benim kardeşim doktor bu arada ona sormuştum bu suni sancı meselesini, fiziksel olarak normal sancıdan bir farkı yok aslında demişti. Normal sancıda salgılanan aynı hormonu aynı miktarda veriyorlarmış ama herhalde acıyacak diye beklendiğinden psikolojik olarak daha fazla hissediyor insan

roseanne göğüsler için lahananın iyi geldiğini acısını aldığını duymuştum, onu bir dene istersen

Çok uzun yıllardır kullanıyoruz evde 2 tane var biri weewel biri deerma şuan…Nemin 40-50 arası olması gerek başına çok yakın bi yere koyma en sağlıklısı ayak ucundan odanın ortasına üfleyip odanın genel havasını yumuşatması…İçine saf okaliptüs yağı birkaç damla damlatıyorum bende bazı geceler ama çünkü yağ özellikli şeyler makinaların ömrünü kısaltıyor malum…Olmasalar biz kalorifelerden uyuyamazdık mümkün değil….

Evet. Zaten ben Coldmix damlatirim, o da sonucta ucucu bisi. Su buhariyla ucar gider. Bilincli koymamistim ama ayakucu tarafinda duruyor simdilikTesekkur ettim.

MErhaba kizlar. Eve geldik resmen zaman yetmez oldu gece 3578 kere uyaniyorum diye aglanan ben vardi dimi balayiymis resmen o gunler sakasi bi yana hamdolsun mutluyum cok darisi tum topikcigimin basina insallahhhhh

Ne güzel sağlıkla aldın minişini kucağına ne güzel kokuyodur şimdi.kokulu kokulu öp bizim yerimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…