2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün kontrolüm vardı ,bebek 52 cm 3330 Gr olarak çıktı ölçümlerde uzun mu olacak ne su ile akıntıyı nasıl ayiririm diye sordum ki cmt günü sanki suyum geliyormuş gibi olmuştu .Su gelmeye başlayınca ,her daim gelir bebeğin her hareketinde gelir dedi . Bendeki durum tuvalete gidiyorum yoğun hislerle ama çıkan miktar minicik ,ayağa kalkınca gidiyor onun için de pozisyon değişince mesane rahatlıyor idrarı bırakıyor dedi.Suyu iyi beslenmesi iyi şimdilik sorun yok çok şükür 4 Ocak için randevu aldım yine .Şaka gibi haftaya doğum haftamm

Süper, hadi bakalım hayırlısı olsun, uzun olacak kesinlikle, maşallah kuzuya benim de bugün öğleden sonra kontrolüm çatı muayenesi yapacak, aklım çıkıyor, inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Bir gece girmedim neler olmuş böyle Nevossss çok geçmiş olsun bütün gece stres yaşamişsin çok üzüldüm insanı çaresiz bırakmışlar ayrıca hastaneye de kızgınım seni yarı yolda bıraktılar hemde doğum zamanı Allah korusun ya doğum başlasaydi . Neyse çözüm bulunmuş çok şükür sağ salim kızını kucağına alman bundan sonra önemli olan.
Azizinsan bir an önce Allah kavuştursun

İnşallah hep güzel haberler duyalım birbirimizden

Ahh canim 16 sene sonra mi kavustun kuzuna ne mutlu cok sevindim. Allah anali babali buyutsun bahti acik olsun guzel kizinin
Suyun/sancin mi geldi gittiniz, yoksa tarihi doktorla mi belirlediniz?
Evet cnm 16 sene sonra geldi kızım çok şüküraminnn sancım üç hafta öncesinde başlamıştı zaten Dr üç hafta önce sancı girunce ciğer gelistirici ve fitil verdi biraz beklesin diye üçüncü haftada nst sancı fazla çıktı Dr dedi hafta sonunu beklemez cuma doğum dedi ve doğum gerçekleşti ..cümlemizin bebeğinin bahtı kaderi güzel olsun...
Hayrlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah . Sütün doğumdan sonra ne zaman geldi?
Sütüm bugün doğumdan üçüncü gün şimdi şimdi hafif hafif başladı gelmeye herkes farkli dedi Dr .

Amin cümlemizin evladı hayırlı evlat olsun...37+3 haftalık 3.540 gram doğdu .

Siz iyi olun bebişte zamanında sağlıkla gelir inşallah

Kızlar geceden beri midem bulanıyor ve çok afedersiniz ishal olmuşum ve şimdi de belim de kasıklarımda ağrı var. 3. Doğumum olmasına rağmen diğerlerinde sancıyla gitmediğim için bilemiyorum ama acaba mı demeden de edemiyorum

Arkadaşlar 2 dilim armut yedim..karin agrisindan duramiyordum bir de baktimki ishal durumu var..eyvah dedim herhalde doguruyorum tansiyon 8e 5..neyseki ishalmiş..hepimiz hayirlisiyla bir kucagimiza alaydik

Nevossss Azizinsan BankacI26 kizlar hepiniz saglikla kucaginiza alin insallah nevos sonunda bi hastane bulmana cok sevindim allah razi olsun o doktordan cok rahat bi sezeryan olsun insallah hem covidken hastanede olman da aslinda mantikli olur belki daha cabik iyilestirirler seni. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
Onunadimutluluk igne bazen kaniyor bazen kanamiyor kilcal damara denk gelip gelmemesine bagli, kanadigi zaman bil ki morarcak malesef

sezaryen sonrası dikiş olacak o kemer nasıl takılıyor acaba. benim ilkide sezaryendi hiç birşey kullanmadım. ama bu sefer karnım çok büyüdü. bende kullanmak istiyorum ama dikişlerden korkuyorum.

Gözünaydin canım .Sağlıklı doğumlar diliyorum

Kizlar sonunda bir hastanede karar kıldık özel covid katı varmis refakatçi kabul ediyor bugun nstye giricem tahlillerimi vericem yarın sabah için doğum için saat verecekler. Kızım geceden beri hiç olmadığı kadar hareketli sağlı sollu tekmeliyor cadım o tekmeledikce hersey yolunda diye sukrediyorum

benim de gece bağırsaklarım bozuldu acaba doğum yaklaştıkça stres mi yapıyoruz
kasıklardaki ağrı düzenli mi? o esnada karnınız sertleşiyor mu?

Gözünaydin canım .Sağlıklı doğumlar diliyorum

Amin canım hepimize inşallah

Çok güzel haberler gözün aydın sağlıkla al kucağına bu hafta kime takilsam acep sende gidiyosun yarın

ay hadi gözünüz aydın şimdiden şükür çözüldü yarın kavuşursun kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…