- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Hamilelik takvimimi girmemişim ya ben doğurcaz şurda ne kalmışsiz kaç haftalıksınız ?
Doğru ya isterler tabi şimdi dank etti kafama refakatcıden falanda alırlar muhtemelenDoğum için doktorum istiyor, şu sıralar doğum beklendiğinden salı günü ver demişti, pazara kadar doğuramazsam pazar günü tekrar vericem. Bi de bu çıktı başımıza.
Squat .. activating Labor videosunu izle internetten onu yap ...korunmasız cinsel ilişki birde ...Hanımlar merhaba, 39+4üm şu an, ikinci doğumum olacak inşallah:) ilki normaldi o yüzden bunuda normal bekliyordum gel gelelim hiç sancım yok bebeğin gelesi hiç yok.. Bugün doktor kontrolüne gittim plasentada beyazlıklar başlamış birde suyunda kirlilik var bu kaka mı yoksa bebeğin kendi beyazlıkları mı döküldü onu ultrasondan anlayamıyoruz dedi bana tabi ben şok oldum bebek hareketlerini takip edeceksin diyor sadece.. çok tedirgin oldum ya hareketleri anlayamazsam iyice paranoyak oldum şimdi şeker çikolata yiyip bebek hareketi takip ediyorumperşembe sabah erkenden aç karnına bir gel dedi açılma varsa suni sancı verecek açılma yoksa suni vermemin anlamı yok diyor sezeryan istemiyorum ama o yola giriyorum gibi geliyor bana.tabi herşeyin hayırlısı. Pilates topu aldım onun tepesindeyim şimdi, hurma aldım onu yiyorum başka normal doğumu başlatmak için ne yapmalıyım beynim durdu iyice
ilki de normaldi o zaman, sağlıkla gelsin ama sen yine de hazırlıklı olHamilelik takvimimi girmemişim ya ben doğurcaz şurda ne kalmış28 ocak beklenen doğum ama kızımı 37 de dogurdum bılemıyorum bu nasıl gelıcek
ilk bebek kaç haftalık doğmuştu ve cinsiyeti neydi bir de bu bebeğin cinsiyeti me?Hanımlar merhaba, 39+4üm şu an, ikinci doğumum olacak inşallah:) ilki normaldi o yüzden bunuda normal bekliyordum gel gelelim hiç sancım yok bebeğin gelesi hiç yok.. Bugün doktor kontrolüne gittim plasentada beyazlıklar başlamış birde suyunda kirlilik var bu kaka mı yoksa bebeğin kendi beyazlıkları mı döküldü onu ultrasondan anlayamıyoruz dedi bana tabi ben şok oldum bebek hareketlerini takip edeceksin diyor sadece.. çok tedirgin oldum ya hareketleri anlayamazsam iyice paranoyak oldum şimdi şeker çikolata yiyip bebek hareketi takip ediyorumperşembe sabah erkenden aç karnına bir gel dedi açılma varsa suni sancı verecek açılma yoksa suni vermemin anlamı yok diyor sezeryan istemiyorum ama o yola giriyorum gibi geliyor bana.tabi herşeyin hayırlısı. Pilates topu aldım onun tepesindeyim şimdi, hurma aldım onu yiyorum başka normal doğumu başlatmak için ne yapmalıyım beynim durdu iyice
Ben de sırtıma çıksın çiğnesin beni diye doğsun istiyorum bir an evvel hamladım çokPerşembe gidicem kizlar devam ederse dr uma soyleyeyim
Pofff dimiaz kaldi bziimde ya oyle demeyin ama
Masallah patir patir dökülüyoruz artık
Hadi saglicakla gelsin ins
Benim 3 hakkimi doldurdum sen yap
Ben zor taşıyorum ya
Bebem dogsada büyüsün bi an
Once bana ekmek filan alsın istiyorum
ana olunca anlarsınız gibi olmus
Activating labor bakayım internetten hemen.. son güne ödev bırakmış öğrenci gibiyim :) cinsel ilişkiyi nasıl yapıcaz yatakta soldan sağa zor dönüyorum :)Squat .. activating Labor videosunu izle internetten onu yap ...korunmasız cinsel ilişki birde ...
Evet canım ilki normaldi. Kızım 38+5 de kendi sancımla açılmamla gelmişti. Oldukça hareketsiz bir hamilelikti sadece işe gidip gelmiştim, doğumdan sadece iki hafta önce yürüyüş ve merdiven çıktmıştım buna rağmen kolay bir doğum olmuştu. Bu hamileliğim erkek, günde 1 saat yürüdüm hep gün içinde de hareketliydim niye böyle oldu anlamadım. Erkek bebek farkı mı gerçekten? Bu arada ahududu yaprağı çayı aktardan mı aldın?ilki de normaldi o zaman, sağlıkla gelsin ama sen yine de hazırlıklı ol
ilk bebek kaç haftalık doğmuştu ve cinsiyeti neydi bir de bu bebeğin cinsiyeti me?
ben ahududu yaprağı çayı ve adaçayı içiyorum
bir de youtube da activating labor diye bir egzersiz videosu var onu da günde 3-4 set yapabilirsin
Ben de sırtıma çıksın çiğnesin beni diye doğsun istiyorum bir an evvel hamladım çok
Bence bu cok etkiliActivating labor bakayım internetten hemen.. son güne ödev bırakmış öğrenci gibiyim :) cinsel ilişkiyi nasıl yapıcaz yatakta soldan sağa zor dönüyorum :)
Benim cevremde oglu olan arkadaslarim kuzenlerim cok oldu hepsi 38. Haftalarinda dogurdu, benim kizim tam 40. Haftasini doldurup geldi. Bence cinsiyetle alakasi yok bu isin her gebelik farkli sadece o var. Erkek bebeklerin gec gelme konusu heralde pipi farki eklemisler eskiler kendilerincekızlar annem diyorki erkek bebekler 9 ay 10 günlük doğar var mı oğlumu daha erken doğurdum diyen?
benim 39+5 te geldi bu daha mı geç olacak
Hadi kolaylıkla kurtul inşşKızlar 5 cm açıklıkla yatışım yapıldı, dua dua lütfen...
