Kızlar merhaba pazar günü taburcu olduk cok şükür 2 gündür eve memeye ve bize alışmaya çalışıyor kızım memede agliyor memeyi kavrayamiyor biberon ile beslendiği için emmeyi unutmuş sagdigim sütü ve mamayi az az silikonlu kasik ile veriyorum tamamen biberonu kestim ikimizde inat ediyoruz sabrediyorum insallah memeye tekrar alışacak kuzum
Kızlar merhaba pazar günü taburcu olduk cok şükür 2 gündür eve memeye ve bize alışmaya çalışıyor kızım memede agliyor memeyi kavrayamiyor biberon ile beslendiği için emmeyi unutmuş sagdigim sütü ve mamayi az az silikonlu kasik ile veriyorum tamamen biberonu kestim ikimizde inat ediyoruz sabrediyorum insallah memeye tekrar alışacak kuzum
Ben önden tedbirimi aldım walla kaynana ile uğraşamam eşime de dedim annene söyle laf sokmaya gelecekse gelmesin oda ben nasıl diyim o sana bsey diosa sende cevabını ver bni arada koyma ne halinix varsa görün dedi sen ne kadar istersen o kadar kalsın ilkinde yaşadıklarımızı ne sen yasa ne bana yaşat dedi ilk hafta kalsın yardımı dokunsun sonra evine ben iyileşince dedim tamam dedi inşallah hemen ayaklanirim da kimseye muhtaç kalmam çıldırmam
Çok Cook geçmiş olsun canım. Durumun nasıl peki. Ben de dört gundur grip olmuşum bogazlarim falan hafif ağrıyor korkmuyor değilim. Belirtilerin nasıldı
Kizlar selam. Doguran analar sorum size sizinde bebeler memede emerken garip sesler cikariyor mu ? Yorulma sesi inleme diyemem ama inleme gibi de dvegisik. Normalde yapmiyor mama meme emerken yapiyor osuruktan nem kapar hale geldim heeee sanirsin ilk bebem ama unutmusum resmen bir cok seyi
Doğumdan önce ilk 10 gün içinde gel demişlerdi. Bir de doğurduktan bikaç gün sonra hemşire aradı beni. Ben sigorta kapsamında olduğu için hastanede yaptırdım
Merhaba kızlar, dün doktordan sezeryan için gün aldım. Ayın 19unda gelecek inşallah kızım. Ben epiduralden korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ancak doktorum çok yanlış düşündüğümü söyledi. Genel anestezi olan veya olmayı düşünen varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Zor biliyorum ama elinden geldiğince iki saatte bir uyandırmaya çalışıp emzir. İlk cok zor uyanıyolar 1 saat uğraştığımı bilirim ama sık ve cok emince alışıyolar. Bu kez kendileri açlıktan uyanıyo ve memeyi kavramaya da alışıyolar. Sarılık da bitiyo tabii.
Sarılık riski devamlı uyutuyomuş zati. İnşallah geçer bir an once
Zor biliyorum ama elinden geldiğince iki saatte bir uyandırmaya çalışıp emzir. İlk cok zor uyanıyolar 1 saat uğraştığımı bilirim ama sık ve cok emince alışıyolar. Bu kez kendileri açlıktan uyanıyo ve memeyi kavramaya da alışıyolar. Sarılık da bitiyo tabii.
Sarılık riski devamlı uyutuyomuş zati. İnşallah geçer bir an once
Ben de birbuçuk saati geçirmemeye çalışıyorum, altını açınca uyanıyor ama emerken uyuyor hemen 10 dk anca emiyor, sağıp şırıngayla vereyim dedim daha çabuk vermek hem ne kadar içtiğini görmek için onda da aynı şekilde hemen uyudu 10 dk sürmüyor uyanıklığı, ayağının altını kaşıyorum burnunu sıkıyorum sırtını kaşıyorum yok. Yarın kontrolü var ama yine sarardı gibi geldi bu çocuk bana off ne zormuş.
Canım Allah şifa versin üzülme bebekte pozitif dogabilir ona hemen baksınlar biz erken davrandık kızımın tedavisi daha kısa sürdü aynı yerde yatan bir bebek 20 günde taburcu oldu zor atlattı
Kizlar selam. Doguran analar sorum size sizinde bebeler memede emerken garip sesler cikariyor mu ? Yorulma sesi inleme diyemem ama inleme gibi de dvegisik. Normalde yapmiyor mama meme emerken yapiyor osuruktan nem kapar hale geldim heeee sanirsin ilk bebem ama unutmusum resmen bir cok seyi
Benimki yapıyor ama burun akıntısı var, abimiz hastaydı, kardeşine bulaştırmış, yeni başladı inliyor gibi arada ses çıkarıyor, aynı olayı hastanede de yaşadık, ilk doğduğunda burun akıntısı olmuş ebeler temizledi ler hastanede de emerken bu sesi çıkarıyordu
Bize hastanede söylediler 5. Gün gidip topuk kanı aldırcaksınız diye, sağlık ocağındaki ebe doğumdan önce aramıştım, doğumdan sonra 5. Gün gelirsiniz kimlik ve aşı kartıyla birlikte diye söylemişti
Çok Cook geçmiş olsun canım. Durumun nasıl peki. Ben de dört gundur grip olmuşum bogazlarim falan hafif ağrıyor korkmuyor değilim. Belirtilerin nasıldı
Sessizce odaya gidip cimdikle en azindan. Hakkaten bi kendine getir logusa kadin uydur bisiler erkek lazim korkuyorum de yaninda yatsin durmayinca ve eline gazini cikarsin vs vs
Merhaba kızlar, dün doktordan sezeryan için gün aldım. Ayın 19unda gelecek inşallah kızım. Ben epiduralden korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ancak doktorum çok yanlış düşündüğümü söyledi. Genel anestezi olan veya olmayı düşünen varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Selam benimde 19 ocak olarak gün aldik.17 ocakta son kez gidip anestezi doktoru ile göresecegiz kan verme isleri vs. Sezeryan olucak açikcasi ben genel anastezi düsünmüyorum hiç..spinal ve epidural arasinda secim yapacagim..
Beni aradilar. Ben de o gun sabah doktora kontrole goturmustm zaten oglumu almadilarsa burda alalim dediler almislardi orda, ayni gun saglik ocagi aradi aldilar 2. Kani dedim ok dedi hemsire