2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah kapanır canım bekleyebildiğin kadar bekle zaten o doğacağı zamanı bilir

Yaw durun ya
Korkuyorum yalnız kalicam buralarda
Hem sezerysn neymis erkenden
Bekleyin az daha

He bide göbeğim de o kadar büyük değil bu bebek nerede saklanıyor. Gören çok bilmişler de iç karnın büyük diyor sanki içimde dipsiz kuyu var
Bencede ic karnın buyuk
Ya yerim senin kizceni
En bi sevdigimi yapmis kizcen
Ohhh misss
Gule gule kullan bakimli ana gorecek cojuk

Buraları karışmış doğuran arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün Benim yaklasık 2-3 gün önce gece kasılmalarım çok sıktı az da sancı vardı dedim herhalde o gün doğuruyorum. Ama ne su ne nişan vardı. Hala bisey yok 2 gündür ufak kasılmalar dışında sakiniz. Afferim oğluşum gününü bekle

Kizlar 3_4 gündür bana birseyler olmaya başladı evde duramamaya başladım yalnız kalmak istemiyor gibiyim sürekli disarda olmak istiyorum evde huzursuz hissediyorum bu normal mi erken lohusalık mi yaşamaya basladim hiç evden çıkmak istemeyen ben şimdi evde durasim gelmiyor benim gibi yaşayan var mı

Benim oğlan da öyle olursa diye korkuyorum
Başta toromandı. Sonlara doğru zayıf çıkmaya başladı. Umarım zayıftır

Bende öyleyim ama benim covidden sonra oldu canim
Evde hic durmak istemiyorum
Ustume geliyor hersey
Ama disariya da dayanacak gücüm yok
Yatmak
İstiyorum halsizlikten
Anneme gideyim diyorum okul var onuda yapamıyorum

Bende öyleyim ama benim covidden sonra oldu canim
Evde hic durmak istemiyorum
Ustume geliyor hersey
Ama disariya da dayanacak gücüm yok
Yatmak
İstiyorum halsizlikten
Anneme gideyim diyorum okul var onuda yapamıyorum
Ya bilmiyorum gerçekten psikolojik olarak kendimi sanki iyi hissetmiyorum yanımda birileri varsa iyiyim ama tek kalınca huzursuzum gece uyurken bile sanki öyleyim hormonlardan mi anlamadım sana da geçmiş olsun canım belki seninki covid sonrası yaşadıklarından dolayı olabilir kaygı duzeyin arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…