Böyle sık gidiyormuşsunuz kızlar kontrole ? Ben 35te gittim 37de gel çatı muayenesi yapcam dedi. Dedim ben çatıya matıya gelemem yaz bana ordan sezeryan
Kontrolum bugundu.Benim doktorum gitmistiya .Diğer doktora gittim .Bebek bayağı inmiş aşağıya .Neden bekliyorsun hala dedi.4 mm incelme var 5 olunca suyun gelir .Doğum başlar ,bugün öğleden sonra alayım dedi.İstemedim annemler de yarın gelecek .Valla bir aksilik olmazsa bekleyeceğim
Böyle sık gidiyormuşsunuz kızlar kontrole ? Ben 35te gittim 37de gel çatı muayenesi yapcam dedi. Dedim ben çatıya matıya gelemem yaz bana ordan sezeryan
Kontrolum bugundu.Benim doktorum gitmistiya .Diğer doktora gittim .Bebek bayağı inmiş aşağıya .Neden bekliyorsun hala dedi.4 mm incelme var 5 olunca suyun gelir .Doğum başlar ,bugün öğleden sonra alayım dedi.İstemedim annemler de yarın gelecek .Valla bir aksilik olmazsa bekleyeceğim
Son kontrolde çatın çok dar senin işin çok zor demişti Bugün tekrar bir bakacak ama sezaryen der diye düşünüyorum. Ben de o noktada illa normal deneyeceğim demeli miyim bu şekilde bebeği de kendimi de riske mi atarım kafam karışık açıkçası
Ben haftada bir gidiyorum öyle istedi doktorum haftam yaklaştı diye . Bu gün ikinci kan serumu aldık. Ultrason da bebek 2950 çıktı normal dedi ne kadar çabuk büyümüş dedim. Sen onu ortalama 2600 2700 diye düşün dedi. Benim korkum büyük olunca nasıl dogururum diye düşünüyorum.. Yine bir hafta sonra çağırdı. Bu arada Rosensmiydi alıntı yapamadım gözün aydın canım sağ salim eline almışsın . Kaç kilo doğdu doğum nasıldı biraz ayrıntı versen
Ben haftada bir gidiyorum öyle istedi doktorum haftam yaklaştı diye . Bu gün ikinci kan serumu aldık. Ultrason da bebek 2950 çıktı normal dedi ne kadar çabuk büyümüş dedim. Sen onu ortalama 2600 2700 diye düşün dedi. Benim korkum büyük olunca nasıl dogururum diye düşünüyorum.. Yine bir hafta sonra çağırdı. Bu arada Rosensmiydi alıntı yapamadım gözün aydın canım sağ salim eline almışsın . Kaç kilo doğdu doğum nasıldı biraz ayrıntı versen
Kızlar durum güncellemesi yapayım sancılar 7 dkya falan düştüğünde geldik hastaneye, 3 cm açılma varmış yatışım yapıldı. Şu an açılma çok ilerlemedi suyum geldikten ya da doktor patlattıktan sonra hızlanırmış. Bu arada epidural aşkım dünyanın en büyük nimetlerinden. 3 4 dkya düşmüştü en son. Ama benim acı eşiğim çok düşük galiba bu nasıl bir acı neyse şu an dinlenme modunda bebişi bekliyoruz. Ben iki gündür doğru düzgün uyumadım biraz uyuyayım yine haberdar ederim.
ROSE-34
gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş benimki de çok sürmez hızlı ilerler
Ttulperde
oo hadi bakalım, bir atak da senden bekliyoruzz