2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gece kemik ağrısı çok Oluyor bende de uyumak resmen eziyet oldu artık. Bide göğüs kafesimde poposu berbat durumdayım
Aynısı bende de var. Kaburgama ayaklarını dayiyor uyanmamak mümkün değil. Ben birinci hamileliğimde kalça ağrısı nedir hiç yasamadim bunda çok ağrılı geçiyor valal.

Bide şey dedi plesentada kireçlenme başlamış Beyazliklari gösterdi doğum yaklaşıyor dedi bide tarih vereydi iyiydi ya 14 ya 17 diyor cumartesi günü nst bakalım dedi 12 si tekrar bakalım kızımıza dedi
Canim benimki bı atraksiyon yapmazsa 15 Ocak 38+0 da sezeryan olacağım insaAllah

Son dakika haberleri canlı yayın
4 cm olmuş açıklık
Suyumu patlattı doktor gayet berrakmış, kakasını yapmamış.
Suyumu patlatınca sancılar şiddetlendi biraz daha ama hala dayanamayacak kadar değilim.
Bu güzel haber, sevindim hadi inş çok yormadan kolayca doğur bekliyoruz

Aslinda benim kiz bayadir boyle aheste. Son kontrlumdeyken de oyleydi sukur bir sorun yoktu da son haftalarda insan birazcik daha evhamli oluyo galiba:)
O kesin zaten:) ben artık kucağıma alsam da ne olduğunu görsem acaba bir şey mi oldu hissinden kurtulsam diyordum ama doğumdan sonra o his katlanarak arttı

Son dakika haberleri canlı yayın
4 cm olmuş açıklık
Suyumu patlattı doktor gayet berrakmış, kakasını yapmamış.
Suyumu patlatınca sancılar şiddetlendi biraz daha ama hala dayanamayacak kadar değilim.
Maşallah canım su gibi geçsin kolayca bir avazda al kucağına inşaAllah dayanabildiğin yere kadar yayına devam et dualarımız seninle

Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim

+16 dayım karnım öne doğru öyle sivriki ağırlık merkezim şaştı ayağımı burkup duruyorum

Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Cnm hafif nemli ılık pamukla gözünü sil surekli, emzirirken annenin memesi değerse capaklanir , sulanir der eskiler gerçekten de oyle.

Ben son ikidir 10 güne bir gidiyorum. Doktor tahlillerimi geçen hafta çarşamba almisti. Bu kontorlum Perşembe. Bir daha ne zamana çağırır bilemiyorum gidince öğrenicem canim
Çok sık geldi bana da kontrolü ama sezeryan olduğu için normal sanki son haftalar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…