2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hastane kabul edemeyeceğini söyledi pandemi hastanesi bulmamız gerekirmiş. Başka özel hastane arıyoruz çoğuda aynı şekilde kabul etmiyor..

Hastane kabul edemeyeceğini söyledi pandemi hastanesi bulmamız gerekirmiş. Başka özel hastane arıyoruz çoğuda aynı şekilde kabul etmiyor..
Oncelikle cok cok gecmis olsun
2. Si ise hastane kesinlikle bu durumu soylemeliydi onceden. Pozitif olursan bakmam demeliydi diye dusunuyorum.bu zamana kalmamaliydi bu bilgi
3.sehir olarak neredesin bilmiyorum ancak devlet Hastanesi'ne guven derim özellikle bu durumda...
4. Su ise hakkinda herseyin en hayirlisi en sagliklisi ve en guzeli olsun inşallah.

Kocaeli Darıcada ikamet ediyorum. İstanbul anadolu yakasınada yakınım. Bu durumda beni sezeryane mi alırlar normale zorlarlar mi bilmiyorum.yarın arayacak filasyon ekibine de durumu izah edicem onlar belki yönlendirir.

Hakkinda hayirlisi olsun. Peki Hastane buldugunuzda doktorun oraya mi gelecek ve dogum yarin mi olacak? Insallah senin ve bebisin icin en dogru yer olur, iyi ki boyle olmus dersin.

Hakkinda hayirlisi olsun. Peki Hastane buldugunuzda doktorun oraya mi gelecek ve dogum yarin mi olacak? Insallah senin ve bebisin icin en dogru yer olur, iyi ki boyle olmus dersin.
Yarin mi olacak onu bile bilmiyoruz hastane olarak o kadar çaresiz durumda bıraktılar ki beni bekleyecek zamanım da kalmadı. Medipol hastanesini aradık kabul ederiz ama doğum size 12.000 TL ye mal olur dedi bu kadar acımasızlar 2020 yılında bir hastasını sırf pozitif diye kabul etmeyip geri çevirmişler ve kadının ölümüne sebep olmuşlar onuda okuyunca hepten soğudum Allah bunların eline kimseyi düşürmesin...

Yaziklar olsun ne diyeyim.. Sana ne desek haatane isini cozmeden icin rahat etmez ama gercekten sakin olmaya calis. Kesin olarak ozel hastane mi istiyorsun? Sehir Hastanelerindeki kadin dogum bolumlerinin teknoloji olarak ozel hastanelerler yaristigini bizzat biliyorum. Yani altyapi olarak cok iyiler. Sana yakin Kocaeli ve Bursa Sehir Hastaneleri var. Allah korusun ihtiyac olur diye demiyorum hepimiz icin gecerli bu ama bu hastanelerin yenidogan yogunbakimi oldugunu da hatirliyorum. Bu cok onemli bi detay. Ben de hastane ararken buna dikkat etmistim her ihtimale karsi basimiza ne gelecegini bilemeyiz.

Bugünden test vermiştim hastane istediği için sonuç pozitif hastaneye ulaşamıyorum doktoruma yazdım. Bu durumda doğum yarin gerçekleşir mi?
Cok gecmis olsun Nevoş cok büyük şanssızlık olmuş gercekten. Umarım bir çaresi bulunur. Kendini strese sokma bir sekilde hallolur insallah. Sezaryen olman şart mı, birkac gun bekleyemez mi acaba

Kızlar benim sancılarım düzenli ve sıklaştı ayrıca şiddeti de çok fazla, sabaha kadar dayanmaya çalışıp dr a gideceğim. Galiba doğum başlıyor, dua beklerim.
Oyy hadi bakalim hayirlisi olsun. Allah saglikla kavustursun insallah dualarim seninle. Ben su an nobetci Ocak annesi sizin gece nobetinizi tutuyorum:) nasil sanci bu arada, benim gibi sanci cahillerine tecrube olsun:)

Oyy hadi bakalim hayirlisi olsun. Allah saglikla kavustursun insallah dualarim seninle. Ben su an nobetci Ocak annesi sizin gece nobetinizi tutuyorum:) nasil sanci bu arada, benim gibi sanci cahillerine tecrube olsun:)
İnan ilki normal olmasına rağmen 3 saattir bende şüpheliyim bu ne sancısı diye, ama şu an 5 dakikada bir kasıklarımdan rahme doğru çekilme oluyor ve belim kırılacak gibi ağrıyor. Bende yavaş yavaş dolanıyorum bakalım henüz su ya da nişan görmedim, bebek hareket ediyor arada onu takip ediyorum.

Ocak anneleri ben cuma günü doğum yaptım kızımı aldım kucağıma Allah'ım sırada olan hamisleri de kurtarsın evlatlariyla sağlık sıhhatle
Hayırlı uğurlu olsun canim. Allah analı babalı büyütsün Musait bir zamanda dogum hikayeni de anlatabilirsen sevinirim

Cok gecmis olsun Nevoş cok büyük şanssızlık olmuş gercekten. Umarım bir çaresi bulunur. Kendini strese sokma bir sekilde hallolur insallah. Sezaryen olman şart mı, birkac gun bekleyemez mi acaba
Çatım dar o yüzden zorunlu sezeryan diye konuşmuştuk doktorumla sancim vs yok ama günüm doluyor endişeleniyorum aksi bir şey olur diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…