2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. sizler doğurdukça ben heyecanlanıyorum

Kızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Kaçtı boyu canım ? Bence kilosu artmıştır da boyu yanlış ölçmüştür benim de seninki gibi dizlerini büktükleri için yanlış ölçtü bence
47cm çıkıyor gecenkinde de o şekildeydi
Ben en son boyunu sordugumda doktorum boyunun artık coo zor olculebilecegini söylemişti canim
Benim doktorum hiç boyunu söylemedi ben burdan öğrendim çarparak kaç cm çıktığını her seferinde öyle çıkarttım sonucu

Bebiş uyumuşken yaziyim ayrıntıları
Sabaha kadar olanları biliyorsunuz zaten
12 gibi yatışım yapıldı, öncesinde tekrar pcr istediler, kan tahlilleri falan derken öğleni buldu.
Benim de o zamana kadar hafiften belime ince sızılar girmeye başlamıştı.
Nst bağladı ebe önce, gerçekten de doğum sancılarım vardı, doktor gördü bu çok iyi dedi ama yine de bağladılar suniyi
Ebeyle doktorun bana söyledikleri, sen nasıl ilkini normal doğurdun, kemiğin çok basık, nasıl farketmemişiz, bu aslında sezaryen sebebidir.
Ben de o zaman sezaryen olayım bunda dedim. yok dedi doktor ilkini yaptın bunu da yapacaksın
Doktor gitti sonra benim sancılarım iyice hızlandı
4 cmden sonra zaten film koptu bende doktoru çağırttım sezaryen istiyorum diye.
Geldi baktı 8 cm olmuş bile dedi, ben seni sezaryene alamam bu saatten sonra ama sancılar öyle böyle değil biri bitiyo biri başlıyo asla ara vermiyo
Suniyi çıkarırsanız normal yaparım dedim çıkardılar ama değişen bir şey olmadı.
Sonra bir saat geçti geçmedi hadi doğuma alıyoruz dedi, 3 ıkınmada çıktı çok şükür
Kordonu düğüm yapmış nasıl becerdiyse, suyun azalma nedeni oymuş.
Sonrasında baya dikişim oldu zaten doktor bana demişti bunu. hem dışı hassas, hem de içerden sıkıntı nedeniyle.
Benim hikayem de bu, darısı tüm bekleyenlere
Oğlum aynı ablasına benziyo, dolayısıyla bu da aynı babası
Belki 3.de kendimi doğurabilirim dicem ama tövbeee
Bir de öyle güzel tutuyor ki memeyi maşallah hemen emmeye başladı ama sütüm gelmediği için şırıngayla mama verin dedi çocuk doktoru bi de sarılıkla uğraşmayalım sonra dedi.
Ama böyle güzel emmeye devam ederse inanıyorum ki hemen gelecek sütüm.

Guzel bir dogum hikayesi masallah size sutunu asla takma benim bicak gibi gitti biliosun soylemistim zerre gelmiyordu bebegime kavustuktan sonra mama verdik ama hep mememde yalanci emzik gibi emzirdim bagirdi etti ama kisa sure sonra geldi ver agzina emsin gelecegine eminim

Bu gacilar dogurdukca cekmeceleri dolaplari acip acip kiyafetlere muslin ortullere bakanlar burda miii:)) Bu arada ben ilkinde hic yasamadigim olaylari yasiyorum gece nasil agrilar, nasil kalcam cikmis gibi aciyla uyanmalar. Bu sefer bu is olcak ben bu cocugu normal sekilde patlaticam gibi gelio ama dur bakalim kismet yine de.

Ayyy çok duygulandım ne kadar güzel anlatmışsin. Baştan sona neler dediler yok tek arter yok başka bişey bak ne güzel eline aldın. Allah bağışladı Darısı başımıza çok güzel duygulardir eminim hissederek okudum

İlk kucakladığımda direk aklıma o geldi, amniyosentez yaptırdığım için kendimi o kadar kötü hissettim ki, ya ben o işlemden sonra oğlumu kaybetseydim.
Allahım korudu çok şükür.

Bende aynıyım

Evet benim kızımda da 5 sene önce böyle bir durum olmuştu bezinde çok hafif pembemsi kan vardı çişle karışık, doktor da öyle demişti çok şaşırmıştım
Benim oğlumunda göğüsleri büyümüştü 40 i çıkmadan eşimle o kadar korktuk ki can havliyle googlemistik aksam cocugu banyo yaptırırken allahtan normalmiş annenin hormonlarını aliyorlarmis süt sayesinde o yüzden oluyormuş

Bunu bildiğim iyi oldu canım. İlk defa erkek annesi olacağım. Başıma gelirse şok olmam

Allahim yarın geliyor sanırım artık gitmez Neyse Allah'tan yaşlı değil fazla takmamaya çalışayım evladım benzer tıp olarak
Neden bu kadar erken bacım
Gelip yardım edecekse ne mutlu
Ben suan hic iyi degilim
Bir sinege bile tahammül edemem

İyi akşamlar arkadaşlar. Takip edemedim. yeni Doğum yapmış olanlara allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Ben bu avent Kalkan’lardan memnun kalmadım. Biri daha yazmıştı nemli bırakıyor diye. Doğruymuş. Silikon sardığı için Islatıyor nemli kalıyor acısı geçmiyor.
Onun yerine evde çıplaklar kampında gezer gibi üstsüz geziyorum baya iyileşiyor o şekilde acısı kalmıyor.

Bebek göğüslerimi tam boşaltamıyor sanırım. Her emzirmeden sonra sağmak mı gerekiyor. Bazen emse de ağlamaya devam ediyor sağdığım sütten 20 cc kadar veriyorum susuyor uyuyor hemen. Normal mi bu kadar fazla vermek .
Sol tarafı emzirmeyi hiç beceremedim. Tekniği falan MI var kolumla destekleyeniyseniz.
Ne zaman sol tarafı emzirmeye çalışsam kıyamet kopuyor.

Ayy maşallahh sağlıkla büyüsün paşa

Ay canım maşallah ne güzel anlattın, Allah sağlık versin, sütünde hemen gelir inşallah, bu süt sorunu çoğu kişide oluyor demekki,

Belki sağdan daha fazla süt geliyordur, soldan az gelince sinirleniyor olabilir önce sağı sonra solu ver belki orda süt geç inecek, benimde ilk bebekte oğlum solu hiç emmemişti kalkan konusunda ben demiştim nemli kalıyor diye, hala aynı terletiyo memeyi ve koku yapıyor, hergün meme ve kalkanı yıkıyorum ama ben kullanmaya devam ediyorum meme başlarım çok küçük, bu kalkan büyütüyor meme başını çocuk daha rahat kavrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…