2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay hadi gözünüz aydın maşallah emsin büyüsün kilo boy yanılması ne kadar oldu? İlk gün zaten fışkırır gibi gelmiyor süt ama geliyordur merak etme
Cok tesekkurler
En son 38+2de 3300 civari demisti doktor yaklasik 200 gram yanilmis oldu gerci son olcumden beri de 5 gun gecti belki 300 gram yanildi diyebiliriz

Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Kızımda da aynı sorun oldu doğdugunda kendiliğinden geçeceğini söyledi doktorumuz bir kaç güne gercekten geçti. Kafasına mutlaka şapka takın baştan üşüdüğünde gözleri akar der annem hep

Ah bilseydim suyumun gelecegini

Bende varım unuttunmu

Saron doğumun yaklaştığına dair belirti mi şimdi şu an arabadayiz ve eften püften kavga çıkarmaya çalışıyorum ama inatla uymuyor daha uyuz oldum şu an
Kesin belirtilerden hele kavga cikarma konusunda israrci olmak daha da bariz. Bir de lohusalik belirtisi var o da k.valideye kurulmaya baslamak Bunlar hep belirti

Saglikla gule gule buyut

Canim annem acik cay demler ve steril bir pamukla siler bir pamuk ile bir kez silinicek sekilde ama yine doktoruna sor ki doktorlar bu kocakari ilaclarina kiziyorlar.
Çayıda deniyorum canım teşekkür ederim
Geliyor sütün geliyor pozitif düşünüyoruz ki herşey güzel olsun. Gözün aydın sağlıkla büyüt miniğini
Sutunle pamuk yardiminla temizle hafifçe enfeksiyon kapmış olabilir
Daha önce bir ebe söylemişti sütünü bebeğinin gözleri hariç her yerine sürebilirsin sakın gözüne sürme fayda yerine zarar verir demişti
Evim tüm gün güneş alıyor yaz günü gibi kısakollu geziyoruz biz gündüzleri bebişin şapkasını sadece gündüzleri çıkartıyorum ama belkide üşümüştür dediğin gibi
Şapka sadece gündüz ev çok sıcak olduğunda takmıyorum ama daha çok dikkat ederim canım teşekkürler. Sende kızına bian önce sağlıkla kavuşursun inşaAllah

İlk dogumumda fitil verildi bana ama bi sure sonra wc de fitil dustu wc ye ve ise yaramayi birak bence sureci daha zorlastirdi bile diyebilirim
Anladım canım. Ben doğumun gidişatına göre doktorla bu konuyu konuşurum artık.
Doğumu o kadar da kolaylaştırmıyormuş demek ki İnşallah o noktaya gelmeden doğururum

Kızıma güzel görüneyim dedim ama kızım beni takmıyor hanfendinin keyfi yerinde yüzünü de kapatmış göstermem diyor cadı
Bizim oğlan da asla yüzünü göstermiyor hep yan profilden tombik yanakları goruyoruz :)
Kaç kilo çıktı canım. benimde Perşembe kontrolum var yakında da sezeryan Cook merak ediyorum kaç kilo olduğunu
Benim bu hafta kilosu fazla çıktı bence yanlış ölçtü çünkü boyu aynı haftaya sezeryanim var tarih kesinlestirduk
Benimki de söylemiyo kız kağıttan bakıyorum en son bizimki ultrasonda hareketliydi ondan yanlış ölçtü heralde bişey de demedi zaten doktor
Bizimde boyu söylemiyor bnde kağıttan hesapliyorum ama iki hafta önceki ile aynı boyu kilosu fazla geldi bana bakalım kaç kilo dogacak
Bana kalsa da 14 ama büyük ihtimalle 17 olacak bizim aynı gün olur seninle muhtemelen
Bizim 13 Ocak kesinlestirdik tarihi ben 15 i istedim ama ctesi olduğu için kabul etmedi doktor
Canim benimki bı atraksiyon yapmazsa 15 Ocak 38+0 da sezeryan olacağım insaAllah
Ayy ne güzel bnde 15i istemiştim ama doktorumuz kabul etmedi 13 ünde sezeryanim oluyor
Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Canım sakin sütünü damlatma bı enfeksiyon varsa besler anne sütünü damlatmayin diyor çoğu doktor göze kaynatılmış ilitilmis şu ile temizle yarın baktın daha çok olmuş al hemen doktora gotur benim kızımda da olmuştu göz yaşı kanal tıkanıklığı olduğunu soylemisti doktor damla vermişti bugün temizligini yap yarın duruma göre götür kafasından da şapkayı çıkartma sakın geçmiş olsun
Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün nasılsınız

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bende geldim doktordan nst de sorun yok bebek iki haftada 800 Gr almış boyu aynı 3400 ölçüyor kilosunu ama bence yanlış bu kadar almış olamaz gibime geliyor doktor bu hafta da alabiliriz dedi ben kabul etmedim haftaya 13une sezeryan günü aldık haftaya Perşembe oğlum kucağımda olacak inşallah

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun

Evet canım süt damlatılmaması gerektiğini bir ebe söylemişti. Azaldı sanki ama devam ediyor yarın götüreceğim doktora teşekkürler

Doğum yapan arkadaşlar gule gule büyütün bebislerinizi.Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar başınıza gelirse paniklemeyin diye yazmak istedim geçen gün kızımın bezini açınca çişini yaptı hemen arkasından beyaz akıntı geldi bende tam doktoru arayacaktım ona sordum çok normal senden geçen kadınlık hormonlarından kaynaklı hatta kanama bile olabilir hiç endişelenme dedi. Çocuk doktorunda aynı şekilde anlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…