2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar biraz bunu sormak icin gec olmus olabilir ama ancak izne ayrilcam bu hafta buzluga biseyler koyaym diyorm kofte ve borek attm baska bi oneriniz var mi? Bi de kavrulmus kiymam vardi onu da direk ocaga atip sonra uzerine sebzeyi koyuyorm herhangi bi kiymali sebze yemegi olmus oluo. Daha cok ikramlik mi koymak lazim dolma sarasim var ama pek de beceremem

Kocaeli Darıcada ikamet ediyorum. İstanbul anadolu yakasınada yakınım. Bu durumda beni sezeryane mi alırlar normale zorlarlar mi bilmiyorum.yarın arayacak filasyon ekibine de durumu izah edicem onlar belki yönlendirir.
Canım filasyon doktorunun numarasını istiyor özel yada devlet nere gidiyorsan senin için en iyisi devlet hastanesi gayet ilgililer ben kaç kere geldim covidken hiçte tepki falan görmedim usg de bakıldı nst de çekildi benim dün bitti karantinam

hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :)

Bugün doğum yapacak herkese sağlıklı doğumlar diliyorum Bol sütlü günleriniz olsun kızlar Benim de bu sabahtan beri belimde regl sancısına benzer bir sancı var. İshal sorunu olanlar olmuş bende de var aynı problem Boğazım da hiç durmuyor belki normaldir ishal olmam Onun dışında ben hamileliğin yarısını uykuyla geçirdim valla. Uykumun olmadığı hiçbir an yok. Acaba normal mi bilemedim. Son haftalarda uykusuzluk olur diyorlardı bende tık yok Doğumdan sonra uykusuzluğa nasıl dayanacağım bilmiyorum Bir de minnağın hareketleri çok sert artık. Her yerden tekme yiyorum İnşallah ocağı bekler benim oğlan Bakın kızlar annem yeni yıl bebeği diye ne örmüş

Senle benden minik bebe çıkmaz
Masallah masallah
Cok az kalmis ya

Kiz ne dedigin belli degil
Tutalim mi doguralim mi
Şaka saka masallah size
Rabbim hayırlı evlat etsin
Artık vucudum error veriyor benim
Birde kaşıntı cikti sabaha kadar kaşındım her bitarafimi
Ozellikle ayak altlarım
Hayırlısıyla dogursamda rahatlasam

Ben de anlamadım yazdığını ilk okurken yüzüm böyleyken sonra böyle oldu ahhaah

Nefesim yetmiyomuş hissi cok kötü kalbimin hızı normal ama nefesimi minnak bebişimle paylaştığım için yetmiyor hissi sanırım

Azizinsan Nevossss BankacI26 ve nickini unuttuğum doğuracak hangi arkadaşım varsa Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla doğurmayı nasip etsin minik yavrularınızı. Güzelce tez şekilde kucağınıza alın inşallah.. ailelerine vatan millete geleceğe faydalı hayırlı insanlar olsunlar bahtlı tahtlı olsunlar inşallah Bizimkiler de yaklaşıyor doğum anında sizlerin bi duanıza talibiz öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…