2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim karnım birkaç gündür çok sert artık hep top gibi. Benim oğlan devamlı tekmeliyor. Öyle bir geriyor ki karnımı yarıp çıkacak sanki Baya da acıtıyor. Bunlar kasılma mı oluyor
Benim karnım sertleşiyor çoğunlukla bebek bir tarafa toplanmış oluyor bu sancı şiddetli olduğunda oluyor. Hissettiğim şey karnım tümüyle dışarıdan bişeyle sıkılıyormuş gibi. Sertlik sadece kasılma anında olur sürekli ise bebiş bi yerlerini dayamıştır ondan olabilir

Bunu kaç kez yapmak lazım
Beklemedeyim şuan için hareketlerini takip ediyorum huzursuz olursam kafam rahat etsin diye gidecem
Canım su gelse pijamanın paçalarından akar, yada durur bidaha gelir durur bidaha gelir. Öyle az bişi değil su

Kantaron yağı kullanıyorum ben hemen yok oluyor.. Zaten geçiçi bir şey olduğu için hemen etki ediyor.. Doğum yapmış bir arkadaşım vardı bayağı kötü canını yakan bir hemeroidi vardı ona da kantaron yağı getirmiştim.. Nasıl dua etti bana.. Bir sürü ilaç sürmüş.. Doktor ilaçlar kremler vermiş fayda etmemiş.. Kantoron yağı ertesi gü söndürmüş acıyı da memeyi de..

2 haftada bir yapılıyor son haftalarda her seferinde doktorum soruyodu zaten en son ne zaman tahlil vermiştik diye. Bu sefer tansiyon da yüksek çıkınca istedi.
Çok ilginç bu doktorların hepsi farklı kafada gerçekten.. Bence de idrar tahlilini takip etmek en doğrusu.. Benim doktorum bundan 3 hafta önce artık tahlil yaptırmana gerek yok dedi kestirip attı.. Benim tansiyonum genelde 9 a7 ya da 10 a 7 çıkar.. Ama yine de pazartesi günü ben de tahlil yaptırayım.. Sizin yaşadıklarınızı okuyunca daha çok panikliyorum..

Evde tansiyon takibi yapabilirsin. Gerçi ben yaptığım da evde hep normaldi. Bugün hastanede yükseldi ama sadece yüksek tansiyon değil protein kaçağının belirtisi. Ödem, aşırı kilo alımı, baş ve karın ağrısı.

Epidural 4 cm açıklıktan sonra alınıyor. Ben her türlü alırdım valla. Ama 7-8 cm açıklıktan sonra epidural almaya gerek yok artık. O saatten sonra doğurur bu kadın diye bakılıyor
Bir de 7-8 cm den sonra sabit durmak zorlaşıyormuş sancıdan dolayı, epidural takılırken hiç kımıldamadan durmak gerekiyormuş

Bunu kaç kez yapmak lazım

Canım su gelse pijamanın paçalarından akar, yada durur bidaha gelir durur bidaha gelir. Öyle az bişi değil su

37. Haftadan önce yapmamak lazım bence, yapılacak en iyi şey bol yürüyüş. 37 38 den sonra günde bi kere bile iyidir ya da sabah akşam

Bu belirtilerin hepsi sende de var mıydı?

normalcileri görünce bi cesaret geliyor. arada korkuyorum ama..ben de inş normal.. birbirimize destek olalım:)
Canım ya öyle ya böyle çekicez acı sezeryanla sonrasında ,normalde öncesinde inşallah bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum çabuk Bende korkuyorum aman diyorum bir benmi doğuran herkes yapıyor sende yaparsın diyorum kendime

Benimkide aynısını yapıyor yemek hazırlarken bir heyecan basıyor hareketleri baya artıyor yemek bitene kadar

Kesinlikle bu ben hayırlısıyla kolaylıkla doğuralım inşallah

Ya cok ilginc ama evde kantaron yagi var Hic de kullanmadim ne akla hizmet almistim hatirlamiyorum. Deneyeyim sagol cnm. Yakiyo mu cildi? Onceden hazirikli olayim da:)

Doktorum Ocak 3 kontrol verdi o zamana kadar dayanıyorum ama dinlenmem lazım normalde malesef dinlenemiyorum. Mümkün degil o yüzden değerlerde sıkıntılı şuanda ki kilom bedenimide kaldırmıyor agrılarımda çok. Tansiyonum 16/12 çıkıyordu düzeldi şükür şekerimde açlık 170 tokluk 280 çıkıyordu oda düzeldi bir kaç gündür hayırlısıyla dogsaydı inanın kızımda ne yaptıysam emmedi bundada öyle korktum ki. Bilmiyorum ama kızım böyle degildi,bu oglan yeminle nerdeyse karnımı yarıp çıkacak çocukta sığmıyor gibi enteresan şekilde. Şimdi sen nasılsın iyi misin canım bebek nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…