Kabul eden hastanede doguma ayri kalınacak oda için gece başına 2 bin tl istiyor.Bi de saklıyorlar mı kabul etmediklerini ben anlamadım. Benim doktorum da her kontrolde doğuma yakın test ver diyip duruyordu hiç aklıma gelmemişti sormak. Buralardan okudum bazı hastanelerin kabul etmediklerini de öyle sordum ben de, kabul etmiyoruz pozitif çıkarsa dedi şok oldum. Yani ben akıl edip sormasam bi de normal doğum bekliyorum sancılarımla gidicem ve ben o haldeyken beni kabul etmeyecekler ne yaparım nereye giderim kafayı yerdim herhalde.
Normalde de ozel hastanede tek kalinmiyo mu? Ya resmen durumdan faydalanmak bu. Ne diim..Kabul eden hastanede doguma ayri kalınacak oda için gece başına 2 bin tl istiyor.
Bende şuan o moddayım çocuğun boynuna kordon dolanmış buna rağmen normal doğum bekliyoruz ve şuan tesadüf eseri hastanemin covid hasta kabul etmediğini öğreniyorumBi de saklıyorlar mı kabul etmediklerini ben anlamadım. Benim doktorum da her kontrolde doğuma yakın test ver diyip duruyordu hiç aklıma gelmemişti sormak. Buralardan okudum bazı hastanelerin kabul etmediklerini de öyle sordum ben de, kabul etmiyoruz pozitif çıkarsa dedi şok oldum. Yani ben akıl edip sormasam bi de normal doğum bekliyorum sancılarımla gidicem ve ben o haldeyken beni kabul etmeyecekler ne yaparım nereye giderim kafayı yerdim herhalde.
Şimdiden araştır canım başka bir hastane Allah korusun inşallah gerek kalmaz ama alternatif aklınızda bulunsun daha iyi olur.Bende şuan o moddayım çocuğun boynuna kordon dolanmış buna rağmen normal doğum bekliyoruz ve şuan tesadüf eseri hastanemin covid hasta kabul etmediğini öğreniyorum
Aynen bende kocaelide tüm hastaneleri yarın arar sorarım ve bugün kimseyle yakınlaşmasamda aksi gibi sahile gezmeye gittim kendimede çok sinirliyimŞimdiden araştır canım başka bir hastane Allah korusun inşallah gerek kalmaz ama alternatif aklınızda bulunsun daha iyi olur.
Yorgunluktan uyuyamıyorum böyle olacağı belliydi :))Öyle derler ama illa olacak diye bir şey yok tabi korkmaSen yine de çok yorma kendini tetikte ol
24-25 derece mi çok sıcak değil mi biz 21 le anca oturuyoruz fazlasında ben nefes alamıyorumBen aldim Vicks'inkini. Ilk kizimda cunku kaloriferden dolayi sikinti cekmistik ama nedense almamistim. Cok lazim bisey. Ama nem orani n'olmali henuz ben de bakmadim. Oda isisi 24-25 derece olmali derler ama bana gore soguk mesela.
Çok geçmiş olsun cnm panik yapma öncelikle sakin ol bebeğin sonuçta gelmeye karar vermedi doktor sezeryan ile alacaktı sakin kal etkilenmesin tek tek bütün hastanelere sorarız gerekirse bizde ararız. Yarın filyasyon ekibi ile önce görüş seni ambulansla aldirsinlar Zeynep Kamil hastanesi Anadolu yakasında doğumu yapıyor ama maalesef tek kalıyorsun olsun önemli olan bebisin ve senin sağlığın çok geçmiş olsun sakın strese girme bunda da vardır bir hayırBugünden test vermiştim hastane istediği için sonuç pozitif hastaneye ulaşamıyorum doktoruma yazdım. Bu durumda doğum yarin gerçekleşir mi?
