Çok şükür gözün aydın. İyi olsunda elbet alışırKızlar merhaba pazar günü taburcu olduk cok şükür 2 gündür eve memeye ve bize alışmaya çalışıyor kızımmemede agliyor memeyi kavrayamiyor biberon ile beslendiği için emmeyi unutmuş sagdigim sütü ve mamayi az az silikonlu kasik ile veriyorum tamamen biberonu kestim ikimizde inat ediyoruz sabrediyorum insallah memeye tekrar alışacak kuzum
Çok geçmiş olsun aşın var mıydı canm inşallah hemen biter.Kizlar bende ayın 5 inden beri korona pozitifim . ..moralim çok bozuk yarın olacak olan ameliyatımı pazartesiye ertelediler.
Bir hafta sonra sarılık riski azalıyor artık canm korkma hafif kalmıştır zamanla düşüyor.Ben de birbuçuk saati geçirmemeye çalışıyorum, altını açınca uyanıyor ama emerken uyuyor hemen 10 dk anca emiyor, sağıp şırıngayla vereyim dedim daha çabuk vermek hem ne kadar içtiğini görmek için onda da aynı şekilde hemen uyudu 10 dk sürmüyor uyanıklığı, ayağının altını kaşıyorum burnunu sıkıyorum sırtını kaşıyorum yok. Yarın kontrolü var ama yine sarardı gibi geldi bu çocuk bana off ne zormuş.
Bende akıntı değilde kaç kere yeşil pis çıkardı dra sordum acaba üşüttük mü diye yok dedi olur o.Benimki yapıyor ama burun akıntısı var, abimiz hastaydı, kardeşine bulaştırmış, yeni başladı inliyor gibi arada ses çıkarıyor, aynı olayı hastanede de yaşadık, ilk doğduğunda burun akıntısı olmuş ebeler temizledi ler hastanede de emerken bu sesi çıkarıyordu
Bende doğum öncesi oldum illa bi düşüyor insan. Gripsindir korkmaCanım ben 2 haftadır hastayım ağır grip gibi
Ben genel anestezi oldum. Baş ağrısı öksürme vb şikayetler yaşamadım. Ayılınca yoğun ağrı olur demişlerdi. İlk gün ağrı hissetmedim. Çünkü devamlı ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı pompası var o zaten ağrı hissettirmiyor.Merhaba kızlar, dün doktordan sezeryan için gün aldım. Ayın 19unda gelecek inşallah kızım. Ben epiduralden korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ancak doktorum çok yanlış düşündüğümü söyledi. Genel anestezi olan veya olmayı düşünen varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba çarşamba günü genel anestezi alarak sezeryan oldum kişiden kişiye değişir ama ben ameliyat ortamının stresini kaldıramam diye düşündüm eşimde panik yanımda kimse olmicaktı o yüzden genel oldum zaten daha başlıyoruz dediklerinde tansiyonum çıkmıştı.Merhaba kızlar, dün doktordan sezeryan için gün aldım. Ayın 19unda gelecek inşallah kızım. Ben epiduralden korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ancak doktorum çok yanlış düşündüğümü söyledi. Genel anestezi olan veya olmayı düşünen varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben yorumlardan okumustum herkes cok memnun. Doktoruna sordun mu canım? Tecrubelerını paylas bizimle ınsallah artırır yorumlarda bahsettigı gibiBen süt için bunu aldım bakalım etki edecek mi yorumlarda etkisini gören çok. Var mı duyan eden?
Neden genel anestezi istiyorsunuz ? Epidural daha iyi aslında. Doğum uzun sürmüyor zaten panik olmaktan mı korkuyorsunuz ?Merhaba kızlar, dün doktordan sezeryan için gün aldım. Ayın 19unda gelecek inşallah kızım. Ben epiduralden korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ancak doktorum çok yanlış düşündüğümü söyledi. Genel anestezi olan veya olmayı düşünen varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Evet panik olmaktan korkuyorum. Evhamlı biriyim o anda neler yaşarım diye korkuyorum.Neden genel anestezi istiyorsunuz ? Epidural daha iyi aslında. Doğum uzun sürmüyor zaten panik olmaktan mı korkuyorsunuz ?
Çok güzel atlatmışsın. Peki ayılman ne kadar sürdü? Sayıklama falan oldu mu? Ben de panik biriyim o nedenle genel anestezi istiyorum.Ben genel anestezi oldum. Baş ağrısı öksürme vb şikayetler yaşamadım. Ayılınca yoğun ağrı olur demişlerdi. İlk gün ağrı hissetmedim. Çünkü devamlı ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı pompası var o zaten ağrı hissettirmiyor.
Ama ya üşüttüm hastanede ya da anestezinin etkisinden 3. Gün sıtma tutar gibi titredim hiç yataktan kalkamadım sürekli terledim. En son ishal şeklinde boşaltım yapınca geçti.
panik biriyim bebeği görmek için spinal güzel ben yapamazdım.
Bebeği hemen çıkardılar anestezi almadı bile. Ben içeri girdikten 5 dk sonra çıkmış bebek bizimkiler inanamamışlar.
Valla bu şekilde atlatsam keşke ben de. Ne kadar sürdü ayılman? Sayıklama bağırma falan yaşadın mı!Merhaba çarşamba günü genel anestezi alarak sezeryan oldum kişiden kişiye değişir ama ben ameliyat ortamının stresini kaldıramam diye düşündüm eşimde panik yanımda kimse olmicaktı o yüzden genel oldum zaten daha başlıyoruz dediklerinde tansiyonum çıkmıştı.
