canım gelininiz 10 günlük süreçte bebeğine süt gönderebildi mi ya da bebeğini görebildi mi?
ben de az sonra kbb ye gidicem çoook korkuyorum 38+6yım bende
Evet canim yolladi sütünü bebeği göremedi ama cnm karantinadan cikmasi yasak diye telefonla sürekli haber aldilar
İnşallah bir şeyin cikmaz cnm geçiş dönemi olduğu icin çok sık grip salgını var hayirla sağlıkla kucağına alirsin bebegini cnm ins.
Nevossss
Canım çok çok geçmiş olsun. Hızlıca okudum yazılanları. Ben de Anadolu yakasındayım. Doktorum bana biz covidli gebeleri Sultanbeyli devlet hastanesine yönlendiriyoruz demişti. Bir de Zeynep Kamil’e bakarsınız demişti. En mantıklısı yine Zeynep Kamil gibi. Avrupa yakasına yakın olsaydın Sarıyer’de Hamidiye etfal var kadın doğum servisi çalışanları şahanedir. Orası da düşünülebilir ama karşısı uzak mı olur bilemedim. Sıkma canını illa bir yer bulunur.
Kaynarca yüzyıl hastanesi ve gebzede merkez prime hastanesi kabul ediyor. Zeynep Kamil ve diger devlet hastaneleri refakatçi kabul etmiyor ben sezeryan olacağım için yanımda mutlaka birinin kalması lazım
Kaynarca yüzyıl hastanesi ve gebzede merkez prime hastanesi kabul ediyor. Zeynep Kamil ve diger devlet hastaneleri refakatçi kabul etmiyor ben sezeryan olacağım için yanımda mutlaka birinin kalması lazım
Ekstra bir ücrette talep etmiyorlar ve refakatcide kabul ediyorlar genç bir kadın doktor gelen hastayı geri cevirmem demis sagolsun filasyon ekiplerinden haber bekliyoruz sonrasında cikicaz insallah
Ekstra bir ücrette talep etmiyorlar ve refakatcide kabul ediyorlar genç bir kadın doktor gelen hastayı geri cevirmem demis sagolsun filasyon ekiplerinden haber bekliyoruz sonrasında cikicaz insallah
Kızlar çok güzel günler yaşıyorsunuz, ben doğurdum yeni bir heyecan ama hamileliğide şimdiden özledim, ikinci kez anne oldum, kızım büyüdüğünde inşallah yeniden yaşarım bu süreci, çok özlemişim bebek kokusunu çok güzel yaaa keyfini çıkarın zaman çok çabuk geçiyor
Kızlar çok güzel günler yaşıyorsunuz, ben doğurdum yeni bir heyecan ama hamileliğide şimdiden özledim, ikinci kez anne oldum, kızım büyüdüğünde inşallah yeniden yaşarım bu süreci, çok özlemişim bebek kokusunu çok güzel yaaa keyfini çıkarın zaman çok çabuk geçiyor
oyyy ne güzel kokuyordur o darısı bizlere ama önce iyileşmem lazım hiç aklıma gelmezdi beklesin doğmasın daha diyeceğim
kızlar kbbye gittim özel hastndeki doktor sağolsun muayene etti kulağıma bakar bakmaz orta kulak enf dedi hemen antibiyotik başladık inşallah bir kaç güne toparlarım şurda 1 haftam kaldı.
sizlerde son günlerinizde çok dikkat edin kimseyle temas etmeyin mümkünse hast dışında dışarı da çıkmayın bu sen hastalıklar kolay geçmiyor
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah