2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kardeşin erkek ya da hiç doğum yapmamış olabilir mi kesinlikle aynı değil. Psikolojik olmadığını düşünüyorum çünkü bir kişiye haberi olmadan bağladılar ve bağlar bağlamaz çığlıkları başladı. Özellikle o doğum bitsin artık diyr verdikleri doz çok fena

Günaydın kızlar arkadaşlar bu göğüs kalkanlarını veya gümüş kapakları doğum yapınca mı kullanmaya başlıyoruz yoksa şimdiden başlamak mı gerekiyor bilginiz var mı??

Hangi makineyi aldın canım

Çok şükür emsin diye uğraşıyorum ama meme acısı çok kötüymüş
Canım meme yaralarına doğal papatya çayı iyi geliyormuş. Papatya çayını sıcak suda 10-15 dk demliyorsun. Sonra temiz bir pedi o suyla ıslatıp memeye koyuyormuşsun. Pedi orda çok tutma ama aslında memenin devamlı hava alması lazım. Mümkün olduğu kadar açık tut. Atlete falan temas etmesi iyi bir şey değil. Lahana yaprağı da iyi gelir derler.

Günaydın kızlar arkadaşlar bu göğüs kalkanlarını veya gümüş kapakları doğum yapınca mı kullanmaya başlıyoruz yoksa şimdiden başlamak mı gerekiyor bilginiz var mı??
Önceden kullanmaya başlayan da var sanırım. Ben göğüs kalkanı aldım da kullanmayı hiç beceremiyorum ya Sütyenle sıkıştırıyorum ama devamlı kayıyorlar.

Bundan benimde o kapağı sikona takıyoruz hem sözde süt topluyor yazıyor, ama benim memeler terliyor içinde kapaksızmı kullanmam lazım
Canım kapaklardan iki tane var biri delikli biri deliksiz hava almıyor sen delikli olanları takacaksin ki hava alsın o şekilde daha çabuk iyilesir

Hangisi daha rahat gecti bir de normal doğum sonrası vücudunda sorunlar yaşadın mı idrar tutanama hemoroid vb gibi

Kesinlikle tabiki ayni degil ve psikolojik alakasi yok
Hic bilmeden ilk dogumumda bağladılar
2. De normal sancının ne demek
Oldugunu bile bilmiyordum
Bi baktım dogurdum
Objektif yorum yapabiliyorum

Hangisi daha rahat gecti bir de normal doğum sonrası vücudunda sorunlar yaşadın mı idrar tutanama hemoroid vb gibi
Tabiki normal dogum
Kıyası bile olmaz
He son an takarlar dogumu hızlandırır amenna
Ama benim hic sancım yoktu
Tatile cikacakti hanimefendi
Kendi dogurtmak istedi direkt taktı suniyi
Malesef o sıkıntılarım oldu benim bebelerim biraz topaç dogdu buyuk olunca idrar zarar gördü
Zamanla toparladım egzersiz filan
Ama ilk gunler cok kötüydü
Hemoroid ise dogumla alakali degil ama bebek baskı yaptığı icin son ay olmustu
O kisa surede gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…