Bizim kız tembel çıktı, kaç saat geçti 4 cm olmuş. Doktor az önce suyumu patlattı bundan sonra hızlanır inş. Şu an saat sabah 9 burada bakalım ne zaman gelecek hanım
Bizim kız tembel çıktı, kaç saat geçti 4 cm olmuş. Doktor az önce suyumu patlattı bundan sonra hızlanır inş. Şu an saat sabah 9 burada bakalım ne zaman gelecek hanım
İyiyiz canım sağolasın.. Korkacak bir şey yokmuş ilk olunca ben kastım biraz ama güzel ilerledi açılmam. 4-5 cmden sonra sancı hissetmeye başladım. Sonra 8 cm, sonra 10 ve mutlu son Yatışımın yapılmasıyla doğması 6 saat
3.000 gr 50 cm doğdu. Doktor biraz kesi attı ama kızım içerden yırtmış beni eli yüzündeymiş ve kordon boynundaymış. İçte ve dışta dikişim var. Banyo yapabilirmişim. Dikiş olunca tedirgin oluyorum ya inşallah zorlamaz beni. İyiyim şükür
canım ilk doğumda mecbur kesi yapılıyor bebek kolay çıksın diye benim de dikişim çoktu kesi dışında da yırtıklarım oluşmuştu bir haftada iyileşiyor dikişler bebeğine bakmana hiç engel olmaz RROSEE34
kilosu da gayet iyi maşallah bol sütlü günleriniz olsun
İyiyiz canım sağolasın.. Korkacak bir şey yokmuş ilk olunca ben kastım biraz ama güzel ilerledi açılmam. 4-5 cmden sonra sancı hissetmeye başladım. Sonra 8 cm, sonra 10 ve mutlu son Yatışımın yapılmasıyla doğması 6 saat
Kizlar ben kendi sancimi hiç bilmiyorum nasıl birşey diye Bel ağrısı olarak hissedilirmi acaba .ama sürekli bel ağrısı şeklinde ...birde benimde bagsurum çıkmış ona tavsiyeniz ne ?
Ben ne kadar heveslendiysem bugün evde temizlemedik yer bırakmadım. Ütü yaptım ona rağmen hiç sancı yok sadece ayaklarım ağrımış. Bu kadar işe de gelmezse artık ne yapayım(bu kadar hevesleniyorum ya kesin gününü bekleyecek)