2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gecmis olsun.saglicakla büyüt kuzucugunu.

Her gece fake ağrılar sabaha bomba gibiyim karablikta uyanmaktanda bıktım artık 2 sene uykular haram olacak biliyorum ama bu son günler uyuyamamakta ayrı dert

Merhaba Ocak anneleri, ben Şubat annesiydim ama Ocakta doğuracağım kısmetse size birşey sormaya geldim. Aranızda suyu fazla olup, bebişinin gelişimi 3 hafta önden gidip vaktinde doğuran var mı? Su sınırı 8 imiş normalde benim 8 buçukmuş. Birde ultrasonda 37+ olarak görünüyoruz normalde 34+4 üm yarın. Bu fark neredeyse başından beri var. Şekerime bakıldı 2 defa yükleme yapıldı şekerimde normal görüldü. Cevaplarınızı bekliyorum. Mis kokulu bebeklerinizide güle güle büyütün inşallah

Benim su normal ama bebeğin gelişimi üç hafta önden gidiyor. Başlarda bi kaç gündü gittikçe arttı fark. Aynı şekilde şeker yüklemesi sonucu da normal çıktı. Doktorum da anormal bir şey yok diyor sadece iri bebek dedi.

Neden bu kadar erken bacım
Gelip yardım edecekse ne mutlu
Ben suan hic iyi degilim
Bir sinege bile tahammül edemem
Kafasına göre geliyor gelme diyemiyorum. Camları Perdeleri yikiycakmis . Evi temizlik yapar yemek yapar bana iş bırakmaz ama bişey oluyor ne bilmiyorum bir şekilde bazı şeylere sinir oluyorum 2 dk da neyse Allah sabır versin inşallah güzel atlatirim

Benimde suyum fazla cikti o haftalarda ve gelisimi onde gidiyordu sekerimde normal ama hala dogurmadim 38+6 yim

Ay sen o kaynanaya niye kuruluyorsun ki ne güzelmiş işte benimki evine ziyarete gittiğimizde karnım burnumda iş yaptırıyor temizlik, yemek şöyle dursun. Bebeğin bakımına yardım mevzusunun esprisini bile kaldıramıyor bakmam diyor. Ben o yüzden kuruluyorum kendisine

Ayyy canım yaaa hem de normal doğmuş çok sevindim maşallah size ana oğul. Şimdi bol bol dinlen ve bol su iç ki sütün çok olsun. Sütü en çok arttıran şey su, tatlı şeyler yeme sakın onlar hurafe Eskilerin tatlı yedirmelerindeki amaç susatmak, daha çok su içirmek anneye Nisan ayı gebelik planlayanlardan nereye Duygulandım cidden Benim de bugün muayenem vardı, 34+5’im , benim oğluş da 2.500 gr olmuş 45 cm de boyu var. Doğum 4 şubatta planlandı, sezaryen olacak. 40+0 olacağım o gün. Benim için de kokla annesi süt kokuluyu

Doğum sancısı adet sancısı gibi mi oluyor? 15 dakikadır öyle bir sancı var ama şiddetli değil sabit bir ağrı, belimde ağrı yok ,bebek hareketi iyi
Benim belimde ağrı olmamıştı, regl ağrısı gibi hafif başlamıştı. Ağrıyı sadece kasıklarda yaşadım

Aynı şeyi 5 sene önce kızımda yaşamıştım resmen gözümde canlandı o an Benimki sağ memeyi reddetmeye başlamıştı durduk yere. Hiç anlam verememiştim ilk bebek, tecrübesizlik vs Emzirme danışmanımı aramıştım ertesi gün, sağ meme için inatlaşmamamı bir süre orayı emzirmememi önerdi ( 2-3 gün) ama sağ memedeki sütü mutlaka sağıp boşaltmamı söyledi mastit olmamam için bebeği tutuşumdan da olabilirmiş, nitekim bebeği en son bir kaç pozisyon değiştirerek tekrar sağ memeye alıştırmıştım. Ayaklar sağ arkada kalacak şekilde , sadece başı kolumun altına gelecek şekilde emzirmiştim, o zaman çılgınlar gibi ağlaması kesilmiş, kuzu kuzu emmişti Anlattıklarımı sol memeye uyarla canım

