2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Simli k.valide
Sen simsizsen seni beğenmiyordur
Şu bir gercekki K.valide agziyla kus tutsada k.validedir
Gelinlerde hic bi zaman kizi gibi olmaz
O yuzden mesafe iyidir hostur

Ayy yok süs püs açısından degil, hijyen açısından dedim
Anladim anladim sadece oyle fikir olsun diye dedim foto cektirme dusuncen de varsa diye.
Ya iste eger baktik durum kotuyse kocalari yollayip aldircaz artik evden. Benim valiz baya dolu da takim isine giremem heralde bi yastik kilifi koyarim suratimdan huylanmiim diye. Insallah cok kalmadan da hemencecik cikariz saglikla. En lux hastanede bile insana afakanlar basiyo.

Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim
Burnunun tam alninin birlestigi yere iki parmaginla masaj yap. Kanallar tıkalı oldugu icin olabiliyor. Pamuğu ılık çaya bandır her sabah gozlerini sil. Ben bir yasina kadar cektim. Ameliyat dediler. Cok sukur ameliyat olmadan bir yasindan sonra kendiliginden gecti

Ay valla ben de istemiyorum hiçbir şeyini. Zaten alan yapan da yok huzurumuzu kaçırmasınlar da muhtaç değiliz çok şükür

Benim kv oğlunu da pek önemsemez aslında ilkel bilinç falan değil canım kadın çok bencil. Düğün zamanı bizi hacca gönderme sözü vardı durumu da müsait zaten olmasa talebim de yok tabi de. Durumu varken sözünü tutsun isterim dedim. Gelinim bana hakkını helal eder kendim iki kere umreye gidicem diyor

Iki az degil mi 4 kere git deseydin. Allah size de Hac nasib etsin tez zamanda kendi imkanlarinizla insallah

Teşekkürler inatlaşmaya gelmiyor zaten. Sevdiği memeyi de emmekten vazgeçiyor eğer kızdırırsan

Ara ara vermeye çalışıyorum. Karnım acıyor çok fazla değişik pozisyon alamıyorum. Bakalım deneyeceğim inşallah alır memeyi.

Gunaydın canlar...
Benım en cok kurulduğum konu dogum sonrasında gelecek olanlar zaten aileler dısında kımse gelemez benım huyumu bildikleri ıcın ama sonucta herkes calısıyor cocuklar okula gıdıyor lohusa halimle milletle mucadele edecem maskeyi cıkarmayın bebege yaklaşmayın dıye cok kotu zamana denk geldi bebeklerımız omıcron hızı korkutuyor beni Allah sonumuzu hayretsin. Kapanma olsa cok rahat edecem

Kizlar ciddiye almalı xmiyim bilemedim. Gece saat 4 gibi WC ye kalktığımda pijamamda ıslaklık fark ettim. Aslında uyku esnasında nasıl oldu hatirlamiyorum bile. Bı de WC ye zor yetismistim sıkışmış im. İçime bir kurt düştü sizce bebek suyu olabilir mi. Şu an ağrım sızım yok çok şükür kontrolüm de yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…