- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Canim sağlıkla kucağına al insallah bebeğiniSelam kızlar sabah kontrolüm vardı açılmam 4cm olmak üzereymiş rahim ağzı yumuşamış istersen hemen yatırayım dedi pcr testi aklımıza geldi hemen verdik testi sabaha karşı 3-4 gibi yatışım yapılacak doğumu başlatıcaz hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin
Kendi başına yapmak çok zor ki zaten göbekten elim zor gidiyor oraya ben eşimden rica ediyorum o yapıyor zeytinyağı kullanıyoruz. Bende yapılışını internetten bulmuştum bir araştırınPerine mesajını nasıl yapıyorsunuz gorunmuyor alt kısım tam olarak nereye videosu vs var mı acaba bende denemek istiyorum bide yag falan kullanın deniliyor ama enfeksiyonu tetikler mı oraya başka yag sürmek bilemiyorum
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaAllah.Hayırlı olsun sizin için. Benim ilk doğumumsuni sancı ile. Gece 11gibi suyum geldi, kendi sancım başlamayınca sabah 7de suni sancı takıldı, 10:30gibi 7cmde benim isteğimle epidural yapıldı, 13te tam açıklıkla doğumhaneye yürüyerek gittim, 13:36da kızım doğdu :) bence çok temiz bir doğumdu :) oldu da bitti :) darısı başınıza. Sağlıkla kucağınıza alın :)
Adıyla yaşasın minik kuzuCanlarım uzun bi süredir yazamadım tebrik eden yazan yazmayan herkesten Allah razı olsun tek tek cevap yazamadığım için toplu yazayım dedim hastanede 2 gün kaldım karaciger enzimlerim 600 lere cikinca doktor seni taburcu edemem dedi +1 gun daha kaldim hastanede 3 gun sonra dahiliyeciye randevum var bu ddegerlerin bisekilde dusmesi lazim yoksa karaciere safra kesesine yada baska organlara zarar verebiliyor o yuzden suan icin ilac kullaniyorum henüz doktorla birebir görüşemedim karın ultrasonu yapıp ilaç yazıp eve gönderdi işte dediğim gibi 3 gün sonra kontrolüm var dualarinizi esirgemeyin insallah bebiste iyi Allaha sukur gecen cuma cocuk doktoruna goturduk hafif sarilik var dedi topuktan kan aliyolar eyer kan degeri 17 ustu olursa ısık tedavisi uyguluyolar cok sukur bizim bebisin 12.5 cikti doktor bol bol emzir gecer dedi bu arada bebisle aramizda kan uyusmazligi cikti 28. Hafta igne yaptirmistim bide dogunca kan gruplarimiz zıt oldugu icin hastanedede yapildi igne. Kan uysumazligi olanlar goz ardi etmeyin sakın belkide ben 28. Haftada yaptirdigim icin bebekteki sarilik hafif derecede oldu kan uyusmazligi olan gebeliklerde sarilik olma riski daha fazlaymis burda benim gibi karaciger enzimleri yuksek olan bi kac arkadas daha vardi doktorunuz iyisin desede mutlaka saglik ocaginda testleri tekrarlattirin ben surekli tekrarlatttigim icin gebelik zehirlenmesine gitmeden onlem aldi doktor ve bebegi aldi iyikide almis iyikide tekrar baktirmisim degerlerime son zamanlarda tansiyonum da yukseliyordu ishalim ve bulantim vardi megerse gebelik zehirlenmesine dogru gidiormusum.bugün doğumun yapalı 9 gün oldu tek tek mesajlarınızı okudum şimdi cok sagolun Allah razı olsun hepinizden bebek iyi çok şükür ilk dogumum olduğu için emzirme sıkıntısı yaşadım göğüslerim falan baya sertleşiyordu ilk günler tek kurtarıcım göğüs pompası oldu pompayla bosaltinca göğüslerim rahatliyordu sonra ben yavaş yavaş emzirmeye başladıkça iyice alıştık bende bebekte emzirmeye.hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun insallah kızımızın adını melis defne koyduk teyzeleriçok güzel bi duygu kucağından indirmek istemiyor insan resmen aşık oluyor insan evladına. Darısı sizlere olsun insallah cooook öpüyorum hepinizi❤❤
Teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına al inşaAllah. Sancı anında aklıma geldikçe dua edicem inşallah herkes içinCanim sağlıkla kucağına al insallah bebeğini
Yaptiramam eşime ya bu halimden hiç memnun değilim zaten bilemedim yap desem yapardaKendi başına yapmak çok zor ki zaten göbekten elim zor gidiyor oraya ben eşimden rica ediyorum o yapıyor zeytinyağı kullanıyoruz. Bende yapılışını internetten bulmuştum bir araştırın
Bana doktorum regenesis Max yazdı onu kullanıyorumBenimki hep sol tarafımda oynuyor
Kasiklarima tekme atıyor
Bacagim oynuyor resmen nasil beceriyor bilmiyorum
Hep sol tarafta hareket etmesi normal mi
Birde balik yagu kullanan var mi kizlar
Kullanıyorsanız hangi marka
Nevos dogum yarin mi? Oldu mu?Canim sağlıkla kucağına al insallah bebeğini
Covidden sonra halsizligim cok kendime geleyim diye yazdi ama istahimBana doktorum regenesis Max yazdı onu kullanıyorum
Gözün aydın canımHayırlı olsun sizin için. Benim ilk doğumumsuni sancı ile. Gece 11gibi suyum geldi, kendi sancım başlamayınca sabah 7de suni sancı takıldı, 10:30gibi 7cmde benim isteğimle epidural yapıldı, 13te tam açıklıkla doğumhaneye yürüyerek gittim, 13:36da kızım doğdu :) bence çok temiz bir doğumdu :) oldu da bitti :) darısı başınıza. Sağlıkla kucağınıza alın :)
Adıyla yaşasın minik kuzuinşallah ikinizde toparlanırsınız biran önce
Kan uyuşmazlığı ile ilgili aklıma takılan birşey var benim ilk gebeligim diye kan uyuşmazlığı ignesinin vurulmasına gerek yok demişti doktorum vurulmadim o yüzden. Sizin ilk gebelik mi daha önce düşük falan var mıydı ?
Hayirlisi ile kavusun ins sag saglim. Su gibi akan cok kolay bir dogumun olsun insallahhSelam kızlar sabah kontrolüm vardı açılmam 4cm olmak üzereymiş rahim ağzı yumuşamış istersen hemen yatırayım dedi pcr testi aklımıza geldi hemen verdik testi sabaha karşı 3-4 gibi yatışım yapılacak doğumu başlatıcaz hayırlısıyla dualarınızı esirgemeyin
Saglikla kavusmussunuzdur insallahTüm işlemlerimi yaptık Gebzede merkez prime hastanesinde doğum olacak. Normalde 1 gece yatış oluyormuş ancak durumumdqn dolayi mağdur edildiğım için 2 gece kalmama musade ediyorlar.Pozitif olduğum için en son beni doguma alacaklar saat 15.00de kızıma kavuşuyorumçok dua ettiniz canlar hakkınızı helal edin
Evet bana da öyle dedi ama bu sarılık olayını birkaç kişiden daha duydum ondan aklıma takıldıİndireckt coombs negatif çıkınca bana da vermedi doktor. Gebelikte kanamam olmadığı için. Her doktor farklı değerlendiriyor. Doğum sonrası kan grubuna göre yapılacak.
Anlamadim senii diyenler olmus ya hani seni oyle iyi anladim kiKızlar çok güzel günler yaşıyorsunuz, ben doğurdum yeni bir heyecan ama hamileliğide şimdiden özledim, ikinci kez anne oldum, kızım büyüdüğünde inşallah yeniden yaşarım bu süreci, çok özlemişim bebek kokusunu çok güzel yaaa keyfini çıkarın zaman çok çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?