2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya işte anlatmadiklarim var boş ver. Ben kinci bir insanım bana yapılan haksızlığı unutmam aklıma gelir en ufak bir şeyde . O yüzden hepsinin iyi ve kötü yanı var
Valla bende de var o kincilik . Yapılan yanlışı asla unutamıyorum birde rol yapamıyorum sevmiyorsam soğuk davranıyorum elimde değil Allah'tan kocam hak veriyor bazı konularda soğuk yapınca bişey demiyor

Valla bende de var o kincilik . Yapılan yanlışı asla unutamıyorum birde rol yapamıyorum sevmiyorsam soğuk davranıyorum elimde değil Allah'tan kocam hak veriyor bazı konularda soğuk yapınca bişey demiyor
Bak bu konuda da şanslıyım kocam her şeyin farkında ve beni hep o teselli eder. Yoksa işte cinnet geçirmelik oluyor bazen durumlar

Bak bu konuda da şanslıyım kocam her şeyin farkında ve beni hep o teselli eder. Yoksa işte cinnet geçirmelik oluyor bazen durumlar
Sizin kocalar iyiymiş fark ediyorlar en azından. Benim kocama göre annesi dünyanın en iyi annesi. Sizler yazınca haberim oluyor kayınvalidenin bir şeyler aldığından. Bizde konusu geçmez. Geçmedi.

Benimki de dogum kanalina girer de normal doguma karar verilirse ben de beraberim seninle
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla büyüsün insallah
Kızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
Patron dogurmus gözümüz aydın Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uğurlu olsun bebis
Allahim yarın geliyor sanırım artık gitmez Neyse Allah'tan yaşlı değil fazla takmamaya çalışayım evladım benzer tıp olarak
Benimki de bu haftasonu geliyor. Bakalım nasil olacak

Sizin kocalar iyiymiş fark ediyorlar en azından. Benim kocama göre annesi dünyanın en iyi annesi. Sizler yazınca haberim oluyor kayınvalidenin bir şeyler aldığından. Bizde konusu geçmez. Geçmedi.
Bizde de laf var canım icraat yok . İnan konusu geçmese daha az acır

Benimde suyum fazla cikti o haftalarda ve gelisimi onde gidiyordu sekerimde normal ama hala dogurmadim 38+6 yim
Teşekkür ederim kızlar umarım bende doğuramam ödüm patlıyor her an doğuracağım diye..

Herkes kayınvalide durumundan bahsetmişken benim de yazasım geldi
Benim ki de sağolsun iyidir hizmet beklemez yardım eder ama ister ki her şeyi ben yapim aynı binadayız annem gelince bi süpürge açsa iner bezi alır camları silmeye başlar. Doğumdan önce annem birlikte temizleyelim evi dedi ama kayınvalidem pek istekli olmadı bana birini tutalım lafı yaptı bende istemedim pandemi dönemi diye o sırada da eşim pozitif oldu ben anneme gittim mecburiyetten. O sırada da annem kaç kere telefonda çocuk iyileşsin hastalık bitsin temizleyelim dedi sanki bunu dememiş gibi eşim karantinadayken her gün bi iş yaptı eşimde sinir oldu dinlenmesi gerekir yani bende bugün son gün daha çantamı hazırlamamıştım annemi çağırdım hem oturalım hem de çantaya yardım etsin diye annem yanlış anlamasın diye kayınvalideme de söyledi ben her şeyini ayarlamıştım sadece çantaya koyulucak.
Hazırladığım neredeyse her şeye buna ne gerek var bizim zamanımızda poşetle giderdik annenin kıyafeti bebekten daha çook oldu falan gülerek söylüyor ama bana sinir bastı zaten eşim doğum için gergin onunda stresi var üstümde en son şakayla karışık siz yapın valizi akşam ben bozup tekrar yapıcam dedim işte bu yüzden bişeye karıştırmak istemiyorum çoğu şeyine bahane buluyor
Bende doğum öncesi iyi dolmuşumm
Hee bide doğumdan sonra tabiki annem kalsın isterim yanımda eşimde direkt öyle dedi zaten hastaneden gelince hangimizi istersen diye soruyor tabiki annemi isterim yakınımda sonuçta ama içi rahat etmedi belli diğer gün ben kalırım olmazsa annende evi bırakamaz demeye başladı
Annem de duyunca alındı mı ayıp mı oldu diyip durdu çoğu şeyde anneme ayıp oluyor ama onun umru değil

