- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Cok tesekkurlerAy hadi gözünüz aydın maşallah emsin büyüsünkilo boy yanılması ne kadar oldu? İlk gün zaten fışkırır gibi gelmiyor süt ama geliyordur merak etme
Kızımda da aynı sorun oldu doğdugunda kendiliğinden geçeceğini söyledi doktorumuz bir kaç güne gercekten geçti. Kafasına mutlaka şapka takın baştan üşüdüğünde gözleri akar der annem hepKızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Ah bilseydim suyumun geleceginikiz hastanede lazım olur
1 saat once oyle mesaj atılır mı?
Nevos siz nasılsınız canım
Oh oh masallahgozunaydın canım
aksam bende baya bisiler
Yaptım
Önce uyacak gibi oldu
3 saniye surmedi
Hemen huyuma gitti
Onlarında işi zor
Kiz sende sona kaldık diyip duruyosun
Sezeryan ama zaten
İllaki doğuracaksın
Burayi ben beklicem
Neyse Mervenin sozu var beni yalniz komauacak
Bende varım unuttunmukiz hastanede lazım olur
1 saat once oyle mesaj atılır mı?
Nevos siz nasılsınız canım
Oh oh masallahgozunaydın canım
aksam bende baya bisiler
Yaptım
Önce uyacak gibi oldu
3 saniye surmedi
Hemen huyuma gitti
Onlarında işi zor
Kiz sende sona kaldık diyip duruyosun
Sezeryan ama zaten
İllaki doğuracaksın
Burayi ben beklicem
Neyse Mervenin sozu var beni yalniz komauacak
Kesin belirtilerdenSaron doğumun yaklaştığına dair belirti mi şimdi şu an arabadayiz ve eften püften kavga çıkarmaya çalışıyorum ama inatla uymuyor daha uyuz oldum şu an
Saglikla gule gule buyutKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Kalan herkese de allah saglikla kucagina almayi nasip etsn
A dogru sizin bebisler biraz tombisti ☺ Hayirlisi saglikla gelsinler insallahİşin şakası tabi o :) benim de karnım çok gergin ve sert. Günümüz aynı ama benim bebiş kilolu biraz gününde gelirse minik bir toraman doğururum herhalde
Çayıda deniyorum canım teşekkür ederimCanim annem acik cay demler ve steril bir pamukla siler bir pamuk ile bir kez silinicek sekilde ama yine doktoruna sor ki doktorlar bu kocakari ilaclarina kiziyorlar.
Geliyor sütün geliyorKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Daha önce bir ebe söylemişti sütünü bebeğinin gözleri hariç her yerine sürebilirsin sakın gözüne sürme fayda yerine zarar verir demiştiSutunle pamuk yardiminla temizle hafifçe enfeksiyon kapmış olabilir
Evim tüm gün güneş alıyor yaz günü gibi kısakollu geziyoruz biz gündüzleri bebişin şapkasını sadece gündüzleri çıkartıyorum ama belkide üşümüştür dediğin gibiYenidogan bebeklerde çok sık olur.
Başını üşütürse gözü capaklanir o yüzden banyodan sonra önce şapkasını giydir demişti yenidogan hemşiresi bana,aklınızda bulunsun.
Ilık su ve pamukla silin yakında geçer merak etmeyin.
Şapka sadece gündüz ev çok sıcak olduğunda takmıyorum ama daha çok dikkat ederim canım teşekkürler. Sende kızına bian önce sağlıkla kavuşursun inşaAllahKızımda da aynı sorun oldu doğdugunda kendiliğinden geçeceğini söyledi doktorumuz bir kaç güne gercekten geçti. Kafasına mutlaka şapka takın baştan üşüdüğünde gözleri akar der annem hep
Anladım canım. Ben doğumun gidişatına göre doktorla bu konuyu konuşurum artık.İlk dogumumda fitil verildi bana ama bi sure sonra wc de fitil dustu wc ye ve ise yaramayi birak bence sureci daha zorlastirdi bile diyebilirim
Doğumu o kadar da kolaylaştırmıyormuş demek kiBenim ilkinde verildi çok yavaş ilerliyor süreç ondan doktor da ona göre biliyor sanırım yarına kadar vaktimiz var demişti bana ama bebeğin kalp atışları bozuldu mecburen çıkardılar 8 saat sonra kadar sunni sanciya geçtiler
Bizim oğlan da asla yüzünü göstermiyor hep yan profilden tombik yanakları goruyoruz :)Kızıma güzel görüneyim dedim ama kızım beni takmıyorhanfendinin keyfi yerinde yüzünü de kapatmış göstermem diyor cadı
Benim bu hafta kilosu fazla çıktı bence yanlış ölçtü çünkü boyu aynı haftaya sezeryanim var tarih kesinlestirdukKaç kilo çıktı canım. benimde Perşembe kontrolum var yakında da sezeryan Cook merak ediyorum kaç kilo olduğunu
Bizimde boyu söylemiyor bnde kağıttan hesapliyorum ama iki hafta önceki ile aynı boyu kilosu fazla geldi bana bakalım kaç kilo dogacakBenimki de söylemiyo kız kağıttan bakıyorumen son bizimki ultrasonda hareketliydi ondan yanlış ölçtü heralde bişey de demedi zaten doktor
Bizim 13 Ocak kesinlestirdik tarihi ben 15 i istedim ama ctesi olduğu için kabul etmedi doktorBana kalsa da 14 ama büyük ihtimalle 17 olacak bizim aynı gün olur seninle muhtemelen
Ayy ne güzel bnde 15i istemiştim ama doktorumuz kabul etmedi 13 ünde sezeryanim oluyorCanim benimki bı atraksiyon yapmazsa 15 Ocak 38+0 da sezeryan olacağım insaAllah
Canım sakin sütünü damlatma bı enfeksiyon varsa besler anne sütünü damlatmayin diyor çoğu doktor göze kaynatılmış ilitilmis şu ile temizle yarın baktın daha çok olmuş al hemen doktora gotur benim kızımda da olmuştu göz yaşı kanal tıkanıklığı olduğunu soylemisti doktor damla vermişti bugün temizligini yap yarın duruma göre götür kafasından da şapkayı çıkartma sakın geçmiş olsunKızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün nasılsınızKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Gözün aydın canımKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsunKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Canim benim kızımda da oldu.doktora götürdüm.Genta adında antibiyotikli bir damla verdi.iki güne geçti.dogum esnasında enfeksiyon kapabiliyor gozlerTemizliyorum yarım saat sonra yine aynı gözünüzde açamıyor kuzum
Evet canım süt damlatılmaması gerektiğini bir ebe söylemişti. Azaldı sanki ama devam ediyor yarın götüreceğim doktora teşekkürlerCanım sakin sütünü damlatma bı enfeksiyon varsa besler anne sütünü damlatmayin diyor çoğu doktor göze kaynatılmış ilitilmis şu ile temizle yarın baktın daha çok olmuş al hemen doktora gotur benim kızımda da olmuştu göz yaşı kanal tıkanıklığı olduğunu soylemisti doktor damla vermişti bugün temizligini yap yarın duruma göre götür kafasından da şapkayı çıkartma sakın geçmiş olsun
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
Gozunuz aydın sağlıkla büyütün insallahKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?