2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım korse için ideal zaman doğumdan 6 hafta sonra diyorlar. Çok zorlama istersen toparlanır acele etme. Birkaç hafta daha bekle bence.

Hayırlı olsun sizin için. Benim ilk doğumumsuni sancı ile. Gece 11gibi suyum geldi, kendi sancım başlamayınca sabah 7de suni sancı takıldı, 10:30gibi 7cmde benim isteğimle epidural yapıldı, 13te tam açıklıkla doğumhaneye yürüyerek gittim, 13:36da kızım doğdu :) bence çok temiz bir doğumdu :) oldu da bitti :) darısı başınıza. Sağlıkla kucağınıza alın :)

Hamilelikte birkaç kere bende de oldu hafif karartı. Hatta dün akşam da oldu.. Bende anlam veremedim niye oluyor ki acaba

Ya evet ben çok seviyorum. Bebişleri

Kızlar da erken gelir derler, benimkinde tık yok keyfi yerinde cumartesi günü 39. Haftayı bitiriyorum
Canım seninde hiç belirtin yok mu ya bende de tık yok bugünden beri çatı kemiği ağrısı çekiyorum normal mi bilmiyorum ama herşeyi acaba geliyo mu ya yormaya başladım

Benimki hep sol tarafımda oynuyor
Kasiklarima tekme atıyor
Bacagim oynuyor resmen nasil beceriyor bilmiyorum
Hep sol tarafta hareket etmesi normal mi
Birde balik yagu kullanan var mi kizlar
Kullanıyorsanız hangi marka

Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hindistan cevizi yağı ile yapabilirsin. O yoksa badem yağı ya da zeytinyağı da olur. Enfeksiyon riskin yoksa bir şey olmaz. Zaten 5 dk bir şey yapıyorsun. Videodan nasıl yapıldığına bakabilirsin.

Cok tesekkurler canım malesef enfesksiyonum sürekli tekrarlıyor o yüzden korktum doktora sorayım olmadı

Benimki hep sol tarafımda oynuyor
Kasiklarima tekme atıyor
Bacagim oynuyor resmen nasil beceriyor bilmiyorum
Hep sol tarafta hareket etmesi normal mi
Birde balik yagu kullanan var mi kizlar
Kullanıyorsanız hangi marka
Benimki de hep sağ tarafımda canim. Sağ kaburgama tepik atıp duruyor. B12 kullanıyorum markası osende b12

Canım seninde hiç belirtin yok mu ya bende de tık yok bugünden beri çatı kemiği ağrısı çekiyorum normal mi bilmiyorum ama herşeyi acaba geliyo mu ya yormaya başladım
Yok valla geçen sağ kasıkta hafif ağrı oldu , doktorum normal bunlar dedi. Yatarken zaten kalça kemiklerim vs ağrıyor ona da alıştım. Cuma günü çatı muayenesi yapar büyük ihtimalle merak ediyorum ne diyecek. Sen oldun mu çatı muayenesi?

Yok daha olmadım bende cuma günü olacam galiba 38+4 oluyo yapar artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…