2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hanımlar merhaba, 39+4üm şu an, ikinci doğumum olacak inşallah:) ilki normaldi o yüzden bunuda normal bekliyordum gel gelelim hiç sancım yok bebeğin gelesi hiç yok.. Bugün doktor kontrolüne gittim plasentada beyazlıklar başlamış birde suyunda kirlilik var bu kaka mı yoksa bebeğin kendi beyazlıkları mı döküldü onu ultrasondan anlayamıyoruz dedi bana tabi ben şok oldum bebek hareketlerini takip edeceksin diyor sadece.. çok tedirgin oldum ya hareketleri anlayamazsam iyice paranoyak oldum şimdi şeker çikolata yiyip bebek hareketi takip ediyorum perşembe sabah erkenden aç karnına bir gel dedi açılma varsa suni sancı verecek açılma yoksa suni vermemin anlamı yok diyor sezeryan istemiyorum ama o yola giriyorum gibi geliyor bana.tabi herşeyin hayırlısı. Pilates topu aldım onun tepesindeyim şimdi, hurma aldım onu yiyorum başka normal doğumu başlatmak için ne yapmalıyım beynim durdu iyice

Squat .. activating Labor videosunu izle internetten onu yap ...korunmasız cinsel ilişki birde ...

Hamilelik takvimimi girmemişim ya ben doğurcaz şurda ne kalmış28 ocak beklenen doğum ama kızımı 37 de dogurdum bılemıyorum bu nasıl gelıcek
ilki de normaldi o zaman, sağlıkla gelsin ama sen yine de hazırlıklı ol
ilk bebek kaç haftalık doğmuştu ve cinsiyeti neydi bir de bu bebeğin cinsiyeti me?
ben ahududu yaprağı çayı ve adaçayı içiyorum
bir de youtube da activating labor diye bir egzersiz videosu var onu da günde 3-4 set yapabilirsin

Ben de sırtıma çıksın çiğnesin beni diye doğsun istiyorum bir an evvel hamladım çok

Evet canım ilki normaldi. Kızım 38+5 de kendi sancımla açılmamla gelmişti. Oldukça hareketsiz bir hamilelikti sadece işe gidip gelmiştim, doğumdan sadece iki hafta önce yürüyüş ve merdiven çıktmıştım buna rağmen kolay bir doğum olmuştu. Bu hamileliğim erkek, günde 1 saat yürüdüm hep gün içinde de hareketliydim niye böyle oldu anlamadım. Erkek bebek farkı mı gerçekten? Bu arada ahududu yaprağı çayı aktardan mı aldın?

Ben de sırtıma çıksın çiğnesin beni diye doğsun istiyorum bir an evvel hamladım çok
hadi ins rabbim
Hayallerimizi yaşamayı sağlıcakla nasib etsin
Activating labor bakayım internetten hemen.. son güne ödev bırakmış öğrenci gibiyim :) cinsel ilişkiyi nasıl yapıcaz yatakta soldan sağa zor dönüyorum :)
Bence bu cok etkili
Ben yapamam acip
Bakmadim bile tembellikte nirvana
Azizinsan dun yaptığını yazmış
Bugun dogumu başlamisti
Muhtemelen dogurdu bile

kızlar annem diyorki erkek bebekler 9 ay 10 günlük doğar var mı oğlumu daha erken doğurdum diyen?
benim 39+5 te geldi bu daha mı geç olacak
Benim cevremde oglu olan arkadaslarim kuzenlerim cok oldu hepsi 38. Haftalarinda dogurdu, benim kizim tam 40. Haftasini doldurup geldi. Bence cinsiyetle alakasi yok bu isin her gebelik farkli sadece o var. Erkek bebeklerin gec gelme konusu heralde pipi farki eklemisler eskiler kendilerince

Kızlar 5 cm açıklıkla yatışım yapıldı, dua dua lütfen...
Hadi kolaylıkla kurtul inşş
Ekstra bir ücrette talep etmiyorlar ve refakatcide kabul ediyorlar genç bir kadın doktor gelen hastayı geri cevirmem demis sagolsun filasyon ekiplerinden haber bekliyoruz sonrasında cikicaz insallah
Çok sevindim, aklım sendeydi hadi kolaylıkla gelsin bebiş

Ben boyle bisi siparis ettim korse degil de sarmali bisi

Bende normal bir korse var ama çok sıkı doğumdan sonra kullanabileceğimi hiç sanmıyorum, ben de böyle bir şey alacağım
Allah yardımcın olsun, kolaylıkla kavuşursunuz inş bebeğinizle

Evet ben de Activating Labour videosunu diyecektim inş kendiliğinden başlar da doğar bebişin, benim de pazartesiye kadar doğmazsa suni sancı verilecek

Uyandigimdan beri sol gozumun sol kisminda hafiften bir kararti hissediyorum. Aynada yuzumu netlestiremiyorum bi turlu gormeme bisi oldu cok kotu degil ama bisi var anliyorum. Tansiyonum 10/6. Guzel de bi kahvalti yaptim. Hayirlara Vasile olsun korktum hic boyle bisi gelmedi basima. Ne olabilir?

hadi ins rabbim
Hayallerimizi yaşamayı sağlıcakla nasib etsin

Bence bu cok etkili
Ben yapamam acip
Bakmadim bile tembellikte nirvana
Azizinsan dun yaptığını yazmış
Bugun dogumu başlamisti
Muhtemelen dogurdu bile
Bi tur yaptım off çok yorucu baya açıyorsun aşağıyı kesin doğuma sebep olur bu hareketler yani inşallah

Ananas ve acı yemek var bir de söyşenenlere ek olarak. Ben ilk hamileliğimde bebek aşağıya insin diye apartmanın merdivenlerini inip çıkmıştım bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…