2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kaçtı boyu canım ? Bence kilosu artmıştır da boyu yanlış ölçmüştür benim de seninki gibi dizlerini büktükleri için yanlış ölçtü bence

Hayırlı olsun canım gözün aydın sütün geliyordur, kadar midesi

Aaa evet bak basi usurse gozu akar der annem hep benimde. Doktorlarda saglik ocagi ebeside sapkasiz asla gezmicek die tembihlediler hatta 3 aya kadar sapka diyorlar

Bende de oldu, hatta benimki kanlı akıntı idi dün bahsetmiştim ilk defa gördüm bunu

Ben en son boyunu sordugumda doktorum boyunun artık coo zor olculebilecegini söylemişti canim

Kesin belirtilerden hele kavga cikarma konusunda israrci olmak daha da bariz. Bir de lohusalik belirtisi var o da k.valideye kurulmaya baslamak Bunlar hep belirti

Perşembe akşamı gelecek o da kalacak mı bilmiyorum ama hayırlısı olsun bea

Sorun yoksa beklesin ya bir kaç gün daha sonuçta maşallah kilo alımı iyi gidiyor .
Kızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa

Çok şükür patron doğurdu gözünüz aydın sağlıkla büyütün paşayı

Kızlar benim bebiş genelde uykuda tahlilde biluribin 9 çıkmış. Normal midir uyuması? İlk evlat pek uyumazdı ama bana farklı geldi.

Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Canım ben bebek bakımı notlarıma şöyle yazmışım. Bebeğin gözlerini her gün düzenli olarak kaynamış ılımış suya steril gazlı bezi batırarak temizleyin. Gözyaşı kanallarına her gün masaj yapın. Bebeğin gözü çok çapaklanıyorsa mutlaka doktora götürün. Özellikle masaj çok önemliymiş öyle demişlerdi.
Kızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
Gözün aydın canım Topik bir rahat nefes aldı çok şükür Bol sütlü günler diliyorum size sıra bizde artık

O zaman da sen beni beklersin dimiiii
Aaa ayıpsın
Artık
Kankardesi olamasakta
Bekleme kardesi olduk
Doğuran arkadaslar gözünüz aydın bol sütlü mis kokulu günleriniz olsun @tülperde Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah….Ay sonucular birbirimizi bırakmayalım
Birakmayiz dimi
Bunlar patır patır dogurup gidecek
Canim annem acik cay demler ve steril bir pamukla siler bir pamuk ile bir kez silinicek sekilde ama yine doktoruna sor ki doktorlar bu kocakari ilaclarina kiziyorlar.
Bizde boyle yapıyoruz
Yalniz bebe cok ufak afra
İlik steril suyla pansuman yapiyodum ben bebelerken
Vay vay masallah Pamuguna
Bende varım unuttunmu
Unutur muyum
Hanginiz sezeryan olup erkenden doguracak
Hanginiz bekleyecek
Onu unutuyorum
Artik sonuncular birbirine sahip çıksın şorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…