Yardım konusunda hakkını yiyemem çok yardımı dokunur . Bende onu yorucak herşeyimi yaptırmam yorulma derim çekinirim rahatsız olurum. Ama kurulma olayına gelirsek oluyorya muhakkak bir şekilde. Şimdi örnek veriyim sana Eltim hamile daha yeni mantı istemiş kaynanam dan buzluğa atmalik . Bunlar toplanmışlar bacısı annesi ve beni aradı dediki sanada yapıp getireyimmi yada sana gelince sende yaparmiyiz dedi . Bende yok istemiyorum burda yaparız gerekirse diye konuyu kapattım. Sonra düşününce kuruluyor insan bana sormasina gerek yokki yapsın getirsin istiyorsa ben şu anda mantı yapicak halimmi var Birde ben hamile değilken evine gidince bana mantılar,cigborekler yaptırıp buzluğa stok yapıyordu şimdi bana bunu sorması tuhafıma gitti. İşte ben böyle ufak şeylere sinirleniyorum. Biraz uzun oldu belkide hormonlardan dur

Bana yolllarmisin o kaynanayi

3 ıkınmayla geldi demek hey maşallah, ben ıkına ıkına artık halim kalmamıştı ki o nedenle hala bütün kemiklerim ağrıyor
İlk kucakladığımda direk aklıma o geldi, amniyosentez yaptırdığım için kendimi o kadar kötü hissettim ki, ya ben o işlemden sonra oğlumu kaybetseydim.
Allahım korudu çok şükür.
O çok farklı doğar doğmaz dr üzerime bıraktı ben suratına bakıyorum normal mi diye. Odaya geçtik kimse bana belli etmeden bir şey var mı çocukta diye inceliyor. Sonra ben ablama dedim doktora sordunuz mu normal mi eve geldik hala inceliyordum. Rabbim kimseye o günleri yaşatmasın herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bugünkü aklım olsa inan ayrıntılıya bile girmezdim. Oğlumda yaptırmamıştım hiçbir şey mis gibi kafam rahattı irdeledikçe drlar bir şey buluyor.
Doğum sancısı adet sancısı gibi mi oluyor? 15 dakikadır öyle bir sancı var ama şiddetli değil sabit bir ağrı, belimde ağrı yok ,bebek hareketi iyi
Canım karnın kasılıp bebek toparlanıp sonra tekrar gevşiyor. Bel ağrısı sonradanda artabiliyor.
Ben gümüş kapak aldım onlar iyileştirdi yaraları.
Arkadaşlar dünden beri fena boğaz ağrısı çekiyorum çok yanıyor. Doğal geçirebilecek yöntemleriniz varsa çok memnun olurum
Zencefil birebir
Her gece fake ağrılar sabaha bomba gibiyim karablikta uyanmaktanda bıktım artık 2 sene uykular haram olacak biliyorum ama bu son günler uyuyamamakta ayrı dert
O fake ağrılar rahmi hazırlıyor her an gelebilir

Değişelim mi bendekiyle gönül rahatlığıyla kurulursun bendeki ne sorar ne yapar ama evine git ne pastası ne poğaçasi eksik olmaz . Çocuğuma daha bir çöp almadı lafa gelince yaparız ederiz aha 9 ay oldu doğuracam birşey yok ortada ona kalsaydım çocuk çıplak kalırdı birde o kadar dusuncelilerdir ki yemeğe bize gelirler arada bu halimle yemek yapıyorum elini kolunu sallayarak gelir sağolsun. Bak gece gece yine kuruldum iyi mi

Ya işte anlatmadiklarim var boş ver. Ben kinci bir insanım bana yapılan haksızlığı unutmam aklıma gelir en ufak bir şeyde . O yüzden hepsinin iyi ve kötü yanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…