2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kasintiyi doktoruna sor canim el ayak kasintisi karaciger kaynakli da olabiliomus burda kim hatirlamiorm ama bi arkadas da o sekilde kan testi yaptirmisti degerler yuksek cikmisti korkutmayaym tabi baska sey de olabilir ama aklinda bulunsun takipte ol

sezaryen sonrası dikiş olacak o kemer nasıl takılıyor acaba. benim ilkide sezaryendi hiç birşey kullanmadım. ama bu sefer karnım çok büyüdü. bende kullanmak istiyorum ama dikişlerden korkuyorum.

Dikislere zarari olmaz sanirim hatta belki faydasi vardir, bir de hemsireler gosterir nasil dogru sarilacagini diye dusunuyorum. Eger acirsa, rahat edemezsen bir sure sonra da takabilirsin. Ilk dogumda bana da k.validem ve annem cok soyledi hatta yalvardilar kemer saralim diye ama deliligimden takmadim hic sikintiya gelemiyorum gobek de kalmadi gerci ama gec gitti..

Lohusa kemeri nasil bir sey korse dedigimiz sey mi

Nefesim yetmiyomuş hissi cok kötü kalbimin hızı normal ama nefesimi minnak bebişimle paylaştığım için yetmiyor hissi sanırım
Bende de oluyor
Konusurken bile nefes nefwse kalıyorum bazen
bazen kalbim
Sıkışıyor sanki
Bazen kalbim sag tarafimda sanki o traf sıkışıyor offf cok fenayım
Gececek ins bihter hepsi
Yaaa bacaklarımı yırtmışım gece
Nettwn baktim ödem filan yazıyordu
Bu hafta gidince sorayim
Canım

Pcr niye verceksın canım covıd suphen mi var bende 3-4 gundur burun tıkalı falan ama direndim vermedim

Pcr niye verceksın canım covıd suphen mi var bende 3-4 gundur burun tıkalı falan ama direndim vermedim
Doğum için doktorum istiyor, şu sıralar doğum beklendiğinden salı günü ver demişti, pazara kadar doğuramazsam pazar günü tekrar vericem. Bi de bu çıktı başımıza.

anladım canım. olmadı cuma son kontrolüm var o zaman doktora sorayım bakalım ne söyleyecek. birde benim canım çok tatlı şuan bile bir tuhaf oldu içim . :))

Ayy çok şeker olmuş ya..İyi günlerde giysin kuzucuk

Kasintiyi dikkate al olmadı kan tahlili ver.kolektaz A karşı

Muhtemelen vücut kendini doğuma hazırlıyor stresten değil .doğum yaklaştıkça olurmuş
belki de öyledir bekliyorum yarın 39 haftalık oluyorum
Benimde bağırsaklarım bozuldu 2-3 gundur bu arada kızlar sizlerinde birçoğu öyle olmuş ne tesadüf
herkes mi aynı dertten muzdarip
amannn ne güzel örmüş emeğine sağlık
bir arkadaş da yazmış karaciğer enzimlerine mutlaka baktır alt ve ast ye allah korusun gebelik kolestazı falan olmasın az bişey kaldı doğuma

Sen dur daha nereye bizim siramiz daha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…