2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ben göğüs kalkanı aldım onu kullanıyorum ama göğüste durması bir dert Millet nasıl kullanıyor hiç anlamadım. Gümüş kapak daha mı iyi onu da bilmiyorum. Şimdi alırım onu da kullanamazsam bir sürü para boşa gitmiş olur. Meme ucuna kremi sürüp göğüs kalkanını yerleştiriyorum ama birkaç saat duruyor zaten kayıp duruyor devamlı Memnun olan da var olmayan da.

Kız da direk gelmiş miydi sutun

En korkulu kısmı kabız olmak zaten doğumdan da zor bıçak yarasından da

İlk gebeliğimde banada dedi çocuk 3750 kg oldu daha diyete gir, sonra çocuk doğdu 3200 eve geldik 3 kilo muhtemelen fazla gösteriyordur ama yine değerlendirir durumunu doktorunu dinle sonra çatala çıkınca pişman olabiliyor insan

Cnm birinde daha duymustm anne karninda hep bi tarafa yatmaya alistigi icin cikinca da o tarafta yatmak istermis sol memeyi de disardan getirip bebegi sag tarafa yatiracak sekilde verirsen belki alir sol meme icin sola yattigindan sevmemis olabilir

Sarılık değeriniz kaç çıktı doktor bol bol besleyin tekrar kan alalım mı dedi benim bebeğimde de hafif sarılık var dendi tekrar bakılacak saat başı emzirmeye çalışıyorum ama uyandırmakta zorlanıyorum nasıl yapıyorsunuz siz

Kızlar başına gelen var mı ? Kime soracağımı bilemedim iş yapıyordum normal o anda birşey vardı hafif gibiydi kaldırdım biraz fazla ağırmış biranda göğsüm agrıdı ve göğsümden süt sızmaya başladı başıma ilk defa böyle birşey geldi sancım flan yok ama korktum.

Bende bugün doktora gittim suyun azalmış dedi pazartesi tekrar görmek istiyorum dedi doktorum çocuk iyi olursa 41. Haftaya kadar bekleriz dedi ama kesin salı sezeryan günü suyun bitmiş acil sezeryan deyip randevu verecek bakalım artık herşeyin hayırlısı hastahane fiyatları uçmuş sezeryan ücreti 5600 olmuş 4000 tlden nst ücreti 20 TL den 40 TL olmuş muayene sormadım kontrol du ama işler çok zor nasıl savaşacağız bu fiyatlarla hiç bilmiyorum

Bizim nst ücreti 100 lira bide her gittiğim de istiyo sizinkiler yine iyi valla

14.9 çıktı. 17 olursa gözlem altında olmalı dedi. 2 gün sonra getir dediğine göre yine kan alır bence.
Yarın kontrol var. Bende saat başı emzirmeye başladım 2 gündür. Uyandırmak için altını açıyorum,gündüzleri benim odamda beşikte değilde, kendi odasında yatağına yatırıyorum.Odayı çok sıcak yapmıyorum mayışıp iyice uyuyor. Gece beyaz gece lambası açıyorum. Kendi de uyanmaya başladı ama emerken uykuya dalıyor. Yine bugün daha iyi, gündüz uyanık tutabildim 1 saat kadar. Topuklarının altına vuruyorum, burnunu sıkıyorum uyanması gerekiyor çünkü. Mutlaka saat başı emzirmeye çalış geçtikten sonra bir düzene girer. Ve sarılığı idrar, kaka yoluylada atıyormuş benim kız da sürekli kakasını yapıyor ona da dikkat edersin

12 çıktı bizdede emerken 15 dakika emiyor sonra uykuya dalıyor oda ısı hakkında mantıklı geldi sıcaktan mayışıyor emzirme artı mama yapıyorum inşallah geçer sarılık ilk bebeğim bide sezeryan oldu yardıma kimsede yok teşekkür ederim bilgiler için Rabbim tüm bebeklere sağlık versin

Günde kaç kaka yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…