2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selam kızlar sabah kontrolüm vardı açılmam 4cm olmak üzereymiş rahim ağzı yumuşamış istersen hemen yatırayım dedi pcr testi aklımıza geldi hemen verdik testi sabaha karşı 3-4 gibi yatışım yapılacak doğumu başlatıcaz hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin

Simdiden gozunuz aydin olsun saglikla kolayliklq kavusun bebise insallah
BankacI26 ne yaptin cnm geldi mi bebis?

İkiside çok güzel bebiş zaten final ya en güzeli ama içinde kıpırdaması sürekli senle olması oda çok güzel, benim için ikinci güzel süreç başladı yinede hamilelik çok özel ve güzeldi özledim, eşim diyor üçüncüyü de yapalım, doyamadık bu sefer

Tüm işlemlerimi yaptık Gebzede merkez prime hastanesinde doğum olacak. Normalde 1 gece yatış oluyormuş ancak durumumdqn dolayi mağdur edildiğım için 2 gece kalmama musade ediyorlar.Pozitif olduğum için en son beni doguma alacaklar saat 15.00de kızıma kavuşuyorum çok dua ettiniz canlar hakkınızı helal edin

Nohut haslayabilirsin fasulye haşlayıp koyabilirsin ben sebzeleri bile doğrayıp hazır olarak koyup sonra pisirmesi kolay oluyor en çok yaptığınız yemeklere göre zahmetli olan kısımlarını buzluğa atman mantıklı

Doğum süreci başlamış gibi gözüküyor herkes de süreç farklı ilerliyor deniliyor

Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah kendini iyi hissedince habersiz bırakma buraları

Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle

Doğum için doktorum istiyor, şu sıralar doğum beklendiğinden salı günü ver demişti, pazara kadar doğuramazsam pazar günü tekrar vericem. Bi de bu çıktı başımıza.
Pcr geç çıkıyor diye antijen istedi benim doktorum Bi saatte çıkıyor, hemen doğumdan önce de yapılabilir aslında

Sağlıkla gelsin canım şimdiden gözünüz aydın

Yaaa hadi Allah kurtarsın sağlıkla inşallah, bizimde haberdar et

Kasintiyi dikkate al olmadı kan tahlili ver.kolektaz A karşı

Perşembe gidicem kizlar devam ederse dr uma soyleyeyim
Sen dur daha nereye bizim siramiz daha gelmedi
Pofff dimi az kaldi bziimde ya oyle demeyin ama
Masallah patir patir dökülüyoruz artık
Hadi saglicakla gelsin ins
Benim 3 hakkimi doldurdum sen yap
Ben zor taşıyorum ya
Bebem dogsada büyüsün bi an
Once bana ekmek filan alsın istiyorum
Doğurunca anlarsınız lohusayım ben yaaa duygularımı sorgulamayın
ana olunca anlarsınız gibi olmus

Kız gece uyumamıştım zaten
seni okuduktan sonra iyice strese girip uykum kacti
Şuan gozlerim yaniyor
Cooook sevindim sağlıcakla kavusun ins

merhaba sancınız mı var açıklık muayenesinde mi görüldü açıklığınız? bir de doğum başlatılacak derken suni sancıyla mı başlatılcak?
çok soru sordum çünkü günümüz aynı ben de bir an evvel kavuşmak istiyorum evladıma
Maşallah kuzulara ikişer üçer geliyorlar yılbaşından önce trafik yoğun görünüyor hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah
ay hadi inşallah aynen bugün yarın yoğun
ama sırayı bozmasalar biz bekliyoruz şurda

Bu işler sırayla değil sancıyla şaka bir yana az zamanın kalmış seninde hadi atak bekliyorum sendende
İçimden abim damat oluyor sırada bana geliyoru değiştirip söylüyorum Ocak anaları doğuruyor sırada bana geliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…