Kaçtı boyu canım ? Bence kilosu artmıştır da boyu yanlış ölçmüştür benim de seninki gibi dizlerini büktükleri için yanlış ölçtü benceBizim oğlan da asla yüzünü göstermiyor hep yan profilden tombik yanakları goruyoruz :)
Benim bu hafta kilosu fazla çıktı bence yanlış ölçtü çünkü boyu aynı haftaya sezeryanim var tarih kesinlestirduk
Bizimde boyu söylemiyor bnde kağıttan hesapliyorum ama iki hafta önceki ile aynı boyu kilosu fazla geldi bana bakalım kaç kilo dogacak
Bizim 13 Ocak kesinlestirdik tarihi ben 15 i istedim ama ctesi olduğu için kabul etmedi doktor
Ayy ne güzel bnde 15i istemiştim ama doktorumuz kabul etmedi 13 ünde sezeryanim oluyor
Canım sakin sütünü damlatma bı enfeksiyon varsa besler anne sütünü damlatmayin diyor çoğu doktor göze kaynatılmış ilitilmis şu ile temizle yarın baktın daha çok olmuş al hemen doktora gotur benim kızımda da olmuştu göz yaşı kanal tıkanıklığı olduğunu soylemisti doktor damla vermişti bugün temizligini yap yarın duruma göre götür kafasından da şapkayı çıkartma sakın geçmiş olsun
Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün nasılsınız
Hayırlı olsun canım gözün aydınKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Kalan herkese de allah saglikla kucagina almayi nasip etsn
Çok şükür, gözün aydın canımKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
Oyii hadi gözün aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallahKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Canim Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün insallahKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Oy MaşaAllah gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Aaa evet bak basi usurse gozu akar der annem hep benimde. Doktorlarda saglik ocagi ebeside sapkasiz asla gezmicek die tembihlediler hatta 3 aya kadar sapka diyorlarÇayıda deniyorum canım teşekkür ederim
Geliyor sütün geliyorpozitif düşünüyoruz ki herşey güzel olsun. Gözün aydın sağlıkla büyüt miniğini
Daha önce bir ebe söylemişti sütünü bebeğinin gözleri hariç her yerine sürebilirsin sakın gözüne sürme fayda yerine zarar verir demişti
Evim tüm gün güneş alıyor yaz günü gibi kısakollu geziyoruz biz gündüzleri bebişin şapkasını sadece gündüzleri çıkartıyorum ama belkide üşümüştür dediğin gibi
Şapka sadece gündüz ev çok sıcak olduğunda takmıyorum ama daha çok dikkat ederim canım teşekkürler. Sende kızına bian önce sağlıkla kavuşursun inşaAllah
Bende de oldu, hatta benimki kanlı akıntı idi dün bahsetmiştim ilk defa gördüm bunuKızlar başınıza gelirse paniklemeyin diye yazmak istedim geçen gün kızımın bezini açınca çişini yaptı hemen arkasından beyaz akıntı geldi bende tam doktoru arayacaktım ona sordum çok normal senden geçen kadınlık hormonlarından kaynaklı hatta kanama bile olabilir hiç endişelenme dedi. Çocuk doktorunda aynı şekilde anlattı.
Ohh be maasallah gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun tam gununde geldi kuzuKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Ayyyy hadi gozun aydinn canimm saglikal buyut insallahKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Ben en son boyunu sordugumda doktorum boyunun artık coo zor olculebilecegini söylemişti canimBizim oğlan da asla yüzünü göstermiyor hep yan profilden tombik yanakları goruyoruz :)
Benim bu hafta kilosu fazla çıktı bence yanlış ölçtü çünkü boyu aynı haftaya sezeryanim var tarih kesinlestirduk
Bizimde boyu söylemiyor bnde kağıttan hesapliyorum ama iki hafta önceki ile aynı boyu kilosu fazla geldi bana bakalım kaç kilo dogacak
Bizim 13 Ocak kesinlestirdik tarihi ben 15 i istedim ama ctesi olduğu için kabul etmedi doktor
Ayy ne güzel bnde 15i istemiştim ama doktorumuz kabul etmedi 13 ünde sezeryanim oluyor
Canım sakin sütünü damlatma bı enfeksiyon varsa besler anne sütünü damlatmayin diyor çoğu doktor göze kaynatılmış ilitilmis şu ile temizle yarın baktın daha çok olmuş al hemen doktora gotur benim kızımda da olmuştu göz yaşı kanal tıkanıklığı olduğunu soylemisti doktor damla vermişti bugün temizligini yap yarın duruma göre götür kafasından da şapkayı çıkartma sakın geçmiş olsun
Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün nasılsınız
Sonunda canım gözün aydınKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Kesin belirtilerdenhele kavga cikarma konusunda israrci olmak daha da bariz. Bir de lohusalik belirtisi var o da k.valideye kurulmaya baslamak Bunlar hep belirti
Kızlar bende geldim doktordan nst de sorun yok bebek iki haftada 800 Gr almış boyu aynı 3400 ölçüyor kilosunu ama bence yanlış bu kadar almış olamaz gibime geliyor doktor bu hafta da alabiliriz dedi ben kabul etmedim haftaya 13une sezeryan günü aldık haftaya Perşembe oğlum kucağımda olacak inşallah
Kızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Hadi bakalım sende aramıza hoşgeldin. Gözün aydınKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Canım ben bebek bakımı notlarıma şöyle yazmışım. Bebeğin gözlerini her gün düzenli olarak kaynamış ılımış suya steril gazlı bezi batırarak temizleyin. Gözyaşı kanallarına her gün masaj yapın. Bebeğin gözü çok çapaklanıyorsa mutlaka doktora götürün. Özellikle masaj çok önemliymiş öyle demişlerdi.Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Gözün aydın canımKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
As as as bayraklarıKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Yordu beni biraz sıpa
Aaa ayıpsınO zaman da sen beni beklersin dimiiii
Birakmayiz dimiDoğuran arkadaslar gözünüz aydın bol sütlü mis kokulu günleriniz olsun @tülperde Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah….Ay sonucular birbirimizi bırakmayalım
Bizde boyle yapıyoruzCanim annem acik cay demler ve steril bir pamukla siler bir pamuk ile bir kez silinicek sekilde ama yine doktoruna sor ki doktorlar bu kocakari ilaclarina kiziyorlar.
Vay vay masallah PamugunaKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Kalan herkese de allah saglikla kucagina almayi nasip etsn
Unutur muyumBende varım unuttunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?