2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doğuranlar ve doğurmayı bekleyenler olarak tek ortak noktamız kayınvalidelermiş yanlız bak topik nasıl coştu bugün

Ben önden tedbirimi aldım walla kaynana ile uğraşamam eşime de dedim annene söyle laf sokmaya gelecekse gelmesin oda ben nasıl diyim o sana bsey diosa sende cevabını ver bni arada koyma ne halinix varsa görün dedi sen ne kadar istersen o kadar kalsın ilkinde yaşadıklarımızı ne sen yasa ne bana yaşat dedi ilk hafta kalsın yardımı dokunsun sonra evine ben iyileşince dedim tamam dedi inşallah hemen ayaklanirim da kimseye muhtaç kalmam çıldırmam

Ben öyle o kadar yalancı sancı çektim ki şu an gerçeği olsa sallamıycam yani o derece
İlk doğum mu sizin? benim 7 yaşında kızım var hikayemiz farklıydı onda 37.hfta kontrolunde akıntım oldugunu soyledıgımde doktor alttan muayne etmıstı 3-4 cm acıklıgım vardı ve sonrasında nişanım gelmiş dogum başlamıştı…Bunda hikaye farklı gelişcek herhalde deneyimleri merak ediyorum ondan

Kizlar selam. Doguran analar sorum size sizinde bebeler memede emerken garip sesler cikariyor mu ? Yorulma sesi inleme diyemem ama inleme gibi de dvegisik. Normalde yapmiyor mama meme emerken yapiyor osuruktan nem kapar hale geldim heeee sanirsin ilk bebem ama unutmusum resmen bir cok seyi

Ih ıh ses çıkarıyor yutkunmayla karışık.

İlk Bebek mi şimdiden rahata alıştırma bir alostirirsan öyle gider evde kavga çıkar onun da huzuru bozulsun en azından rahat oturamaz hiç bir iş yapmasada

Ben süt için bunu aldım bakalım etki edecek mi yorumlarda etkisini gören çok. Var mı duyan eden?

Eklentiler

• 6DBE8A6E-2031-4ED2-8EEB-5228E005F35C.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar hastaneye uyku tulumu götürmeli miyim acaba ? 2 battaniye götürücem ama öyle çok kalın sayılmazlar. Uyku tulumu da boğar mı çocuğu bilemedim. Hastaneler de genelde sıcak oluyor.
Çocuğu usutmek den daha çok terleyip sogutmaktan daha çok korkun o yuzden kendiniz nasıl giyinorsaniz ona göre yeni doğanı da giydirin. 2 battaniye yeterli birini altına köy birini üstüne kıyafetini de normal takımını giydir tamamdır zaten arabaya bindireceksin eve kadar gotureceksin

Hır hur, ah uh diye eesler çıkarıyor. Oğluödan çok şey hatırlmıyorum ama ilk zaman nefes alırken arada hırıltılı seslerde çıkıyodu sormuştum normal demişti.

Benim kızımda da aynı sorun var hemşireye danışmanım hızlı çektiği için o şekilde sesler cikariyorlarmis normal olduğunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…