2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynenn

Hipp olabilir aptamil olabilir.. Ben eşime hip demistim ama yoktu aptamil aldosabahin 7 sinde yollamistim bende ne çok kızmıştı

Benimki de çıkartıyor canım.. Banyo yaptırdın mı hiç göbek meselesinden sonra daha cesaret edemedim

Ben diyorum ne zaman çay içeceğim başlıyor, çay buz tabii

Benimki de çıkartıyor canım.. Banyo yaptırdın mı hiç göbek meselesinden sonra daha cesaret edemedim
Sorma bende cesaret edemedim kokacak cocuk biraz daha kapansin gobegide oyle yikarim die dusunuyorum. ya nefesini ilk verdiklerinde inlerse haber ver dediler de kuvoze gitti ya suan o yuzden cok endise ediyorumda soruyorum

Siz amerikadasiniz degil mi? Amerikada hipp bulabildiniz mi? Ben turkiyeden hipp getirttim kanadaya :) benim de alman urunlerine guvenim amerika urunlerinden cok cok daha fazla, zaten kanadada cok fazla organik secenegi de yok, amazon.comda da pek alternatif bulamadim. Zaten insallah kullanacagimiz bir kutu mama

Hayir maalesef bulamadim. Bikac kutu getirecekler TRden gelenler. Ben de emzirebilirim umuduyla fazla depolamak istemedim. Insallah sutumuz olur da yeter. Burda SMA var ama ben de guvenmiyorum. GDO'nun serbest olmasi beni cok gerio gercekten. Avrupa, Turkiye organik konusunda cennet..

Gözün aydın canım sonunda evindesin. Bu çabaların umarım boşuna gitmez emer minik kızın

Kızlar bir şey sorucam. Çatı muayenesinden sonra doğumu başlayan oldu mu hiç? Ben artık başlasın istiyorum bugün çatı muayenesi oldum kanama oldu baya ama sancı yok.

Hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün kontrole gittim, kistlerimden ötürü planlı sezeryan olacağımı söylüyor doktor en başından beri. Sezeryan esnasında kistleri de alacak. Bugün 37+1 idi bebiş, ultrasonda 39a kadar bekleriz dedi. Sonra nst'ye aldı orda bir sancı gördü. Bir şeyler iç yine gel nst yapalım dedi, yine nst bağlandı bu kez yine bir sancı görülmüş. Bu gece hastaneye yatıralım, serum bağlayalım yarın duruma bakarız dedi. Ama tek gece yatışa 3.500 tl dediler ben de yatmak istemedim eve geldim. Netten bakıyorum nst'de bir sancı çıkması normal falan diyor. Sizce başka doktora mı görünmeli, ne yapsam?

normal doğum bekliyorum benim her nst de sancılar çıkıyor hatta bazıları 100 ü buluyor ona rağmen dr normal olduğu söylüyor. Ama sezeryan için normal mi bilmiyorum

Sezaryen dikiş yerine bir şey sürüyor musunuz?
Doktor 4. Gün bandajımı aldı, sprey sıktı uhu gibi. Su geçirmez bu da dedi ama yıkanınca çıktı o sıktığı şey. Şimdi derim biraz geriliyor. Yara izi için bir şey sürüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…