2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaaa.Ayy ne güzel .Düzenli ise yatırırlar belki ..Heyecan yaptım şu an
Düzenli değildi yatmadım ama gün belirliycez
Nst kasılmaları ölçüyor ya gaz sancısı oyle belirgin cikmaz diye düşünüyorum
Gaz değilmiş evet çıkmazmış gaz
Gaz sancısını da gösteriyor mu nst?
Cıks göstermiyor

2800 olmuş 36 hafta ile uyumlu ama ben 37 deyim sat’a göre. Kafama takılıyor bu durumda normal mi sizce?

Yaa kızlar babamın ismini cocuguma verme olayını benimseyemiyorum Basta tamam koyarız ama bizim koydugumuz isimle seslenilir iki isim soylenmez diye düşünüyordum ama simdiden hem kv tarafi hem bizimkiler bebekten hep iki isimle bahsediyorlar. Bir yandan babam benim canım, onu kırmak da istemiyorum. Üstelik karşı taraf da artık babamın adını koyacağımızı bildigi icin kızı babasının adını koydurmadı gibi dusundurmek de istemiyorum. Ama gönlüm bir türlü ısınamıyor ne yapsam bilemiyorum

Normal bence doktorlar bir haftalık geriliği önemsemiyor. Zaten sıkıntı görse sizi bilgilendirirdi

Bende rahmetli babamın adını koymayı düşünüyorum Allah nasip ederse ama daha kimseye söylemedim

Bence içinize sinen neyse onu yapın. Sonuçta bebek sizin bebeğiniz. isim işi de geçici bir şey değil ki ısınmadan olmaz bence

İsim konusu açılmışken bende fikrinizi almak istiyorum.Başından beri eşimde bende çook kararsısız hep vakti var diye erteledik ama bu süre zarfında kayınpederim hep isimler buldu ve hiçbiri içimize sinmeyen çook ağır kadın isimleri.
Ben hep şakaya vurdum güldüm geçtim hatta kayınvalidem bırak çocuklar seçsin sen zamanında annenlere söz hakkı vermedin annesi koyucak dedin bu kadar uzatma diyor ama eşim de bunu söyleyecek bi tip yok açıkcası babasına da çook düşkün.
Bende hep güldüm geçtim diye ciddiye almadım açıkcası son haftalarda karşı taraf bizimkiler falan aslında kulağa kötü gelmiyor falan diyolar hatta eşimin tarafı benim bulduğum isim için çook klasik herkeste var falan demiş kayınvalidem anlattı bunu da.
Bizimkiler zaten hiçbir şeye karışıp huzursuz etmek istemezler bana da sürekli adam heves ediyor ilk torunu isim koymak istiyor kırma diyolar ama işte içime sinmiyor nihayetinde benim de ilk çocuğum.
Yani kısaca isim konusunda çook karışığım ve eşim hala daha bulamadım aklıma gelmiyor falan diyor bu isim konusunda gerçekten çokk bunaldım fikrinizi almak istedim

Valla keske büyükler hic karışmasa. Normalde ben iki tarafi da karistirmak istemiyordum. Kp babama jest olsun diye siz koyun diye teklif ettigi icin bizim de isler karıştı. Bence siz eşinizle ortak bir isim belirleyin ve ondan geri donmeyin. Bisi derlerse de siz de esiniz de artik belirledik son kararimiz bu oldu falan deyin

İsim konusu çok zorlayıcı gerçekten bide bulduğun ismi çevre eleştirince bazı insanlar etkileniyor ister istemez. Büyüklerin karışmasında çok saçma fikrini sormadan ortaya pat diye istediği söylüyorlar. Hangi zamanda yaşıyoruz artık bir rahat bıraksalar. Tamam zamanında kayınvalidesi kayınpederi onlara o baskıyı yapmış olabilir ve tabiki kendiside istemeyerek koymuştur o isimleri . İnsan bunu düşünerek empati yapması gerekiyor bana yaptılar ben yapmim diye. He şunu da söyleyeyim bizimkilerden kimse karışmadi eşimle ortak isim koyduk . Sadece böyle karışan kişileri duyunca bir tuhafıma gidiyor

Benimde Babamın ismini eşim seviyor koyalım diye bir kaç kere söyledi ben ciddiye almadım hayır olmaz diye gecistirdim bir daha konusu açılmadı

Kaç kiloydu bebişler.

Aileden birinin ismini koymak bana da hep garip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…