Valla bende de var o kincilik . Yapılan yanlışı asla unutamıyorumYa işte anlatmadiklarim var boş ver. Ben kinci bir insanım bana yapılan haksızlığı unutmam aklıma gelir en ufak bir şeyde . O yüzden hepsinin iyi ve kötü yanı var
Bak bu konuda da şanslıyım kocam her şeyin farkında ve beni hep o teselli eder. Yoksa işte cinnet geçirmelik oluyor bazen durumlarValla bende de var o kincilik . Yapılan yanlışı asla unutamıyorumbirde rol yapamıyorum sevmiyorsam soğuk davranıyorum elimde değil Allah'tan kocam hak veriyor bazı konularda soğuk yapınca bişey demiyor
Bak bu konuda da şanslıyım kocam her şeyin farkında ve beni hep o teselli eder. Yoksa işte cinnet geçirmelik oluyor bazen durumlar
Sizin kocalar iyiymiş fark ediyorlar en azından. Benim kocama göre annesi dünyanın en iyi annesi.Valla bende de var o kincilik . Yapılan yanlışı asla unutamıyorumbirde rol yapamıyorum sevmiyorsam soğuk davranıyorum elimde değil Allah'tan kocam hak veriyor bazı konularda soğuk yapınca bişey demiyor
Benimki de dogum kanalina girer de normal doguma karar verilirse ben de beraberim seninlekiz hastanede lazım olur
1 saat once oyle mesaj atılır mı?
Nevos siz nasılsınız canım
Oh oh masallahgozunaydın canım
aksam bende baya bisiler
Yaptım
Önce uyacak gibi oldu
3 saniye surmedi
Hemen huyuma gitti
Onlarında işi zor
Kiz sende sona kaldık diyip duruyosun
Sezeryan ama zaten
İllaki doğuracaksın
Burayi ben beklicem
Neyse Mervenin sozu var beni yalniz komauacak
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla büyüsün insallahKizlar herkese selam, dogurdm ben de. Pamuk gibi bi oglum oldu allaha binlerce sukur. 3090 gr dogdu 50 cm. Emzirdm emme refleksi guclu, hemsireler sutun geliyo diyo ama ben emin degilim. Insallah doyuyodr
Kalan herkese de allah saglikla kucagina almayi nasip etsn
Patron dogurmus gözümüz aydınKızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
Benimki de bu haftasonu geliyor. Bakalım nasil olacakAllahim yarın geliyor sanırım artık gitmezNeyse Allah'tan yaşlı değil fazla takmamaya çalışayım evladım benzer tıp olarak
Bacım sana kolay gelsinSizin kocalar iyiymiş fark ediyorlar en azından. Benim kocama göre annesi dünyanın en iyi annesi.Sizler yazınca haberim oluyor kayınvalidenin bir şeyler aldığından. Bizde konusu geçmez. Geçmedi. inşallah bir gün kocan anlar seni. O gözleri açılır. Ben mesela annesini kocama senin annen böyle yaptı ya da şunu söyledi diye soylenmem. Kendi görüyor farkında. He bide söylenip de kötü gözükmek istemiyorum ne olursa olsun annesi sonuçta
Bizde de laf var canım icraat yok . İnan konusu geçmese daha az acırSizin kocalar iyiymiş fark ediyorlar en azından. Benim kocama göre annesi dünyanın en iyi annesi.Sizler yazınca haberim oluyor kayınvalidenin bir şeyler aldığından. Bizde konusu geçmez. Geçmedi.
Benim su normal ama bebeğin gelişimi üç hafta önden gidiyor. Başlarda bi kaç gündü gittikçe arttı fark. Aynı şekilde şeker yüklemesi sonucu da normal çıktı. Doktorum da anormal bir şey yok diyor sadece iri bebek dedi.
Teşekkür ederim kızlar umarım bende doğuramamBenimde suyum fazla cikti o haftalarda ve gelisimi onde gidiyordu sekerimde normal ama hala dogurmadim 38+6 yim
Bdv deki kayınvalide konularını okuyup rahatlamam lazım benim deK.valide konusunda ben de bir kac sey eklememek icin zor tutuyorum kendimi
Bdv deki kayınvalide konularını okuyup rahatlamam lazım benim de
Henuz yazini okumadan ilk cumleden koptum yazmak istedim:))))))Herkes kayınvalide durumundan bahsetmişken benim de yazasım geldi
Benim ki de sağolsun iyidir hizmet beklemez yardım eder ama ister ki her şeyi ben yapim aynı binadayız annem gelince bi süpürge açsa iner bezi alır camları silmeye başlar. Doğumdan önce annem birlikte temizleyelim evi dedi ama kayınvalidem pek istekli olmadı bana birini tutalım lafı yaptı bende istemedim pandemi dönemi diye o sırada da eşim pozitif oldu ben anneme gittim mecburiyetten. O sırada da annem kaç kere telefonda çocuk iyileşsin hastalık bitsin temizleyelim dedi sanki bunu dememiş gibi eşim karantinadayken her gün bi iş yaptı eşimde sinir oldu dinlenmesi gerekir yani bende bugün son gün daha çantamı hazırlamamıştım annemi çağırdım hem oturalım hem de çantaya yardım etsin diye annem yanlış anlamasın diye kayınvalideme de söyledi ben her şeyini ayarlamıştım sadece çantaya koyulucak.
