2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
anneannesini bekler bence

O ceyregi ben alacagim diyosun yilbasi gecesi
Hadi masallah

T tulperde kız nişanın gelmiş
Hadi belki seninkide ceyregi alacak

Irmakkk ne yapti kizlar dogum oldu mu kacirdim galiba

Böyle sık gidiyormuşsunuz kızlar kontrole ? Ben 35te gittim 37de gel çatı muayenesi yapcam dedi. Dedim ben çatıya matıya gelemem yaz bana ordan sezeryan
ben şu an 3 günde 1 gidiyorum dün gittim cuma gitmeyeceğim ama çünkü bu kadar bekledik 2022 doğumlu olsun kafasına girdim

Sen bugun doğurursun bu kadar şeyi yaparsan dikkat et çok enerji harcama sonra lazım olacak uykusuz geceler gündüzler

Ikinci görüş bence herzamana iyidir başka doktora da mı danissan

Ben haftada bir gidiyorum öyle istedi doktorum haftam yaklaştı diye . Bu gün ikinci kan serumu aldık. Ultrason da bebek 2950 çıktı normal dedi ne kadar çabuk büyümüş dedim. Sen onu ortalama 2600 2700 diye düşün dedi. Benim korkum büyük olunca nasıl dogururum diye düşünüyorum.. Yine bir hafta sonra çağırdı. Bu arada Rosensmiydi alıntı yapamadım gözün aydın canım sağ salim eline almışsın . Kaç kilo doğdu doğum nasıldı biraz ayrıntı versen

ben şu an 3 günde 1 gidiyorum dün gittim cuma gitmeyeceğim ama çünkü bu kadar bekledik 2022 doğumlu olsun kafasına girdim
Bunu okuyan yurtdisindakiler bayıldı
Bana hafta dedi o bile
Zor geliyor
Bana kalsa hic gitmeyecegim ya

Valla bende inanmıyorum bu ölçümlere görümceme 3300 dedi bebek 2900 doğdu

Kızlar durum güncellemesi yapayım sancılar 7 dkya falan düştüğünde geldik hastaneye, 3 cm açılma varmış yatışım yapıldı. Şu an açılma çok ilerlemedi suyum geldikten ya da doktor patlattıktan sonra hızlanırmış. Bu arada epidural aşkım dünyanın en büyük nimetlerinden. 3 4 dkya düşmüştü en son. Ama benim acı eşiğim çok düşük galiba bu nasıl bir acı neyse şu an dinlenme modunda bebişi bekliyoruz. Ben iki gündür doğru düzgün uyumadım biraz uyuyayım yine haberdar ederim.

ROSE-34 gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş benimki de çok sürmez hızlı ilerler

T tulperde oo hadi bakalım, bir atak da senden bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…