2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah

Çok teşekkürler canım cevabın için. İstanbul'dayız devlet hastaneleri çok ama bu aralar covid vakaları öyle arttı ki burada. Ama dediğin gibi sancım artarsa şehir hastanesine gideyim. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebekleri, gerçekten çok stresli süreçler.

Bize o spreyi reçeteye yazmıştı, her sabah, ve banyo öncesinde ve sonrasında sıkıyordum yeni bıraktım,

Temizliyorum sürekli inşallah canım takipteyim

Canım günlerimiz aynıydı seninle Allah sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin, merakla bekliyoruz güzel haberlerini

Bize o spreyi reçeteye yazmıştı, her sabah, ve banyo öncesinde ve sonrasında sıkıyordum yeni bıraktım,

Ben sordum alıyım mı diye gerek yok dedi ya. Adı ne gerçi 11 gün oldu iyileşmiştir ama. Duş almaya korkuyorum yok diye. Bir kere alabildim duş. Onu sıkarsam rahat alırım.

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah.

Ben sordum alıyım mı diye gerek yok dedi ya. Adı ne gerçi 11 gün oldu iyileşmiştir ama. Duş almaya korkuyorum yok diye. Bir kere alabildim duş. Onu sıkarsam rahat alırım.
Opsite ismi, sıkıyorsun 10 dk açık bekliyorsun uhu gibi Bi tabaka oluyor, ben ilk günler çok kullanmadım sonra dikiş yerim ağrımaya başlayınca kullanmaya devam ettim, şimdi iyiyim şükür ama duşa girerken yine sıkıyorum

Benimki de hapsırıyor burnu tıkanmış bugün çektim otribebe aspiratörle. Baya doluymuş burnu. Hastaneden geldiğimizden beri öyle çok soğuktu üşüdük.
Benim kızım kendini zor ısıtıyor ya elleri ve burnu soğuk oluyor bazen, ev cayır cayır kızı üşütmeyelim diye hepimiz aletlerle geziyoruz, yinede burnu akıyo

Bana sıktı, eve geldim çamaşırıma yapışmış yarısı soyuldu. duş alınca da ovalamadığım halde çıktı. Bakıyım duş almaya korkuyorum bir şey olacak diye . Sağol.

Bende biraz dert yanayım demiştim tam, sizinkileri okudum.. Bende çok duygusalım durup dururken ağlayasım geliyor. Bir anda düzenim değişti kolay değil tabii ama hayattan kopmuş gibi hissediyorum. Tek işim kızım, üstüne titriyorum.. Annelik çok başka bir şeymiş, uyurken bile özlüyorum. Eşime pek vakit ayıramıyorum, özledim resmen Normalde de çalışan biriydim, şimdi hastane dışında evden adım attığım yok.. Ne zaman geçer bunlar Annem ve kardeşlerim iyi ki yanımda yoksa daha zor geçerdi. Evle onlar ilgileniyor, ben sadece kızımla. Hamilelik ve hatta doğum en kolayıymış lohusalığın yanında. Başınızı şişirdiysem kusura bakmayın, siz nasıl hissediyorsunuz? İnşallah bu yaşadıklarım normaldir ve geçer

Benim kızım kendini zor ısıtıyor ya elleri ve burnu soğuk oluyor bazen, ev cayır cayır kızı üşütmeyelim diye hepimiz aletlerle geziyoruz, yinede burnu akıyo
Çok sıcakta iyi değil aslında. Terletmemeye çalışıyorum bende. Ayaklarına dikkat et üşümesin, patiklinin üstüne bir çorap daha giydiriyorum. Üstü zıbın üstüne tek kat kıyafeti. Beşiği peteğin yanında zaten, tabii bana da ateş basıyor hamileliğimden beri böyleyim

Benzer hisler hepimizde canım, 20 gündür herşey batıyor, misafir gelecek diye aklım çıkıyor, kimse gelsin istemedim bir annem vardı, cumartesi çok yakın hissettiğim anne kız akrabam gelmek istedi, bir kez çevirmiştik tekrar gelmek isteyince kabul etmek zorunda kaldık, ama onların gelişi bana öyle iyi geldi ki anlatamam, moralim yerine geldi, bu gün yarı kırkımız çıktı, biraz biraz hayata karışmaya başlarız artık

Evet doğru söylüyorsun, oğlumda böyle değildi ben üşürdüm o terlerdi kırk içinde bile, ama kızlar başka oluyormuş çok narin, elleri parmakları soğuk oluyor hep battaniyeye sarıyorum, daha terlediğini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…