Tecrübeli annelere sorum olacaktı sezaryenden ne kadar sonra korse taktınız? Ben 1 ayım doldu artık dikişleri de hissetmiyorum diye dün korse külot giydim, epey sıkıydı. 5 saat sonra çıkardım. Hem kanamam biraz daha arttı hem de bugün itibariyle dikiş hassasiyetim ağrım yeniden başladı
Kasılmalarım var bazen çok sıklaşıyor 10dkda bir düzenli olarak geliyor ama ben ağrı hissetmiyorum ilk gebeliğimde de böyleydi suyumu patlatana kadar hissetmemiştim sancıları. Doktora şikayetlerimi ve kasılmaları anlatınca açıklığa baktı 3cm olmuş bile dedi. Birde benim kasılma anında her defasında tansiyonum yükseliyor doktor bunu duyunca endişelendi baya açıklık var kilosu 3700 olmuş doğumu başlatalım dedi yani suni verecek hiç istemiyordum ama doktorum rahatlattı biraz bu ilk doğum değil daha rahat olacak diye bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun sizin için. Benim ilk doğumumsuni sancı ile. Gece 11gibi suyum geldi, kendi sancım başlamayınca sabah 7de suni sancı takıldı, 10:30gibi 7cmde benim isteğimle epidural yapıldı, 13te tam açıklıkla doğumhaneye yürüyerek gittim, 13:36da kızım doğdu :) bence çok temiz bir doğumdu :) oldu da bitti :) darısı başınıza. Sağlıkla kucağınıza alın :)
Uyandigimdan beri sol gozumun sol kisminda hafiften bir kararti hissediyorum. Aynada yuzumu netlestiremiyorum bi turlu gormeme bisi oldu cok kotu degil ama bisi var anliyorum. Tansiyonum 10/6. Guzel de bi kahvalti yaptim. Hayirlara Vasile olsun korktum hic boyle bisi gelmedi basima. Ne olabilir?
Canım seninde hiç belirtin yok mu ya bende de tık yok bugünden beri çatı kemiği ağrısı çekiyorum normal mi bilmiyorum ama herşeyi acaba geliyo mu ya yormaya başladım
Benimki hep sol tarafımda oynuyor
Kasiklarima tekme atıyor
Bacagim oynuyor resmen nasil beceriyor bilmiyorum
Hep sol tarafta hareket etmesi normal mi
Birde balik yagu kullanan var mi kizlar
Kullanıyorsanız hangi marka
Kizlar sonunda bir hastanede karar kıldık özel covid katı varmis refakatçi kabul ediyor bugun nstye giricem tahlillerimi vericem yarın sabah için doğum için saat verecekler. Kızım geceden beri hiç olmadığı kadar hareketli sağlı sollu tekmeliyor cadım o tekmeledikce hersey yolunda diye sukrediyorum
Hindistan cevizi yağı ile yapabilirsin. O yoksa badem yağı ya da zeytinyağı da olur. Enfeksiyon riskin yoksa bir şey olmaz. Zaten 5 dk bir şey yapıyorsun. Videodan nasıl yapıldığına bakabilirsin.
Benimki hep sol tarafımda oynuyor
Kasiklarima tekme atıyor
Bacagim oynuyor resmen nasil beceriyor bilmiyorum
Hep sol tarafta hareket etmesi normal mi
Birde balik yagu kullanan var mi kizlar
Kullanıyorsanız hangi marka
Canım seninde hiç belirtin yok mu ya bende de tık yok bugünden beri çatı kemiği ağrısı çekiyorum normal mi bilmiyorum ama herşeyi acaba geliyo mu ya yormaya başladım
Yok valla geçen sağ kasıkta hafif ağrı oldu , doktorum normal bunlar dedi. Yatarken zaten kalça kemiklerim vs ağrıyor ona da alıştım. Cuma günü çatı muayenesi yapar büyük ihtimalle merak ediyorum ne diyecek. Sen oldun mu çatı muayenesi?
Yok valla geçen sağ kasıkta hafif ağrı oldu , doktorum normal bunlar dedi. Yatarken zaten kalça kemiklerim vs ağrıyor ona da alıştım. Cuma günü çatı muayenesi yapar büyük ihtimalle merak ediyorum ne diyecek. Sen oldun mu çatı muayenesi?