2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Amin canım inşallah

Weewell marka aldım canım ben memnunum. Wch714 modeli.

Teşekkür ederim kızlar sağolun. Hayırlısı ile sağlıkla alalım inşallah her birimiz

AA canım ben seni gözden kaçırdım sanırım günlerimiz aynı seninle riskli bir durum mu var ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum dilerim

Geçmişi okuyamadım etiket yapmasan gözümden kaçacakti.Şu durumda hastanenin covidli hasta kabul edip etmemesi önemli ,ediyorsa özel ekipmanlarla doğum gerçekleştirilir etmiyorsa eden hastaneye gitmen lazım ama senin günün çok yakın ,hastaneye yatış olsaydı sevk ederlerdi direkt olarak .Sen hastaneye ulaşmaya çalış pozitif hasta inşallah kabul ediyordur

Kocaeli Darıcada ikamet ediyorum. İstanbul anadolu yakasınada yakınım. Bu durumda beni sezeryane mi alırlar normale zorlarlar mi bilmiyorum.yarın arayacak filasyon ekibine de durumu izah edicem onlar belki yönlendirir.

Senle yakınız Okan üniversitesi Hastanesi'ne bakabilirsiniz ,ileri doğru kaynarcada yüzyıl hastanesi var .İlla ki kabul eden olacak meydanda bırakacak halleri yok ama şu bilgiyi hastaya vermek çok mu zor en baştan covidli gebe kabul etmiyoruz dese başka hastane bakardin en azından

Kız pozitif ciktim doğuramiyorum hic bi yer kabul etmiyor beni..
Kuzum bu durumda Zeynep Kamil en mantıklısı
3-4 saate ararlar seni
Ne soracaksan herseyi aklında topla yaz unutma ?
Arayan ekibe sor
Strese girme hersey yoluna girecek

Etmemis hic biri
Medipol geceligi 3 bin fiyat istiyor ayrica
Dogum katinda degil covidli katinda dogum yaptırıyor
Birde hastasi degilsen vay haline
Yuzyil filan hic etmiyor zaten

Etmemis hic biri
Medipol geceligi 3 bin fiyat istiyor ayrica
Dogum katinda degil covidli katinda dogum yaptırıyor
Birde hastasi degilsen vay haline
Yuzyil filan hic etmiyor zaten

Geçen sene bir arkadasimin tanıdıği da böyle bir sorun yaşadı da yüzyıl kabul etmişti o zaman .Ay gerçekten çok saçma tamam kendin etme de eden bir hastane bul hastanede covid olsaydı ne olacaktı hemen taburcu mu edeceklerdi .En iyisi dediğin gibi Zeynep Kamil galiba uzak ama araştırma hastanesi en azından

Ya da nevos sen mi arasan ilçe sağlığı 8:30 gibi mesai başlıyor .Onların araması öğleni bulur hatta geçebilir bile bende tanidik sorayım bakayım lokasyon olarak yakınız inşallah bulurum birilerini

İllaki bi yol göstermesi gerekirdi
Simdi evdekilerde temaslî
Ambulans filan alır gerçi
Rabbim yardımcısı olsun
Guzel haberlerle gelsin ins

Canım çok geçmiş olsun, durumuna hem çok üzüldüm hem de hastaneye ve doktora çok kızdım, keşke önceden bilgi verseler, bu hastalığı ne zaman olacağımiz belli değil ki, zor durumda bırakmaya hakları yok. Senin için her şeyin en hayırlısı olsun, dualarım seninle, stres olmamaya çalış, Bebişini sağlıkla kucağına al
Ocak anneleri ben cuma günü doğum yaptım kızımı aldım kucağıma Allah'ım sırada olan hamisleri de kurtarsın evlatlariyla sağlık sıhhatle
Tebrik ederim, analı babalı büyüsün inşallah, sağlıklı güzel ömrü olsun canım.

Nevossss geçmiş olsun geçen sene Aralık ayinda gelinimizde doğuma 1 gün kalasi pozitif testi doktor ben yaptiramam doğumu dedi kardeşim doktorla tartıştı nasil yaptiramazsiniz falan diye daha sonra sağlık bakanlığına şikayet edeceğim hastane ve doktoru derken doğum yaptimayi kabul ettiler.Gelinimiz normal.dogum yapti yeğenimi 10 gün kuvezde tuttular annnenin karantinasi bitince verdiler bebeği
Aslinda yaptirilar ama hastanenin isine gelmiyor insllah sağlıkla bebegini kucagina alirsiniz

Nevossss Canım çok çok geçmiş olsun. Hızlıca okudum yazılanları. Ben de Anadolu yakasındayım. Doktorum bana biz covidli gebeleri Sultanbeyli devlet hastanesine yönlendiriyoruz demişti. Bir de Zeynep Kamil’e bakarsınız demişti. En mantıklısı yine Zeynep Kamil gibi. Avrupa yakasına yakın olsaydın Sarıyer’de Hamidiye etfal var kadın doğum servisi çalışanları şahanedir. Orası da düşünülebilir ama karşısı uzak mı olur bilemedim. Sıkma canını illa bir yer bulunur.

canım gelininiz 10 günlük süreçte bebeğine süt gönderebildi mi ya da bebeğini görebildi mi?
ben de az sonra kbb ye gidicem çoook korkuyorum 38+6yım bende

AA canım ben seni gözden kaçırdım sanırım günlerimiz aynı seninle riskli bir durum mu var ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum dilerim
İdrarda protein pozitif çıktı öyle olunca da doktor bekletmek istemedi canım. Bugün 16:30 da sezaryen olacak hayırlısı ile inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…