2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
+16 dayım karnım öne doğru öyle sivriki ağırlık merkezim şaştı ayağımı burkup duruyorum
Ben de +15-16 civariyim canim sağlık olsun napalim,benim göbeğim çok aşağı indi. Bebeğim zaten Cook aşağılardaymis bu yüzden ağrılarım çok oluyor hemen yoruluyorum da.

Normal doğum yapan annelere bir soru. Doğum için hiç fitil verilen oldu mu ? Katıldığım bir eğitimde suni sancıdan önce fitil talep edin demişlerdi. Tam olarak nasıl bir şey merak ettim bilen var mı

Gözün aydın , Allah analı babalı büyütsün maşallah paşaya

Harika haber

Gözün aydın canım Maşallah size

Masallah canım Allah daımı etsin huzurunuzu. Hemsıreler yetmezse soylerlerdı ınsallah yavruna şifa olsun

Gozunuz aydın sağlıkla büyüsün ınsallah

Normal doğum yapan annelere bir soru. Doğum için hiç fitil verilen oldu mu ? Katıldığım bir eğitimde suni sancıdan önce fitil talep edin demişlerdi. Tam olarak nasıl bir şey merak ettim bilen var mı
Benim ilkinde verildi çok yavaş ilerliyor süreç ondan doktor da ona göre biliyor sanırım yarına kadar vaktimiz var demişti bana ama bebeğin kalp atışları bozuldu mecburen çıkardılar 8 saat sonra kadar sunni sanciya geçtiler

İlk dogumumda fitil verildi bana ama bi sure sonra wc de fitil dustu wc ye ve ise yaramayi birak bence sureci daha zorlastirdi bile diyebilirim

Oy masallahh çok sevindim canım

Tebrikler. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Ay hadi gözünüz aydın maşallah emsin büyüsün kilo boy yanılması ne kadar oldu? İlk gün zaten fışkırır gibi gelmiyor süt ama geliyordur merak etme

Temizliyorum yarım saat sonra yine aynı gözünüzde açamıyor kuzum
Yenidogan bebeklerde çok sık olur.
Başını üşütürse gözü capaklanir o yüzden banyodan sonra önce şapkasını giydir demişti yenidogan hemşiresi bana,aklınızda bulunsun.
Ilık su ve pamukla silin yakında geçer merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…