2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kabul eden hastanede doguma ayri kalınacak oda için gece başına 2 bin tl istiyor.

Nevossss tekrar test verme durumu olsa keşke geçmiş olsun. Bence hastane böyle bir durumda aylarca gelen hastasını yüz üstü bırakmamalı. Sakin olup araştırma yapmak en güzeli gibi.

Bende şuan o moddayım çocuğun boynuna kordon dolanmış buna rağmen normal doğum bekliyoruz ve şuan tesadüf eseri hastanemin covid hasta kabul etmediğini öğreniyorum

Bende şuan o moddayım çocuğun boynuna kordon dolanmış buna rağmen normal doğum bekliyoruz ve şuan tesadüf eseri hastanemin covid hasta kabul etmediğini öğreniyorum
Şimdiden araştır canım başka bir hastane Allah korusun inşallah gerek kalmaz ama alternatif aklınızda bulunsun daha iyi olur.

Öyle derler ama illa olacak diye bir şey yok tabi korkma Sen yine de çok yorma kendini tetikte ol
Yorgunluktan uyuyamıyorum böyle olacağı belliydi :))
Ben aldim Vicks'inkini. Ilk kizimda cunku kaloriferden dolayi sikinti cekmistik ama nedense almamistim. Cok lazim bisey. Ama nem orani n'olmali henuz ben de bakmadim. Oda isisi 24-25 derece olmali derler ama bana gore soguk mesela.
24-25 derece mi çok sıcak değil mi biz 21 le anca oturuyoruz fazlasında ben nefes alamıyorum
Bugünden test vermiştim hastane istediği için sonuç pozitif hastaneye ulaşamıyorum doktoruma yazdım. Bu durumda doğum yarin gerçekleşir mi?
Çok geçmiş olsun cnm panik yapma öncelikle sakin ol bebeğin sonuçta gelmeye karar vermedi doktor sezeryan ile alacaktı sakin kal etkilenmesin tek tek bütün hastanelere sorarız gerekirse bizde ararız. Yarın filyasyon ekibi ile önce görüş seni ambulansla aldirsinlar Zeynep Kamil hastanesi Anadolu yakasında doğumu yapıyor ama maalesef tek kalıyorsun olsun önemli olan bebisin ve senin sağlığın çok geçmiş olsun sakın strese girme bunda da vardır bir hayır

Aynen bende kocaelide tüm hastaneleri yarın arar sorarım ve bugün kimseyle yakınlaşmasamda aksi gibi sahile gezmeye gittim kendimede çok sinirliyim
Ben de bir aydır kimseyle görüşmüyorum ama mecbur markete pazara gittiğim oluyor, eşim kızımı parka götürüyor, kendisi de çalışıyor yani biz dikkat etsek de başımıza gelebilir hele şu varyant omicron mudur nedir daha çabuk bulaşıyormuş ya bi de Allah korusun. Ben de sabahtan beri grip gibiyim hafif geniz akıntım da var şüphelenmeye başladım kendimden

Bende de geniz akıntısı var bir kaç gündür . İlerlemedi ama biraz Hafifledi. Kış ayındayız başka hastalıklar da olabiliyor.

Benim ilk dogumda odaya gelen hemsire sicakligi ayarlarken soylemisti ordan aklimda kalmis. Simdi sen soyleyince bi de googlelayayim dedim, saglik bakanligi 22-24 dior. Ben cok usuyen biriyimdir ondan belki de.

Hayırlı uğurlu olsun canim. Allah analı babalı büyütsün Musait bir zamanda dogum hikayeni de anlatabilirsen sevinirim
Saol cnm de um epidural olmamı istedi bebeginle ilk temasin olur dedi ama bende panik atak var epidural de bebek çıkarken hareketleri hissetme varmis Dr dedi acı hissetmezsin ama o sallantılı hissedersin deyince ben vazgeçtim genel anestezi aldım zaten kısa sürdü ben uyuyunca peşime 15 dj sonra kızımı alıp eşime goturmusler 40 dj sonra da ben ayildim odaya çıktık 10 dj sonra kızım geldi ve hemen emmzirme için hemşire gelip bilgilendirdi tabi benim sürüm hemen gelmedi olabilirmiş .bir gece kaldım bebeğim hep benimleydi yanımdaydı cumartesiye ciktik hast.simdi biraz şimdi kızım anne babasına bizde ona alışmaya çalışıyoruz..Allah'ım cümle isteye taddirsin bu duyguyu 16 sene beklememe değdi kızım
Hayırlı olsun kaç haftalık doğum yaptınız Allah sağlıkla güzel Bi ömür versin kızçeye
Amin cnm saol adet tarihine göre 37+3 su ama bebek gelsimine göre 38+0 di ama tabiki dr.lar adet tarihini baz alıyorlar..

Çok güzel, bizimde öyle kızlar aceleci oluyor demek süt savaşları başladı o zaman,

Ahh canim 16 sene sonra mi kavustun kuzuna ne mutlu cok sevindim. Allah anali babali buyutsun bahti acik olsun guzel kizinin
Suyun/sancin mi geldi gittiniz, yoksa tarihi doktorla mi belirlediniz?

Bugünden test vermiştim hastane istediği için sonuç pozitif hastaneye ulaşamıyorum doktoruma yazdım. Bu durumda doğum yarin gerçekleşir mi?
Yaa çok geçmiş olsun, inş hallolacak bir şekilde. Yani hastanenin kabul etmemesi mantığı da gerçekten aklım almıyor T tulperde nin dediği gibi yani açılma falan başlada mesela normal doğum için o halde kabul etmiyoruz mu diyecekler, yok artık yani.

Kızlar benim sancılarım düzenli ve sıklaştı ayrıca şiddeti de çok fazla, sabaha kadar dayanmaya çalışıp dr a gideceğim. Galiba doğum başlıyor, dua beklerim.
Haydi bakalım Rabbim bir nefeste kurtarsın

Çok sevindim sizin adınıza, Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin

Hayrlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah . Sütün doğumdan sonra ne zaman geldi?

Amin cnm darısı sizlere ins sağlıkla
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun kaç hatalık kaç kilo doğdu acaba bir de sancınız mı oldu acil başka bir şey mi?
Çatım dar o yüzden zorunlu sezeryan diye konuşmuştuk doktorumla sancim vs yok ama günüm doluyor endişeleniyorum aksi bir şey olur diye..
canım merak etme seni şu anda devlet de normale zorlamaz ama belki septomların hafiflesin diye cumayı falan bekletirler mi bilmiyorum

Ben sıcağı pek sevmem kızımda sevmez ama bu oglus severmi bilmem 22 en fazla usttunde nefes alamam oğlum gelince ona bir kat yelek giydiririm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…