Ben de bir aydır kimseyle görüşmüyorum ama mecbur markete pazara gittiğim oluyor, eşim kızımı parka götürüyor, kendisi de çalışıyor yani biz dikkat etsek de başımıza gelebilir hele şu varyant omicron mudur nedir daha çabuk bulaşıyormuş ya bi de Allah korusun. Ben de sabahtan beri grip gibiyim hafif geniz akıntım da var şüphelenmeye başladım kendimdenAynen bende kocaelide tüm hastaneleri yarın arar sorarım ve bugün kimseyle yakınlaşmasamda aksi gibi sahile gezmeye gittim kendimede çok sinirliyim
Ben de bir aydır kimseyle görüşmüyorum ama mecbur markete pazara gittiğim oluyor, eşim kızımı parka götürüyor, kendisi de çalışıyor yani biz dikkat etsek de başımıza gelebilir hele şu varyant omicron mudur nedir daha çabuk bulaşıyormuş ya bi de Allah korusun. Ben de sabahtan beri grip gibiyim hafif geniz akıntım da var şüphelenmeye başladım kendimden
Yorgunluktan uyuyamıyorum böyle olacağı belliydi :))
24-25 derece mi çok sıcak değil mi biz 21 le anca oturuyoruz fazlasında ben nefes alamıyorum
Çok geçmiş olsun cnm panik yapma öncelikle sakin ol bebeğin sonuçta gelmeye karar vermedi doktor sezeryan ile alacaktı sakin kal etkilenmesin tek tek bütün hastanelere sorarız gerekirse bizde ararız. Yarın filyasyon ekibi ile önce görüş seni ambulansla aldirsinlar Zeynep Kamil hastanesi Anadolu yakasında doğumu yapıyor ama maalesef tek kalıyorsun olsun önemli olan bebisin ve senin sağlığın çok geçmiş olsun sakın strese girme bunda da vardır bir hayır
Saol cnm de um epidural olmamı istedi bebeginle ilk temasin olur dedi ama bende panik atak var epidural de bebek çıkarken hareketleri hissetme varmis Dr dedi acı hissetmezsin ama o sallantılı hissedersin deyince ben vazgeçtim genel anestezi aldım zaten kısa sürdü ben uyuyunca peşime 15 dj sonra kızımı alıp eşime goturmusler 40 dj sonra da ben ayildim odaya çıktık 10 dj sonra kızım geldi ve hemen emmzirme için hemşire gelip bilgilendirdi tabi benim sürüm hemen gelmedi olabilirmiş .bir gece kaldım bebeğim hep benimleydi yanımdaydı cumartesiye ciktik hast.simdi biraz şimdi kızım anne babasına bizde ona alışmaya çalışıyoruz..Hayırlı uğurlu olsun canim. Allah analı babalı büyütsünMusait bir zamanda dogum hikayeni de anlatabilirsen sevinirim
Amin cnm saol adet tarihine göre 37+3 su ama bebek gelsimine göre 38+0 di ama tabiki dr.lar adet tarihini baz alıyorlar..Hayırlı olsun kaç haftalık doğum yaptınız Allah sağlıkla güzel Bi ömür versin kızçeye
Çok güzel, bizimde öyle kızlar aceleci oluyor demekSaol cnm de um epidural olmamı istedi bebeginle ilk temasin olur dedi ama bende panik atak var epidural de bebek çıkarken hareketleri hissetme varmis Dr dedi acı hissetmezsin ama o sallantılı hissedersin deyince ben vazgeçtim genel anestezi aldım zaten kısa sürdü ben uyuyunca peşime 15 dj sonra kızımı alıp eşime goturmusler 40 dj sonra da ben ayildim odaya çıktık 10 dj sonra kızım geldi ve hemen emmzirme için hemşire gelip bilgilendirdi tabi benim sürüm hemen gelmedi olabilirmiş .bir gece kaldım bebeğim hep benimleydi yanımdaydı cumartesiye ciktik hast.simdi biraz şimdi kızım anne babasına bizde ona alışmaya çalışıyoruz..Allah'ım cümle isteye taddirsin bu duyguyu 16 sene beklememe değdi kızım
Amin cnm saol adet tarihine göre 37+3 su ama bebek gelsimine göre 38+0 di ama tabiki dr.lar adet tarihini baz alıyorlar..