Hazırladığım neredeyse her şeye buna ne gerek var bizim zamanımızda poşetle giderdik annenin kıyafeti bebekten daha çook oldu falan gülerek söylüyor ama bana sinir bastı zaten eşim doğum için gergin onunda stresi var üstümde en son şakayla karışık siz yapın valizi akşam ben bozup tekrar yapıcam dedim işte bu yüzden bişeye karıştırmak istemiyorum çoğu şeyine bahane buluyor
Bende doğum öncesi iyi dolmuşumm
Hee bide doğumdan sonra tabiki annem kalsın isterim yanımda eşimde direkt öyle dedi zaten hastaneden gelince hangimizi istersen diye soruyor tabiki annemi isterim yakınımda sonuçta ama içi rahat etmedi belli diğer gün ben kalırım olmazsa annende evi bırakamaz demeye başladı
Annem de duyunca alındı mı ayıp mı oldu diyip durdu çoğu şeyde anneme ayıp oluyor ama onun umru değil
hahhahahhahahahHenuz yazini okumadan ilk cumleden koptum yazmak istedim:))))))
hahhahahhahahah
Herkes dolmuşş bu aralarr
Kızlar hastane çantasına carsaf, yastık örtüsü falan koymak gerekir mi sizce
Sim olayı kahkaha attırdı banaAman bosver be sis genelde hepsi ayni cok seviyor gibi gorunurler ama aslinda sevmezler yani soyle benimki beni bi yandan cok seviyor hissediyorum, ozluyo, muhabbetimi sever fln ama bi yandan da gicik oluyo onun nedeni de icten ice oglunu paylasamamak. Yani farkinda degil bence, kotu niyet de degil bilinc alti:)) Benimle kendini akran gibi gorur. Biz kankayiz onla genc o da fln:) Bana gelirken bir suslenir akliniz sasar, simine kadar surer yuzune :) Daha farkli dertlerimiz de var da hic girmiyorum simdi ben de aksam aksam:))
:)) O gidince her yerimiz sim olur :) :) O aydinlanma fena bisi:)) Iste oyle iyi gibi gorunuyolar ama iclerine sinmiyo icten ice rekabete giriyolar bence dedigim gibi kotu niyet degil gercekten ilkel bilinc bunu onlara yaptiriyo:)) Napcaz idare etcez sagduyulu olma yuku bizde :) Esim cok uzuluyo ben ona kiyamiyorum bana hak verir hep o yuzden ben de hep sakin kalmaya sakaya vurdurmaya calisirim her seyi ama yuta yuta dert sahibi oldum genc yasimda dermisimSim olayı kahkaha attırdı banaben başta çok iyi anlaştığımızı falan düşünüyordum ama öyle değilmiş fark etmiyormuşum çoğu şeyi. Bi fark etmeye başladım daha bitmiyor
Bana da yollaaaaaKafasına göre geliyor gelme diyemiyorum. Camları Perdeleri yikiycakmis . Evi temizlik yapar yemek yapar bana iş bırakmaz ama bişey oluyor ne bilmiyorum bir şekilde bazı şeylere sinir oluyorum 2 dk daneyse Allah sabır versin inşallah güzel atlatirim
Bana da mi yollasan aslindaTamam kırkım çıksın bekle
Sizin kocalar iyiymiş fark ediyorlar en azından. Benim kocama göre annesi dünyanın en iyi annesi.Sizler yazınca haberim oluyor kayınvalidenin bir şeyler aldığından. Bizde konusu geçmez. Geçmedi.
Arkadaslarimiz cogaliyooooorBenimki de dogum kanalina girer de normal doguma karar verilirse ben de beraberim seninle
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla büyüsün insallah
Patron dogurmus gözümüz aydınAllah analı babalı büyütsün, hayırlı uğurlu olsun bebis
Benimki de bu haftasonu geliyor. Bakalım nasil olacak
K.valide konusunda ben de bir kac sey eklememek icin zor tutuyorum kendimi
Lohusa olmadan lohusaliga girengiller bizLohusalik belirtisi olarak konusmustuk bunu konu ordan acildi aslinda. Bir belirti olarak Kayinvalideye Kurulma:)) Geleceklerya simdi ondan herkesin eli ayagi titiriyor. Eski defterler aciliyo kafalarda fln:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?