2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sağlıkla gelsin canım şimdiden gözünüz aydın
Teşekkür ederim
Yaaa hadi Allah kurtarsın sağlıkla inşallah, bizimde haberdar et
Teşekkür ederim ederim inşaAllah
Kasılmalarım var bazen çok sıklaşıyor 10dkda bir düzenli olarak geliyor ama ben ağrı hissetmiyorum ilk gebeliğimde de böyleydi suyumu patlatana kadar hissetmemiştim sancıları. Doktora şikayetlerimi ve kasılmaları anlatınca açıklığa baktı 3cm olmuş bile dedi. Birde benim kasılma anında her defasında tansiyonum yükseliyor doktor bunu duyunca endişelendi baya açıklık var kilosu 3700 olmuş doğumu başlatalım dedi yani suni verecek hiç istemiyordum ama doktorum rahatlattı biraz bu ilk doğum değil daha rahat olacak diye bakalım hayırlısı

Kızlar bu açıklık bizim anlayabileceğimiz bir şey değil değil mi Hani böyle 4 cm açılmam vardı yazıyorlar ya onu ancak doktor tespit edebilir değil mi ?

Hastane dönüşü yemek faslı sonrası havada güzelken dışarı attım kendimi bütün gün yürüdüm merdiven ve yokuş çıktım bol bol. Birazdan şu meşhur hareketleri yapıp sıcak bir duş alıp yatıcam gece 3te hastane yoluna düşücez çünkü. Evden çıkmadan hareketleri ve bele sıcak su tutmayı tekrarlıycam hastanedede müsade ederletse sıcak suyu sancıları hafifletmek ve açılmayı kolaylaştırmak için istiycem. Varmı başka önerisi olan kızlar

Kızlar bu açıklık bizim anlayabileceğimiz bir şey değil değil mi Hani böyle 4 cm açılmam vardı yazıyorlar ya onu ancak doktor tespit edebilir değil mi ?
Evet doktor anlıyor vajinal muayne ile…Ben kzıımda evde börek sarıyordum 37.hafta kontrolune gittm şikayetın var mı dedı akıntım var bol dedım bakmam lazım o zaman dedı baktın4 cm acılma varmıs eve dönemedim bidaha:)…Ama ben hıcbırsey hissetmedim tabi

Benim 3cm vardı ilk kontrolde şok oldum duyunca malesef anlayamıyoruz ama akıntım bi hayli artmıştı bu bi belirti midir bilmiyorum

Kasılmalarda derin derin nefes al canım ve kasılmalar gelince çömel muhakkak açılmayı hızlandırıyor.

Benim de akıntım çok ya Külot değiştirmekten yoruldum artık. Arada belime kasıklarıma sancı vuruyor. Doğum başlayacakmış da ben anlayamayacakmışım gibi hissediyorum bazen

Hindistan cevizi yağıyla meme ucunu uyarma ve kahverengi kısma masaj yapabilirsin. Kalça sallama egzersizi yapabilirsin. Kedi egzersizi yapacak şekilde duruyorsun. Kalçana şalı sarıyorsun. O şalı eşin iki ucundan tutup sallayacak. 15-20 dk sallasın seni Perine bölgesine sıcak su tut. Sumo squat çok iyi açıyormuş. Yapabilirsen iyi olur. Bir de yüz kaslarını gerip kaşlarını çatmak rahimdeki açılmayı zorlaştırıyormuş. Gülümseyerek git doğuma Sağlıklı doğumlar dilerim canım

Kalça sallamaya iyi güldüm ilk defa duydum canım ama kocacııım işte onu eledim mecburen perine masajı yapıyordum suyuda deneyeyim teşekkürler tavsiyeler için

evet aktardan aldım adaçayı normal marketlerde de var. erkekler tembel midir ben de anlamadım

Kalça sallamaya iyi güldüm ilk defa duydum canım ama kocacııım işte onu eledim mecburen perine masajı yapıyordum suyuda deneyeyim teşekkürler tavsiyeler için
Perine mesajını nasıl yapıyorsunuz gorunmuyor alt kısım tam olarak nereye videosu vs var mı acaba bende denemek istiyorum bide yag falan kullanın deniliyor ama enfeksiyonu tetikler mı oraya başka yag sürmek bilemiyorum

kızlar annem diyorki erkek bebekler 9 ay 10 günlük doğar var mı oğlumu daha erken doğurdum diyen?
benim 39+5 te geldi bu daha mı geç olacak
Benİlk oğlum 38 haftalık ikinci oğlum 36 haftalık doğdu bakalım kızım ne zaman gelecek bugün sancım vardı ama artmadı sancılar

Tecrübeli annelere sorum olacaktı sezaryenden ne kadar sonra korse taktınız? Ben 1 ayım doldu artık dikişleri de hissetmiyorum diye dün korse külot giydim, epey sıkıydı. 5 saat sonra çıkardım. Hem kanamam biraz daha arttı hem de bugün itibariyle dikiş hassasiyetim ağrım yeniden başladı

Geçenlerde burada bir arkadaşın paylaştığı video vardiya .Yorumları okudum yapanların en geç 1 gün içinde suyu gelmişti .Onu mu yapsan?

Hindistan cevizi yağı ile yapabilirsin. O yoksa badem yağı ya da zeytinyağı da olur. Enfeksiyon riskin yoksa bir şey olmaz. Zaten 5 dk bir şey yapıyorsun. Videodan nasıl yapıldığına bakabilirsin.

Ben de bunu soracaktım. Perine masajı yapanlar video tavsiyesinde bulunabilir mi lütfen. Ben Hindistan cevizi yağı işe yapmayı düşündüm onun antibakteriyel özelliği var diye biliyorum. Hatta yeni aldığım çamaşır deterjanının bile ana temizleyici maddesi Hindistan cevizi yağı

Ekleme- ben yazarken pranayama paylaşmışsınız, çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…