2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kimler doğurdu bilmiyorum ama doğuran varsa Allah analı babalı büyütsün. Şükür biz kavuştuk

Kızlar ben doğurdum minnoşları bekleyen herkese rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin yanımdalar çok şükür herşeyleri iyi
İkinizi de tebrik ederim, grubumuz şenlendi her gün bebişler geliyor çok şükür, darısı başımıza. Umarım sizler ve bebişler de iyidir. Şimdi kuzulara olmanın tadını çıkarın, bol sütlü, huzur ve sağlık dolu günleriniz olsun

Merhaba kızlar size güzel haber vermek isterdim ancak bugün kızımın crp ve bir kaç covidde yükselen enfeksiyon değerleri yüksek cikinca yogun bakıma alındı. Tek belirtisi geceden beri ağlıyor ve uyumuyordu covid testi yapmışlar pozitif çıktı.. kaldığımız hastanede 1 kişilik izolasyon bebek yogun bakimi var başka bir hastaneye sevk edilecek bebeğim...sütüm emdiği kadar vardi simdi malesef yok gelmesi 1 haftayı bulurmuş sagma makinesi ile uyarmaya çalışıyorum ancak gelen bisey yok sabrediyorum. Dua edin lütfen bizim için

Hay Allah üzme kendini hepsi gecicek herşey güzel olucak sonra anı olarak kalıcak ...ilk doğduğunda test yapmislarmiydi Anne karnından mi sonradan mı geçirdi acaba .geçmiş olsun Allah hem şifa versin

Hay Allah üzme kendini hepsi gecicek herşey güzel olucak sonra anı olarak kalıcak ...ilk doğduğunda test yapmislarmiydi Anne karnından mi sonradan mı geçirdi acaba .geçmiş olsun Allah hem şifa versin
Bir belirti olmadan yapmıyorlar testi.. anne karnında yakalandığını düşünüyorlar

Canım cok uzuldum Rabbım sıfa versın ikinize de. Aşı olmus muydun? Ben de suan 36+2 deyim 2. Dozu olup olmamakta kararsızım boyle duyunca korkuyorum

Allah şifasını versin canım sen bol bol sağ gelir sütün inşallah. kızın senin sütünle daha kolay atlatır hiç merak etme, dualarım sizinle

Cnm sabret sürün gelecek benim bugün 5 gün oldu doğum yapalı hala sütüm yok denecek kadar az,kurban olduğum Allah'ım bebeğine şifa versin onlar o kadar kuvvetli ki iyileşip evine annesinin kucağına gelecek cnm kaç gün oldu doğalı bebeğinin takvimde bir yaziyr ama bir günde nasıl anlaşıldı covid şüphesi

2 doz aşılıyım ben cok agir atlatmadım. Cok şükür kızımda ateş kusma öksürük nefes darlığı şikayeti yok sadece enfeksiyonu yüksek antibiyotik tedavisi uygulanıyormuş. Aşı mutlaka olun
Canım cok uzuldum Rabbım sıfa versın ikinize de. Aşı olmus muydun? Ben de suan 36+2 deyim 2. Dozu olup olmamakta kararsızım boyle duyunca korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…