Nevossss
canım çok sevindim bir çözüme kavuşmasına Allah razı olsun o doktordan benimde doğumuma yarın inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklere. Azizinsan
Allah yardımcın olsun bir avazda kucağına al inşaAllah BankacI26
sağlıkla kavuş yavruna canım
Selam kızlar sabah kontrolüm vardı açılmam 4cm olmak üzereymiş rahim ağzı yumuşamış istersen hemen yatırayım dedi pcr testi aklımıza geldi hemen verdik testi sabaha karşı 3-4 gibi yatışım yapılacak doğumu başlatıcaz hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin
Selam kızlar sabah kontrolüm vardı açılmam 4cm olmak üzereymiş rahim ağzı yumuşamış istersen hemen yatırayım dedi pcr testi aklımıza geldi hemen verdik testi sabaha karşı 3-4 gibi yatışım yapılacak doğumu başlatıcaz hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin
Kiz ne dedigin belli degil
Tutalim mi doguralim mi
Şaka saka masallah size
Rabbim hayırlı evlat etsin
Artık vucudum error veriyor benim
Birde kaşıntı cikti sabaha kadar kaşındım her bitarafimi
Ozellikle ayak altlarım
Hayırlısıyla dogursamda rahatlasam
İkiside çok güzel bebiş zaten final ya en güzeli ama içinde kıpırdaması sürekli senle olması oda çok güzel, benim için ikinci güzel süreç başladı yinede hamilelik çok özel ve güzeldi özledim, eşim diyor üçüncüyü de yapalım, doyamadık bu sefer
Tüm işlemlerimi yaptık Gebzede merkez prime hastanesinde doğum olacak. Normalde 1 gece yatış oluyormuş ancak durumumdqn dolayi mağdur edildiğım için 2 gece kalmama musade ediyorlar.Pozitif olduğum için en son beni doguma alacaklar saat 15.00de kızıma kavuşuyorum çok dua ettiniz canlar hakkınızı helal edin
Kizlar biraz bunu sormak icin gec olmus olabilir ama ancak izne ayrilcam bu hafta buzluga biseyler koyaym diyorm kofte ve borek attm baska bi oneriniz var mi? Bi de kavrulmus kiymam vardi onu da direk ocaga atip sonra uzerine sebzeyi koyuyorm herhangi bi kiymali sebze yemegi olmus oluo. Daha cok ikramlik mi koymak lazim dolma sarasim var ama pek de beceremem
Nohut haslayabilirsin fasulye haşlayıp koyabilirsin ben sebzeleri bile doğrayıp hazır olarak koyup sonra pisirmesi kolay oluyor en çok yaptığınız yemeklere göre zahmetli olan kısımlarını buzluğa atman mantıklı
Kızlar geceden beri midem bulanıyor ve çok afedersiniz ishal olmuşum ve şimdi de belim de kasıklarımda ağrı var. 3. Doğumum olmasına rağmen diğerlerinde sancıyla gitmediğim için bilemiyorum ama acaba mı demeden de edemiyorum
Tüm işlemlerimi yaptık Gebzede merkez prime hastanesinde doğum olacak. Normalde 1 gece yatış oluyormuş ancak durumumdqn dolayi mağdur edildiğım için 2 gece kalmama musade ediyorlar.Pozitif olduğum için en son beni doguma alacaklar saat 15.00de kızıma kavuşuyorum çok dua ettiniz canlar hakkınızı helal edin
Doğum için doktorum istiyor, şu sıralar doğum beklendiğinden salı günü ver demişti, pazara kadar doğuramazsam pazar günü tekrar vericem. Bi de bu çıktı başımıza.
İkiside çok güzel bebiş zaten final ya en güzeli ama içinde kıpırdaması sürekli senle olması oda çok güzel, benim için ikinci güzel süreç başladı yinede hamilelik çok özel ve güzeldi özledim, eşim diyor üçüncüyü de yapalım, doyamadık bu sefer
merhaba sancınız mı var açıklık muayenesinde mi görüldü açıklığınız? bir de doğum başlatılacak derken suni sancıyla mı başlatılcak?
çok soru sordum çünkü günümüz aynı ben de bir an evvel kavuşmak istiyorum evladıma
merhaba sancınız mı var açıklık muayenesinde mi görüldü açıklığınız? bir de doğum başlatılacak derken suni sancıyla mı başlatılcak?
çok soru sordum çünkü günümüz aynı ben de bir an evvel kavuşmak istiyorum evladıma
ay hadi inşallah aynen bugün yarın yoğun
ama sırayı bozmasalar biz bekliyoruz şurda
Bu işler sırayla değil sancıyla şaka bir yana az zamanın kalmış seninde hadi atak bekliyorum sendende
İçimden abim damat oluyor sırada bana geliyoru değiştirip söylüyorum Ocak anaları doğuruyor sırada bana geliyor diye