2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar merhaba pazar günü taburcu olduk cok şükür 2 gündür eve memeye ve bize alışmaya çalışıyor kızım memede agliyor memeyi kavrayamiyor biberon ile beslendiği için emmeyi unutmuş sagdigim sütü ve mamayi az az silikonlu kasik ile veriyorum tamamen biberonu kestim ikimizde inat ediyoruz sabrediyorum insallah memeye tekrar alışacak kuzum

Kizlar bende ayın 5 inden beri korona pozitifim . ..moralim çok bozuk yarın olacak olan ameliyatımı pazartesiye ertelediler.

Kaynanalar ilk 1 hafta yokolmalı bence.. yeni doğum yapıcaklar konumu okuyup ibret alabilirler

Kizlar bende ayın 5 inden beri korona pozitifim . ..moralim çok bozuk yarın olacak olan ameliyatımı pazartesiye ertelediler.
Çok Cook geçmiş olsun canım. Durumun nasıl peki. Ben de dört gundur grip olmuşum bogazlarim falan hafif ağrıyor korkmuyor değilim. Belirtilerin nasıldı

benimkide emerken , uyurken garip sesler çıkarıyor. inliyor gibide ses çıkarıyor . farklı seslerde. normaldir diye düşünüyorum.

Kızlar bu topuk kanı için sağlık ocağı arıyor mu yoksa biz mi onları arıyoruz. Sizin nasıl oldu ?
Doğumdan önce ilk 10 gün içinde gel demişlerdi. Bir de doğurduktan bikaç gün sonra hemşire aradı beni. Ben sigorta kapsamında olduğu için hastanede yaptırdım

Merhaba kızlar, dün doktordan sezeryan için gün aldım. Ayın 19unda gelecek inşallah kızım. Ben epiduralden korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ancak doktorum çok yanlış düşündüğümü söyledi. Genel anestezi olan veya olmayı düşünen varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kime sorsam yenidoğan uyur zaten öyle olur diyorlar ama sarılık yükselirse diye korkuyorum yine.
Zor biliyorum ama elinden geldiğince iki saatte bir uyandırmaya çalışıp emzir. İlk cok zor uyanıyolar 1 saat uğraştığımı bilirim ama sık ve cok emince alışıyolar. Bu kez kendileri açlıktan uyanıyo ve memeyi kavramaya da alışıyolar. Sarılık da bitiyo tabii.
Sarılık riski devamlı uyutuyomuş zati. İnşallah geçer bir an once

Ben de birbuçuk saati geçirmemeye çalışıyorum, altını açınca uyanıyor ama emerken uyuyor hemen 10 dk anca emiyor, sağıp şırıngayla vereyim dedim daha çabuk vermek hem ne kadar içtiğini görmek için onda da aynı şekilde hemen uyudu 10 dk sürmüyor uyanıklığı, ayağının altını kaşıyorum burnunu sıkıyorum sırtını kaşıyorum yok. Yarın kontrolü var ama yine sarardı gibi geldi bu çocuk bana off ne zormuş.

Canım Allah şifa versin üzülme bebekte pozitif dogabilir ona hemen baksınlar biz erken davrandık kızımın tedavisi daha kısa sürdü aynı yerde yatan bir bebek 20 günde taburcu oldu zor atlattı

Benimki yapıyor ama burun akıntısı var, abimiz hastaydı, kardeşine bulaştırmış, yeni başladı inliyor gibi arada ses çıkarıyor, aynı olayı hastanede de yaşadık, ilk doğduğunda burun akıntısı olmuş ebeler temizledi ler hastanede de emerken bu sesi çıkarıyordu

Kızlar bu topuk kanı için sağlık ocağı arıyor mu yoksa biz mi onları arıyoruz. Sizin nasıl oldu ?
Bize hastanede söylediler 5. Gün gidip topuk kanı aldırcaksınız diye, sağlık ocağındaki ebe doğumdan önce aramıştım, doğumdan sonra 5. Gün gelirsiniz kimlik ve aşı kartıyla birlikte diye söylemişti

Selam benimde 19 ocak olarak gün aldik.17 ocakta son kez gidip anestezi doktoru ile göresecegiz kan verme isleri vs. Sezeryan olucak açikcasi ben genel anastezi düsünmüyorum hiç..spinal ve epidural arasinda secim yapacagim..

Beni aradilar. Ben de o gun sabah doktora kontrole goturmustm zaten oglumu almadilarsa burda alalim dediler almislardi orda, ayni gun saglik ocagi aradi aldilar 2. Kani dedim ok dedi hemsire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…