Çok güzel anlamı da bence Maysada ısrarcı olDemiYazın açan çiçek demekmiş. Hoş evimizin yazın değil kışın açan çiçeği olacak
Bende o çizgi filmi çok seviyorumMaysa çizgi filmi var çok tatlı yörük kızı, cinsiyetimiz belli olmadan ben de anlamına bakmıştım yürüyen, onurlu yürüme gibi bir şeydi sanırım?
bencede çok güzelÇok güzel anlamı da bence Maysada ısrarcı ol
Düzenli değildi yatmadım ama gün belirliycezYaaa.Ayy ne güzel .Düzenli ise yatırırlar belki ..Heyecan yaptım şu an
Gaz değilmiş evet çıkmazmış gazNst kasılmaları ölçüyor ya gaz sancısı oyle belirgin cikmaz diye düşünüyorum
Cıks göstermiyorGaz sancısını da gösteriyor mu nst?
Normal bence doktorlar bir haftalık geriliği önemsemiyor. Zaten sıkıntı görse sizi bilgilendirirdiDüzenli değildi yatmadım ama gün belirliycez
Gaz değilmiş evet çıkmazmış gaz
Cıks göstermiyor
2800 olmuş 36 hafta ile uyumlu ama ben 37 deyim sat’a göre. Kafama takılıyor bu durumda normal mi sizce?
Yiğit alp nasıl belki seçenek olur sanaMaalesef
Hem çok fazla olmasın, hem eski Türk isimlerinden olsun, hem de söylemesi kolay olsun (burda kızımda test ediyoruz)
Çıkamıyorum bu işin içinden.
Bende rahmetli babamın adını koymayı düşünüyorum Allah nasip ederse ama daha kimseye söylemedimYaa kızlar babamın ismini cocuguma verme olayını benimseyemiyorumBasta tamam koyarız ama bizim koydugumuz isimle seslenilir iki isim soylenmez diye düşünüyordum ama simdiden hem kv tarafi hem bizimkiler bebekten hep iki isimle bahsediyorlar. Bir yandan babam benim canım, onu kırmak da istemiyorum. Üstelik karşı taraf da artık babamın adını koyacağımızı bildigi icin kızı babasının adını koydurmadı gibi dusundurmek de istemiyorum. Ama gönlüm bir türlü ısınamıyor ne yapsam bilemiyorum
Bence içinize sinen neyse onu yapın. Sonuçta bebek sizin bebeğiniz. isim işi de geçici bir şey değil ki ısınmadan olmaz benceYaa kızlar babamın ismini cocuguma verme olayını benimseyemiyorumBasta tamam koyarız ama bizim koydugumuz isimle seslenilir iki isim soylenmez diye düşünüyordum ama simdiden hem kv tarafi hem bizimkiler bebekten hep iki isimle bahsediyorlar. Bir yandan babam benim canım, onu kırmak da istemiyorum. Üstelik karşı taraf da artık babamın adını koyacağımızı bildigi icin kızı babasının adını koydurmadı gibi dusundurmek de istemiyorum. Ama gönlüm bir türlü ısınamıyor ne yapsam bilemiyorum
hiç zor değil gayet de kolay söyleniyor çooook güzel bir isimKızlar Alphan ismi söylemesi zor mu sizce?
Hiç zor değil alışınca söylenir ayrıca değişik bir sempatikligi var isminKızlar Alphan ismi söylemesi zor mu sizce?
Valla keske büyükler hic karışmasa. Normalde ben iki tarafi da karistirmak istemiyordum. Kp babama jest olsun diye siz koyun diye teklif ettigi icin bizim de isler karıştı. Bence siz eşinizle ortak bir isim belirleyin ve ondan geri donmeyin. Bisi derlerse de siz de esiniz de artik belirledik son kararimiz bu oldu falan deyinİsim konusu açılmışken bende fikrinizi almak istiyorum.Başından beri eşimde bende çook kararsısız hep vakti var diye erteledik ama bu süre zarfında kayınpederim hep isimler buldu ve hiçbiri içimize sinmeyen çook ağır kadın isimleri.
Ben hep şakaya vurdum güldüm geçtim hatta kayınvalidem bırak çocuklar seçsin sen zamanında annenlere söz hakkı vermedin annesi koyucak dedin bu kadar uzatma diyor ama eşim de bunu söyleyecek bi tip yok açıkcası babasına da çook düşkün.
Bende hep güldüm geçtim diye ciddiye almadım açıkcası son haftalarda karşı taraf bizimkiler falan aslında kulağa kötü gelmiyor falan diyolar hatta eşimin tarafı benim bulduğum isim için çook klasik herkeste var falan demiş kayınvalidem anlattı bunu da.
Bizimkiler zaten hiçbir şeye karışıp huzursuz etmek istemezler bana da sürekli adam heves ediyor ilk torunu isim koymak istiyor kırma diyolar ama işte içime sinmiyor nihayetinde benim de ilk çocuğum.