Ahh canim 16 sene sonra mi kavustun kuzuna ne mutlu cok sevindim. Allah anali babali buyutsun bahti acik olsun guzel kizininSaol cnm de um epidural olmamı istedi bebeginle ilk temasin olur dedi ama bende panik atak var epidural de bebek çıkarken hareketleri hissetme varmis Dr dedi acı hissetmezsin ama o sallantılı hissedersin deyince ben vazgeçtim genel anestezi aldım zaten kısa sürdü ben uyuyunca peşime 15 dj sonra kızımı alıp eşime goturmusler 40 dj sonra da ben ayildim odaya çıktık 10 dj sonra kızım geldi ve hemen emmzirme için hemşire gelip bilgilendirdi tabi benim sürüm hemen gelmedi olabilirmiş .bir gece kaldım bebeğim hep benimleydi yanımdaydı cumartesiye ciktik hast.simdi biraz şimdi kızım anne babasına bizde ona alışmaya çalışıyoruz..Allah'ım cümle isteye taddirsin bu duyguyu 16 sene beklememe değdi kızım
Amin cnm saol adet tarihine göre 37+3 su ama bebek gelsimine göre 38+0 di ama tabiki dr.lar adet tarihini baz alıyorlar..
Yaa çok geçmiş olsun, inş hallolacak bir şekilde. Yani hastanenin kabul etmemesi mantığı da gerçekten aklım almıyor T tulperde nin dediği gibi yani açılma falan başlada mesela normal doğum için o halde kabul etmiyoruz mu diyecekler, yok artık yani.Bugünden test vermiştim hastane istediği için sonuç pozitif hastaneye ulaşamıyorum doktoruma yazdım. Bu durumda doğum yarin gerçekleşir mi?
Haydi bakalım Rabbim bir nefeste kurtarsınKızlar benim sancılarım düzenli ve sıklaştı ayrıca şiddeti de çok fazla, sabaha kadar dayanmaya çalışıp dr a gideceğim. Galiba doğum başlıyor, dua beklerim.
Çok sevindim sizin adınızaSaol cnm de um epidural olmamı istedi bebeginle ilk temasin olur dedi ama bende panik atak var epidural de bebek çıkarken hareketleri hissetme varmis Dr dedi acı hissetmezsin ama o sallantılı hissedersin deyince ben vazgeçtim genel anestezi aldım zaten kısa sürdü ben uyuyunca peşime 15 dj sonra kızımı alıp eşime goturmusler 40 dj sonra da ben ayildim odaya çıktık 10 dj sonra kızım geldi ve hemen emmzirme için hemşire gelip bilgilendirdi tabi benim sürüm hemen gelmedi olabilirmiş .bir gece kaldım bebeğim hep benimleydi yanımdaydı cumartesiye ciktik hast.simdi biraz şimdi kızım anne babasına bizde ona alışmaya çalışıyoruz..Allah'ım cümle isteye taddirsin bu duyguyu 16 sene beklememe değdi kızım
Hayrlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahSaol cnm de um epidural olmamı istedi bebeginle ilk temasin olur dedi ama bende panik atak var epidural de bebek çıkarken hareketleri hissetme varmis Dr dedi acı hissetmezsin ama o sallantılı hissedersin deyince ben vazgeçtim genel anestezi aldım zaten kısa sürdü ben uyuyunca peşime 15 dj sonra kızımı alıp eşime goturmusler 40 dj sonra da ben ayildim odaya çıktık 10 dj sonra kızım geldi ve hemen emmzirme için hemşire gelip bilgilendirdi tabi benim sürüm hemen gelmedi olabilirmiş .bir gece kaldım bebeğim hep benimleydi yanımdaydı cumartesiye ciktik hast.simdi biraz şimdi kızım anne babasına bizde ona alışmaya çalışıyoruz..Allah'ım cümle isteye taddirsin bu duyguyu 16 sene beklememe değdi kızım
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunAmin cnm darısı sizlere ins sağlıkla
canım merak etme seni şu anda devlet de normale zorlamaz ama belki septomların hafiflesin diye cumayı falan bekletirler mi bilmiyorumÇatım dar o yüzden zorunlu sezeryan diye konuşmuştuk doktorumla sancim vs yok ama günüm doluyor endişeleniyorum aksi bir şey olur diye..
Ben sıcağı pek sevmem kızımda sevmez ama bu oglus severmi bilmem 22 en fazla usttunde nefes alamam oğlum gelince ona bir kat yelek giydiririm artkBenim ilk dogumda odaya gelen hemsire sicakligi ayarlarken soylemisti ordan aklimda kalmis. Simdi sen soyleyince bi de googlelayayim dedim, saglik bakanligi 22-24 dior. Ben cok usuyen biriyimdir ondan belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?