Bdv deki kayınvalide konularını okuyup rahatlamam lazım benim de

Aman bosver be sis genelde hepsi ayni cok seviyor gibi gorunurler ama aslinda sevmezler yani soyle benimki beni bi yandan cok seviyor hissediyorum, ozluyo, muhabbetimi sever fln ama bi yandan da gicik oluyo onun nedeni de icten ice oglunu paylasamamak. Yani farkinda degil bence, kotu niyet de degil bilinc alti:)) Benimle kendini akran gibi gorur. Biz kankayiz onla genc o da fln:) Bana gelirken bir suslenir akliniz sasar, simine kadar surer yuzune :) Daha farkli dertlerimiz de var da hic girmiyorum simdi ben de aksam aksam:))

Henuz yazini okumadan ilk cumleden koptum yazmak istedim:))))))

Kızlar hastane çantasına carsaf, yastık örtüsü falan koymak gerekir mi sizce

Sim olayı kahkaha attırdı bana ben başta çok iyi anlaştığımızı falan düşünüyordum ama öyle değilmiş fark etmiyormuşum çoğu şeyi. Bi fark etmeye başladım daha bitmiyor

Sim olayı kahkaha attırdı bana ben başta çok iyi anlaştığımızı falan düşünüyordum ama öyle değilmiş fark etmiyormuşum çoğu şeyi. Bi fark etmeye başladım daha bitmiyor
:)) O gidince her yerimiz sim olur :) :) O aydinlanma fena bisi:)) Iste oyle iyi gibi gorunuyolar ama iclerine sinmiyo icten ice rekabete giriyolar bence dedigim gibi kotu niyet degil gercekten ilkel bilinc bunu onlara yaptiriyo:)) Napcaz idare etcez sagduyulu olma yuku bizde :) Esim cok uzuluyo ben ona kiyamiyorum bana hak verir hep o yuzden ben de hep sakin kalmaya sakaya vurdurmaya calisirim her seyi ama yuta yuta dert sahibi oldum genc yasimda dermisim

Bana da yollaaaaa
Saka ben hemen sinir olurum
Birilerine is yaptıramam
Hele arkamdan konusur monusur
O zaman tepem atar
Şuan hic iyi durumda degilim
Kadin alcaktim ama bir daha korona olurum diye odum kopuyor
Hergun ufak ufak bisiler yapiyorum
Mutfaga basladim bakalim kac gun surecek
Annem gelince son bi ustunden gecerim daha var doğuma
Olmadi o zaman tutarim birini
Tamam kırkım çıksın bekle
Bana da mi yollasan aslinda
Manti yapardi
yiaaaa benimkide bana hic demedi ne lazim
Bisi oreyim mi derdi eskiden
Onu bile demedi
Ins örmez yapmaz istemiyorum
Ama insan etrafta gorunce ozeniyor
Ben gelsinler bile istemiyorum nasil yapicaz bakayim
Aslinda aramizda bisi yok ama gelince hizmet bekliyorlar
Kimse bisey yapmaz
O halde ben nasil yapayim
Basima neler gelecek dogumca gorucem anca
Arkadaslarimiz cogaliyooooor
Hadi insss girsin bebis yolunu bulsun
Benimki asagi dogru gidiyor mu napiyor
Oynarken vajinamin ustu bile oynuyor sanki
K.valide konusunda ben de bir kac sey eklememek icin zor tutuyorum kendimi
bende tutacaktim ama tutamadim
Benimki uzak ya
Seviyorum iyi kadindir
Ama birbirimize hic bi faydamiz yok
Gelse corba bile yapmaz misal
Lohusalik belirtisi olarak konusmustuk bunu konu ordan acildi aslinda. Bir belirti olarak Kayinvalideye Kurulma:)) Geleceklerya simdi ondan herkesin eli ayagi titiriyor. Eski defterler aciliyo kafalarda fln:)))
Lohusa olmadan lohusaliga girengiller biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…