Çok sevindim, aklım sendeydi hadi kolaylıkla gelsin bebişEkstra bir ücrette talep etmiyorlar ve refakatcide kabul ediyorlar genç bir kadın doktor gelen hastayı geri cevirmem demis sagolsunfilasyon ekiplerinden haber bekliyoruz sonrasında cikicaz insallah
Bende normal bir korse var ama çok sıkı doğumdan sonra kullanabileceğimi hiç sanmıyorum, ben de böyle bir şey alacağım
Allah yardımcın olsun, kolaylıkla kavuşursunuz inş bebeğinizleSelam kızlar sabah kontrolüm vardı açılmam 4cm olmak üzereymiş rahim ağzı yumuşamış istersen hemen yatırayım dedi pcr testi aklımıza geldi hemen verdik testi sabaha karşı 3-4 gibi yatışım yapılacak doğumu başlatıcaz hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin
Tüm işlemlerimi yaptık Gebzede merkez prime hastanesinde doğum olacak. Normalde 1 gece yatış oluyormuş ancak durumumdqn dolayi mağdur edildiğım için 2 gece kalmama musade ediyorlar.Pozitif olduğum için en son beni doguma alacaklar saat 15.00de kızıma kavuşuyorumçok dua ettiniz canlar hakkınızı helal edin
Evet ben de Activating Labour videosunu diyecektimHanımlar merhaba, 39+4üm şu an, ikinci doğumum olacak inşallah:) ilki normaldi o yüzden bunuda normal bekliyordum gel gelelim hiç sancım yok bebeğin gelesi hiç yok.. Bugün doktor kontrolüne gittim plasentada beyazlıklar başlamış birde suyunda kirlilik var bu kaka mı yoksa bebeğin kendi beyazlıkları mı döküldü onu ultrasondan anlayamıyoruz dedi bana tabi ben şok oldum bebek hareketlerini takip edeceksin diyor sadece.. çok tedirgin oldum ya hareketleri anlayamazsam iyice paranoyak oldum şimdi şeker çikolata yiyip bebek hareketi takip ediyorumperşembe sabah erkenden aç karnına bir gel dedi açılma varsa suni sancı verecek açılma yoksa suni vermemin anlamı yok diyor sezeryan istemiyorum ama o yola giriyorum gibi geliyor bana.tabi herşeyin hayırlısı. Pilates topu aldım onun tepesindeyim şimdi, hurma aldım onu yiyorum başka normal doğumu başlatmak için ne yapmalıyım beynim durdu iyice
Bi tur yaptım off çok yorucuhadi ins rabbim
Hayallerimizi yaşamayı sağlıcakla nasib etsin
Bence bu cok etkili
Ben yapamam acip
Bakmadim biletembellikte nirvana
Azizinsan dun yaptığını yazmış
Bugun dogumu başlamisti
Muhtemelen dogurdu bile
Bende hep öyle düşündüm aralık ortası en geç doğurmuş olurum dedim ama olmadı kızım 38+5 de doğmuştu şimdi oğlumda 39+4 üm tık yok..İkinci bebekler daha erken gelir diyorlar, yok mu öyle bi şey
Bebek karar veriyor ne zaman geleceğine yapacak bir şey yokBende hep öyle düşündüm aralık ortası en geç doğurmuş olurum dedim ama olmadı kızım 38+5 de doğmuştu şimdi oğlumda 39+4 üm tık yok..
Ananas ve acı yemek var bir de söyşenenlere ek olarak. Ben ilk hamileliğimde bebek aşağıya insin diye apartmanın merdivenlerini inip çıkmıştım bol bol.Hanımlar merhaba, 39+4üm şu an, ikinci doğumum olacak inşallah:) ilki normaldi o yüzden bunuda normal bekliyordum gel gelelim hiç sancım yok bebeğin gelesi hiç yok.. Bugün doktor kontrolüne gittim plasentada beyazlıklar başlamış birde suyunda kirlilik var bu kaka mı yoksa bebeğin kendi beyazlıkları mı döküldü onu ultrasondan anlayamıyoruz dedi bana tabi ben şok oldum bebek hareketlerini takip edeceksin diyor sadece.. çok tedirgin oldum ya hareketleri anlayamazsam iyice paranoyak oldum şimdi şeker çikolata yiyip bebek hareketi takip ediyorumperşembe sabah erkenden aç karnına bir gel dedi açılma varsa suni sancı verecek açılma yoksa suni vermemin anlamı yok diyor sezeryan istemiyorum ama o yola giriyorum gibi geliyor bana.tabi herşeyin hayırlısı. Pilates topu aldım onun tepesindeyim şimdi, hurma aldım onu yiyorum başka normal doğumu başlatmak için ne yapmalıyım beynim durdu iyice
kızlar annem diyorki erkek bebekler 9 ay 10 günlük doğar var mı oğlumu daha erken doğurdum diyen?
Bunu çok söylüyolar da birsürü farklı olan da var çevremde benim kız 37+2 ydi bu erkek bakalım nasıl olucak bende merak edıyorum:)kızlar annem diyorki erkek bebekler 9 ay 10 günlük doğar var mı oğlumu daha erken doğurdum diyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?