2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar şu an nst’deyim. Düşündüğüm gibi olmadı. Doktorum normal doğumu deneyeceğiz dedi. Bir sıkıntı olursa sezaryene döneriz dedi. Çok heyecanlı Oğluşumun ölçümleri de iyi çıktı. Şimdi geriye doğumun başlamasını beklemek kalıyor

Canim hayırlısı olsun, çabucak sağlıkla ilerlesin süreç aksın gitsin, yavruma hemencecik kavuş
T tulperde hadi bakalım dualarım seninle, her şey çok iyi ilerlesin, güzel haberler ver bize, oğluşuna sağlıkla kavuş
ROSE-34 gözün aydın canim , hayırlı uğurlu olsun,mis kokusunu içine çek bol bol

Allah yardımcın olsun su gibi doğur gel hadi bekliyoruz

Temizlik yapcam şimdi, doğurursam temiz eve geleyim
Bende eve Bi ablayı çağırmıştı yardıma, bebek gelmesi yakın en azından ev temiz olsun diye, abla temizlik yaparken ben doğuma girdim, kadıncağız ne olduğunu anlamadı tek başına kalakaldı evde neyse kızım temiz eve gelmek istemiş,,

Kız Merve sirani bekle napıyorsun
28 ine kadar dayanabileceğimi zannetmiyorum zaten sezeryan istiyordum ayın 10unda doğuracam ben benden bu kadar beni bırakın siz devam edin bebeğim çok fena baskı uyguluyor aşağıya yürürken alttan çıkacakmış gibi adım atamıyorum artık

Resmen mahalle yanarken saç taramaya gittim ben mecazi değil gerçekten kuaföre gittim aklıma türlü türlü ihtimal geliyor tam paket sırasında su gelirse naparim sancı gelirse naparim diye diye 5.5 saati doldurdum çok şükür çocuğum anasını bakımlı görsün

Şimdi sıra pazartesi günü temizlikte

Sonra zaten işim gücüm bitiyor kitap okurum bol bol doğuma kadar .

Yırtık oluştu mu

Kızlar sabah tam 6 da doğurdum ilk doğum olmasına rağmen kendi sancımla hızlı ilerledi. Allah yardım etti. Devamlı emmek istiyor ayrıntıları sonra yazarım. Desteğiniz için teşekkürler
Canım hayırlı uğurlu olsun bebisin, cok sevindim kolay bir dogum olmasina. Allah analı babalı büyütsün

Böyle sık gidiyormuşsunuz kızlar kontrole ? Ben 35te gittim 37de gel çatı muayenesi yapcam dedi. Dedim ben çatıya matıya gelemem yaz bana ordan sezeryan

36 dan sonra hafta bir çağırdı 36 ve 37 de nst ye bağladılar şimdi diğer kontrol 38+3 te doğum da 38+6 da

Böyle diyince içim bir hoş oluyor heyecan basıyor

Aa neden 3 gün banane bende gitçem ozaman
38 den sonra 3 günde 1 dedi çünkü benim bebem artık kilo almıyor 3 haftadır ölçümleri 35-36 haftalık malesef ilk bebeğimiz de böyleydi 3060gr doğdu yine de bu da öyle hatta karın çevresi ölçümüne göre zayıflamış görünüyor devlet olduğu için özeller gibi bebek kilo almıyor doğumu başlatalım demiyorlar ya napalım zaten benim bebeğimde kalpte iki tane hiperekojen odak var bunlar doğumda kapanabilir diyorlar inşallah onlar kapanır ne kadar geç doğarsa o kadar iyi diyorum ama ben de sıkıldım beklemekten

Bunu okuyan yurtdisindakiler bayıldı
Bana hafta dedi o bile
Zor geliyor
Bana kalsa hic gitmeyecegim ya
bence de bizde gebe takibi bayağı teşekküllü oluyor

Aa Merve bizim günlerimiz aynı 14ü olmuyo mu 38 ?

Ultrason ölçümlerinde benim kadar yanılan olmuş mudur bilmiyorum 39+0 da 3700 çıkmıştı .Doktor kafası ve vücut büyük bir de kordonu boynunda diye sezeryan planladık ama hiç sancı çıkmadığı için sezeryan gününü de 39+5 gibi planladı.Yani şu 5 günlük sürede ne kadar kilo alabilir bilmiyorum ama çocuğun çıkış kilosu 4.500 Gr sadece boy tuttu kafa da gerçekten kocamandı babası kılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…