2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kocaeli Darıcada ikamet ediyorum. İstanbul anadolu yakasınada yakınım. Bu durumda beni sezeryane mi alırlar normale zorlarlar mi bilmiyorum.yarın arayacak filasyon ekibine de durumu izah edicem onlar belki yönlendirir.
Biliyorum oralari... Pendik emsey hastanesiydi sanirim biraz pahalidir ama iyi bir hastanedir aklinda bulunsun. Ayrica marmara egitim arastirma hastanesini gozardi etme derim devlet olarak. Sezeryanmi istiyordun hatirlamiorum ama buyuk ihtimalle nornale zorlamazlar gibime geliyor bu sartlarda direk sezeryana alirlar bence.

Oyiii hadi hayırlısıyla bir avazda sağlıkla alırsın bebişin inşallah çok güzel Bi duygu,

Hastane kabul edemeyeceğini söyledi pandemi hastanesi bulmamız gerekirmiş. Başka özel hastane arıyoruz çoğuda aynı şekilde kabul etmiyor..
Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah bende kocaeli çayırovada oturuyorum hangi hastaneler covid kabul etmiyor gebze medara sordunuzmu sezaryen 4000 tl demişti gerçi covid kabul ediyormu bilmiyorum

Bu cekilme hissini baska birisi daha yazmisti. Hadi hayirlisi bakalim insallah bir qvazda kurtulursun, ikinciler daha kolay oluyormus insallah senin de oyle olsun. Dogum sirasinda edecegin dualari/dileklerin de soyle bir uzerinden gec arada kaynamasin:)

Çatım dar o yüzden zorunlu sezeryan diye konuşmuştuk doktorumla sancim vs yok ama günüm doluyor endişeleniyorum aksi bir şey olur diye..
Korkma 42'ye kadar bile gideri var biliyosun ki gerek kalmicak zaten. Bebis iyi, sen iyisin, acil bi durum yok cok sukur. Istanbul'a yakinsin alternatif cok yarin oglene bu is cozulmus olur.

Ben oraya gidiyordum zaten muge hnma simdi pozitif olunca kabul etmiyorlar. Medical park yüzyıl hic biri kabul etmiyor merkez prime yarin sabahtan arayın dedi

Bende orada Taner hocaya gidiyorum kabul etmediklerini bilmiyordum

Bende orada Taner hocaya gidiyorum kabul etmediklerini bilmiyordum
Direkt bas hekim ile görüşmüş sekreter karantina bittikten sonra gelsin demiş saka gibi 42 haftalık oluyorum o zaman.Dua edin pozitif çıkmayın orda doğum istiyorsanız benim için tamamen bitmiştir o hastane.

Direkt bas hekim ile görüşmüş sekreter karantina bittikten sonra gelsin demiş saka gibi 42 haftalık oluyorum o zaman.Dua edin pozitif çıkmayın orda doğum istiyorsanız benim için tamamen bitmiştir o hastane.
Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri oraya gidiyorum çok sinirlendim şuan Allah yardımcımız olsun umarım biran önce hayırlı bir hastane bulursunuz

Off çok kötü bi durum canım ya çaresizliğini kendim yaşamış gibi hissediyorum. Tamam kabul etmiyorsunuz da bari yönlendirin şuraya buraya bakın diye. Hele o doktorunun haberi var mı ya araması gerekmez mi bu durumda, hastasını bilir yani bari desin ki acelen yok birkaç gün bekleyebilirsin kafan rahat daha iyi araştırırsınız.

Doktor hanıma ulaşamadık kem kum ediyorlar test istiyoruz derken keske pozitif çıkarsanız doguma kabul etmeyiz deseydiniz bizde başka bir hastane arardık insan bu şekilde mağdur edilmez dedim sekretere ama o ne yapabilir ki söyleneni söylüyor bize...

Bi de saklıyorlar mı kabul etmediklerini ben anlamadım. Benim doktorum da her kontrolde doğuma yakın test ver diyip duruyordu hiç aklıma gelmemişti sormak. Buralardan okudum bazı hastanelerin kabul etmediklerini de öyle sordum ben de, kabul etmiyoruz pozitif çıkarsa dedi şok oldum. Yani ben akıl edip sormasam bi de normal doğum bekliyorum sancılarımla gidicem ve ben o haldeyken beni kabul etmeyecekler ne yaparım nereye giderim kafayı yerdim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…