Çabuk toparlandım şahsen o gün kafamda sersemlik oldu ama aynı gün çıktım yürüdüm eve geldiğimde de sanki doğum yapmış gibi değildim annemler bilir mız mız olduğumu öyle yatak döşek yatıcam sandılar.
Ama ben şuan süt azlığı yaşıyorum genelden dolayı mı oldu bilemem kayınvalidem genel almış şakır şakır sütü gelmiş şu ara en favori muhabbeti bu
Hayır hayır hiç sayıklama bağırma olmadı baya kendimde gibi bebeğimi sordum.Valla bu şekilde atlatsam keşke ben de. Ne kadar sürdü ayılman? Sayıklama bağırma falan yaşadın mı!
Tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Panik yapıp korkmaktansa genel anestezi almanız daha iyi olur. Ben de çok rahat biri sayılmam. Hatta panik atak hastasıydım geçmişte. Ama ben tam tersi genel anesteziden, o baygın halden daha çok korkuyorumEvet panik olmaktan korkuyorum. Evhamlı biriyim o anda neler yaşarım diye korkuyorum.
canım biberon vermek istemiyorsun biliyorum ama sağdığın sütü şırongayla değilde biberonla versen hem kolay içer hem 10 dk diyorsun ya işte 10 dk da biberonu içer bitirirBen de birbuçuk saati geçirmemeye çalışıyorum, altını açınca uyanıyor ama emerken uyuyor hemen 10 dk anca emiyor, sağıp şırıngayla vereyim dedim daha çabuk vermek hem ne kadar içtiğini görmek için onda da aynı şekilde hemen uyudu 10 dk sürmüyor uyanıklığı, ayağının altını kaşıyorum burnunu sıkıyorum sırtını kaşıyorum yok. Yarın kontrolü var ama yine sarardı gibi geldi bu çocuk bana off ne zormuş.
nasıl yeni doğan bebeğe mi hastalık bulaştı?Benimki yapıyor ama burun akıntısı var, abimiz hastaydı, kardeşine bulaştırmış, yeni başladı inliyor gibi arada ses çıkarıyor, aynı olayı hastanede de yaşadık, ilk doğduğunda burun akıntısı olmuş ebeler temizledi ler hastanede de emerken bu sesi çıkarıyordu
Aramiyoruz canim eger sorun yoksa onlarda bizi aramiyor. Sorun cikarsa allah korusun o zaman ariyorlar sadece
Merhaba kızlar, dün doktordan sezeryan için gün aldım. Ayın 19unda gelecek inşallah kızım. Ben epiduralden korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ancak doktorum çok yanlış düşündüğümü söyledi. Genel anestezi olan veya olmayı düşünen varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Çok güzel atlatmışsın. Peki ayılman ne kadar sürdü? Sayıklama falan oldu mu? Ben de panik biriyim o nedenle genel anestezi istiyorum.
Canım aç çocuk kendini belli ediyo.. O kadar zorlamaya inanın gerek yok hem kendinizi hem bebeği.. Dün doktora gittik mama vermene gerek yok dedi ben az da olsa vetiyodim.. Neysr eve geldik akşam 6 dan gece 1 e kadar uğraştım çocuk uyuyamadı dalamadi.. Emmeye kalkıyor sürekli tam uyuyo yatağa koyuyorum hop ağlama.. 1 de dedim yeter artık gece sabaha kadar böyle devam edemeyiz. Normalde uyuyo bide yavrum da perişan oldu.. Gittim hazırladım mamasını uyuduBenim 2 memenin toplamindan 20 ml cikti demek yetmio yani o ne kdr cekio bilemiorm ama bu gece uyku girmedi gozune 30 dk uyusa snr emmek istedi;(
kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlumun göbek bağı düşmemişti dr gümüş nitratlı çubukla dokuna dokuna düşürdü yarın yıkayabilirsin dedi kilo alımı iyi şükür inşallah yarın ilk kez yıkayacağız çok heyecanlıyım
bir de sinler bebeğinize emzik veriyor musunuz? ne marka? bebeğiniz tuttu mu?
ben bibs ve avent ultra air benzeri ebebek markası bir emzik denedim tutamadı ya da istemedi anlamadım
Benim kızımda böyleydi, artık kendi uyanıyor sık sık emmek istiyor, uyanık duruyor. Dert ediyordum kendime hep böyle uyuyacak mı diye. Geçti o 10 dk emip uyumalar, sarılığı azalsın o zaman görürsün senBen de birbuçuk saati geçirmemeye çalışıyorum, altını açınca uyanıyor ama emerken uyuyor hemen 10 dk anca emiyor, sağıp şırıngayla vereyim dedim daha çabuk vermek hem ne kadar içtiğini görmek için onda da aynı şekilde hemen uyudu 10 dk sürmüyor uyanıklığı, ayağının altını kaşıyorum burnunu sıkıyorum sırtını kaşıyorum yok. Yarın kontrolü var ama yine sarardı gibi geldi bu çocuk bana off ne zormuş.
Doktoruma sormadım canım. Gelsin kullanmaya başlayım faydasını görürsem paylaşırım tabikiBen yorumlardan okumustum herkes cok memnun. Doktoruna sordun mu canım? Tecrubelerını paylas bizimle ınsallah artırır yorumlarda bahsettigı gibi
Evet canım burnu akıyordu oğlumun, kızında akıyor dünden bericanım biberon vermek istemiyorsun biliyorum ama sağdığın sütü şırongayla değilde biberonla versen hem kolay içer hem 10 dk diyorsun ya işte 10 dk da biberonu içer bitirir
bu kadar stres yapma sütün etkilecemecek
nasıl yeni doğan bebeğe mi hastalık bulaştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?