Yani kısaca isim konusunda çook karışığım ve eşim hala daha bulamadım aklıma gelmiyor falan diyor bu isim konusunda gerçekten çokk bunaldım fikrinizi almak istedim
İsim konusu çok zorlayıcı gerçekten bide bulduğun ismi çevre eleştirince bazı insanlar etkileniyor ister istemez. Büyüklerin karışmasında çok saçma fikrini sormadan ortaya pat diye istediği söylüyorlar. Hangi zamanda yaşıyoruz artık bir rahat bıraksalar. Tamam zamanında kayınvalidesi kayınpederi onlara o baskıyı yapmış olabilir ve tabiki kendiside istemeyerek koymuştur o isimleri . İnsan bunu düşünerek empati yapması gerekiyor bana yaptılar ben yapmim diye. He şunu da söyleyeyim bizimkilerden kimse karışmadi eşimle ortak isim koyduk . Sadece böyle karışan kişileri duyunca bir tuhafıma gidiyorİsim konusu açılmışken bende fikrinizi almak istiyorum.Başından beri eşimde bende çook kararsısız hep vakti var diye erteledik ama bu süre zarfında kayınpederim hep isimler buldu ve hiçbiri içimize sinmeyen çook ağır kadın isimleri.
Ben hep şakaya vurdum güldüm geçtim hatta kayınvalidem bırak çocuklar seçsin sen zamanında annenlere söz hakkı vermedin annesi koyucak dedin bu kadar uzatma diyor ama eşim de bunu söyleyecek bi tip yok açıkcası babasına da çook düşkün.
Bende hep güldüm geçtim diye ciddiye almadım açıkcası son haftalarda karşı taraf bizimkiler falan aslında kulağa kötü gelmiyor falan diyolar hatta eşimin tarafı benim bulduğum isim için çook klasik herkeste var falan demiş kayınvalidem anlattı bunu da.
Bizimkiler zaten hiçbir şeye karışıp huzursuz etmek istemezler bana da sürekli adam heves ediyor ilk torunu isim koymak istiyor kırma diyolar ama işte içime sinmiyor nihayetinde benim de ilk çocuğum.
Yani kısaca isim konusunda çook karışığım ve eşim hala daha bulamadım aklıma gelmiyor falan diyor bu isim konusunda gerçekten çokk bunaldım fikrinizi almak istedim
Maysa benim bildiğim fidan anlamında . Yeni yeşermeye başlamış arpa buğday gibi . Yani buğdayın daha yeşermemiş haline maysa denir bizdeŞıklar birbirine ne kadar yakınMaysa çok hoş geliyor kulağa anlamı nedir ?
Benimde Babamın ismini eşim seviyor koyalım diye bir kaç kere söyledi ben ciddiye almadım hayır olmaz diye gecistirdim bir daha konusu açılmadıYaa kızlar babamın ismini cocuguma verme olayını benimseyemiyorumBasta tamam koyarız ama bizim koydugumuz isimle seslenilir iki isim soylenmez diye düşünüyordum ama simdiden hem kv tarafi hem bizimkiler bebekten hep iki isimle bahsediyorlar. Bir yandan babam benim canım, onu kırmak da istemiyorum. Üstelik karşı taraf da artık babamın adını koyacağımızı bildigi icin kızı babasının adını koydurmadı gibi dusundurmek de istemiyorum. Ama gönlüm bir türlü ısınamıyor ne yapsam bilemiyorum
Tabiki normal dogum
Kıyası bile olmaz
He son an takarlar dogumu hızlandırır amenna
Ama benim hic sancım yoktu
Tatile cikacakti hanimefendi
Kendi dogurtmak istedi direkt taktı suniyi
Malesef o sıkıntılarım oldu benim bebelerim biraz topaç dogdu buyuk olunca idrar zarar gördü
Zamanla toparladım egzersiz filan
Ama ilk gunler cok kötüydü
Hemoroid ise dogumla alakali degil ama bebek baskı yaptığı icin son ay olmustu
O kisa surede gecti
Yaa kızlar babamın ismini cocuguma verme olayını benimseyemiyorumBasta tamam koyarız ama bizim koydugumuz isimle seslenilir iki isim soylenmez diye düşünüyordum ama simdiden hem kv tarafi hem bizimkiler bebekten hep iki isimle bahsediyorlar. Bir yandan babam benim canım, onu kırmak da istemiyorum. Üstelik karşı taraf da artık babamın adını koyacağımızı bildigi icin kızı babasının adını koydurmadı gibi dusundurmek de istemiyorum. Ama gönlüm bir türlü ısınamıyor ne yapsam bilemiyorum
Eski turk ismi noyan mengu alptekin vb ornek olsunMaalesef
Hem çok fazla olmasın, hem eski Türk isimlerinden olsun, hem de söylemesi kolay olsun (burda kızımda test ediyoruz)
Çıkamıyorum bu işin içinden.
4 civarıKaç kiloydu bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?